BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Vitesse / topic: Wissels en meer. Speelronde 25

Headliner: Vitesse Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - donderdag 25 februari 2010 - 12:19   quote  deeplink  
Na de gemiste wissel van Jan Bols en de wissel van Advocaat op het EK04 (Bosvelt voor Robben) hebben we nu ook de wissel van Sven Kramer erbij. Ook in falen zit de schoonheid van de sport. De wisselincidenten bij Jan Bols en Advocaat waren minder duur dan die van Kramer. Behalve voor Essent dan. Essent trok een goede wissel (zie het duivels moeilijke wissel en chequerecht in ons burgerlijk wetboek)

Wat zal het geweest zijn bij Sven en Gerard overconcentratie, onderconcentratie, Friese komaf (als je in Friesland op een terras meer dan slechts 1 kopje koffie bestelt weet je zeker dat de bediening zaken door elkaar gaat halen), hoogmoed of te grote volgzaamheid? Of is het een Hollands(Fries) gebrek? Afgezien van de beloning is het beroep van coach niet te benijden. Bij successen maakte het niet uit bij falen des te meer. Volgend seizoen gaat Kramer verder met een andere coach nadat de zaak met Kemkers is afgewikkeld.

Wat is uw belangrijkste dag in het leven? Geboorte 1e kind, 1e zoen, 1e vrijpartij, behalen bul of winst van een Europese prijs van je favoriete club?

Sportdwaas is deze week benieuwd hoe Mario Been als fanatiek supporter en coach van Feyenoord het tij in de competitie gaat keren. Wissels, geen wissels? Na de winterstop is Feyenoord aan een slechte reeks bezig. Afgezien van de bekerwinst in Eindhoven is het spel slecht en met gelijke spelen thuis schiet het niet op. Het programma voor de komende weken wordt er niet makkelijker op en een goed resultaat in Groningen lijkt gewenst om terugkeer naar hernieuwde sportieve malaise de laatste 10 wedstrijden van dit seizoen te voorkomen.

Hier de voorspellingen voor de komende speelronde 25 op hoop en gevoel. De bookmakers deden het afgelopen week net zo slecht als ik.

Bookmaker odds (www.betfair.com) tussen haakjes)

ADO Den Haag - Roda JC 3-1 (2.56/3.5/2.94)
Het gelijke spel tegen Feyenoord was een mooie opsteker voor ADO en zal doorwerken a.s. vrijdag.

Heerenveen - Heracles 2-1 (1.82/3.8/4.8)
De scheids zat goed mee afgelopen week met Heerenveen en thuis zie ik ze niet verliezen van Heracles. Ondanks alle mooie woorden van Jan Smit ten spijt kan Heracles slechts een nieuw stadion financieren met gemeenschapsgeld. Is een groter stadion nodig voor wat anders dan meer inkomsten die hogere salarissen kunnen rechtvaardigen?

Vitesse - AZ 2-2 (4.3/3.65/1.94)
Gelijkspelletje.

Willem II - VVV 2-1 (2.62/3.5/2.82)
Willem II moet winnen. Kwaliteit zat.

Ajax - FC Utrecht 3-1 (1.31/5.9/13)
Geen makkie maar toch winst.

FC Groningen - Feyenoord 1-2 (2.62/3.35/2.82)
Met de terugkeer van Landzaat op het middenveld moet het Feyenoord1 lukken de volle winst mee te nemen uit Groningen. Als dit niet lukt kan Feyenoord de 4e plaats alleen vasthouden bij de gratie van een 3clubrace om de titel.

PSV - RKC 3-0 (1.15/9/30)
Tja.

Sparta - NAC 2-0 (2.66/3.4/2.72)
Zonder knuffelbeer en voetballende gek Lurling is NAC tandenloos en kansloos tegen Sparta.

FC Twente - NEC 3-1 (1.41/4.8/9.6)
Het is voor iedereen goed dat Twente op het laatste tandvlees blijft gaan voor de titel.

De tussenstand qua voorspellingen (juiste winnaar/gelijkspel):Bookmakers (131 uit 216)
Sportdwaas (116 uit 216, 13 uitslagen exact goed)

Voor onbevestigde geruchten, de laatste SEEEKRĀ©, een spelletje Pacman, avant-gardistische sportjournalistiek en primeurs blijf lezen:

www.sportdwaas.blogspot.com nu ook op www.sportdwaas.nl
www.lostpinio.blogspot.com

Disclaimer:Sportdwaas is kritisch Feyenoord supporter en Kameraadje, heeft een abonnement op het Parool (tegen wil en dank) en Eredivisie-live. Sportdwaas volgt voetbal en American Football actief en beschouwt het aandeel Ajax vooralsnog niet koopwaardig. Sportdwaas heeft geen betaalde functies binnen de sportwereld in het algemeen en voetbal in het bijzonder en is van mening dat alle Nederlandse troepen onmiddellijk teruggeroepen moeten worden uit Afghanistan

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5955
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Vitesse Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Vitesse / topic: Wissels en meer. Speelronde 25









0.0091221