BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / sc Heerenveen / topic: 'De Jonge weg bij SC Heerenveen'

Headliner: sc Heerenveen Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
 Headliner  Headliner - woensdag 03 februari 2010 - 21:01
Dit topic is geplaatst via het volgende nieuwsbericht:

'De Jonge weg bij SC Heerenveen' (De Telegraaf)

Boudewijn
 Boudewijn - woensdag 03 februari 2010 - 22:01   quote  deeplink  
'De Jonge weg bij SC Heerenveen'

HEERENVEEN - Jan de Jonge stopt per direct als hoofdtrainer van SC Heerenveen. De trainer zou uit eigen beweging opstappen. "Het blijkt niet te werken, ik geef daarom de opdracht terug aan het bestuur", aldus De Jonge. Gesprekken tussen de selectie en de technische staf zouden tot de breuk hebben geleid.

De Friezen staan teleurstellend dertiende in de eredivisie, slechts twee punten boven de degradatiestreep. De Jonge werd in september benoemd als opvolger van Trond Sollied. Onder leiding van De Jonge verloor de club dinsdag tegen VVV-Venlo alweer de tiende wedstrijd.

De Jonge blijft wel aan de Friese club verbonden en pakt zijn oude taak als hoofd opleidingen weer op. De directie van sc Heerenveen laat weten het besluit van Jan de Jonge te betreuren.

De clubleiding gaat zich nu beraden en hoopt eind deze week meer duidelijkheid te geven over de invulling van het hoofdtrainerschap.

Heerenveen maakt een uiterst moeizame voetbaljaargang door. Onder Sollied werd vorig seizoen de beker gewonnen en de verwachtingen voor de nieuwe competitie waren hooggespannen. In de praktijk viel de seizoenstart tegen. De clubleiding en Sollied bleken er vervolgens een andere mening op na te houden, waarna de Noor na vijf competitieduels vertrok. Heerenveen verklaarde toen het plotselinge afscheid door te grote cultuurverschillen tussen de Noorse trainer en de Friese club.
Debs
 Debs - donderdag 04 februari 2010 - 08:41   quote  deeplink  
Erg jammer dat de Jonge zijn taken neerlegt. Aan de andere kant is het ook logisch, je ziet geen verbetering in het spel. Fatsoenlijke passes kunnen niet worden gespeeld en ook tijdens de verdediging gaat het elke keer mis.
Staat men achter dan gaan de koppies hangen en zien we nog veel meer verontrustende dingen naar voren komen.....erg jammer. Gert Jan Verbeek heeft het nog niet zo slecht gedaan in de periode dat hij trainer was bij SC Heerenveen...........jammer, jammmer, jammer...Nu maar zien wat we weer terug krijgen!!!!
feyenoord-fr12info
 feyenoord-fr12info - donderdag 04 februari 2010 - 17:36   quote  deeplink  
Dat was te verwachten

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5950
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: sc Heerenveen Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / sc Heerenveen / topic: 'De Jonge weg bij SC Heerenveen'









0.0096619