BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Vitesse / topic: Stop onmiddelijk met Makaay te bellen Theo. Speelronde 26

Headliner: Vitesse Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - vrijdag 05 maart 2010 - 16:47   quote  deeplink  
Een man die Lurling zag als uitdaging voor van Persie en de beker de kortste weg naar Europees voetbal vindt is een 'luie'. Bert heeft in 5 jaar bij Feyenoord 2 prijzen gepakt en dat is niet gek maar met wat meer ambitie had het meer kunnen zijn.

De opmerkingen van Bert over jonge talenten die snel naar het buitenland moeten raakt kant nog wal omdat hij ze baseert op de uitschakeling van PSV, Ajax en Twente in de Europa League. Het is scorebord analysewerk van de bondscoach en doet geen recht aan de werkelijke prestaties van de clubs. Er is 2x gewonnen, 1x gelijkgespeeld en 3x verloren. Kan beter kan slechter. Als Ruiz de grote kans erin schiet en 2-2 maakt krijgt Werder het lastig. Met Suarez hadden de Amsterdammers in Turijn kunnen winnen. Geluk is een grote factor en daar heeft Bert zelf ook niet over te klagen.

Ook is het zo dat bij de 3 uitgeschakelde teams slechts 50% van de spelers die in actie kwam de Nederlandse nationaliteit heeft. Met andere woorden Bert hou nou je mond ga klaverjassen, stel de beste spelers op en geniet van al die snoepreisjes.

Nog een goeie. Duitsland is al 3x wereldkampioen geweest, verloor ook 3x de finale en Duitse clubs hebben vele Europacups gewonnen met Bayern als absolute topclub. Toch was van Gaal verbaasd over het niveau in de Bundesliga. Geen wonder dat het niks werd als bondscoach.

Ach ja trainers zijn net zo goed als hun spelers met een enkele uitzondering daargelaten. In Rusland zijn ze uitgekeken op de niet meer stijf te krijgen gouwe pik van Guus en er moet uitgekeken worden dat een van de belangrijkste 'status'export producten niet teveel aan waarde inboet door al dat geknoei en gezwets van onze 'top'coaches.

1 ding hebben we kunnen leren van de interland tegen de VS. Van Marwijk heeft geen invloed op zijn spelers. De schandalige tackles van de Jong zijn wat mij betreft voldoende geweest. Die man moet niet mee.

Hier de voorspellingen voor de komende speelronde 26 op hoop en gevoel.

Bookmaker odds (www.betfair.com) tussen haakjes)

AZ - Heerenveen 3-1 (1.53/4.8/6.8)
Waarom moest Sollied nou weg? Advocaat is er in geslaagd AZ weer aan de praat te krijgen. Na Zenith is het zeker: Advocaat is een toptrainer.

ADO - Vitesse 2-2 (2.32/3.6/3.25)
Gelijkspelletje. Bos hangt meer aan de lijn met Makaay dan dat ie bezig is met dit jaar. Moet veranderen.

Heracles - Willem II 3-2 (1.61/4.3/6.4)
OK Heracles wint.

NAC - PSV 1-1 (6/4.3/1.64)
De voetballende gek is weg. Leve snuivertje Andy v/d Meyde, met zijn neus langs de lijn. Heeft Reker nog iets te zeggen?

Roda JC - Feyenoord 2-4 (3.25/3.55/2.36)
Makaay weer basisplaats kwijt. Castoignos 2x na rust. Let op de Vrij als centrale verdediger als Vlaar niet fit is. Biseswar raakt in vorm dus de winst is al bijna binnen.

Sparta - Ajax 1-1 (8/5.1/1.45)
Zonder Suarez gaat Ajax hier niet winnen.

FC Groningen - VVV 2-1 (1.61/4.2/6.4)
Is het veld al weer een beetje opgelapt na de kraker tegen Feyenoord1?

FC Utrecht - NEC 2-1 (2.02/3.6/4)
tja.

RKC - FC Twente 1-2 (9.2/4.9/1.43)
Het blijft spannend bovenin.

De tussenstand qua voorspellingen (juiste winnaar/gelijkspel):Bookmakers (136 uit 225)
Sportdwaas (125 uit 225, 14 uitslagen exact goed)

Voor onbevestigde geruchten, de laatste SEEEKRĀ©, een spelletje Pacman, avant-gardistische sportjournalistiek en primeurs blijf lezen:

www.sportdwaas.blogspot.com nu ook op www.sportdwaas.nl
www.lostpinio.blogspot.com

Disclaimer:Sportdwaas is kritisch Feyenoord supporter en Kameraadje, heeft een abonnement op het Parool (tegen wil en dank) en Eredivisie-live. Sportdwaas volgt voetbal en American Football actief en beschouwt het aandeel Ajax vooralsnog niet koopwaardig. Sportdwaas heeft geen betaalde functies binnen de sportwereld in het algemeen en voetbal in het bijzonder en is van mening dat alle Nederlandse troepen onmiddellijk teruggeroepen moeten worden uit Afghanistan

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5135
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Vitesse Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Vitesse / topic: Stop onmiddelijk met Makaay te bellen Theo. Speelronde 26









0.0075249