BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / PSV / topic: Zorgen in Eindhoven? Speelronde 2

Headliner: PSV Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - vrijdag 12 augustus 2011 - 18:21   quote  deeplink  


We gaan er vanuit dat die jonge gasten van Feyenoord met Jong Oranje de harde landing hebben gemaakt en dat er zaterdagavond in een overvolle Kuip gewoon gewonnen gaat worden van Roda JC.


Als nieuwtje in deze rubriek zetten we de Feyenoord-Headliner-Forum speler van de week in het het zonnetje en de bloemetjes. Deze week valt de eer te beurt aan ons aller vriend Leroy Fer. Vriend en vijand waren het met elkaar eens: een wakkere Leroy nam Feyenoord aan de hand naar de overwinning bij Excelsior. Hoewel ik zelf de mening ben toegedaan dat voetbal een teamprestatie is een pluim voor onze beer, kilometervreter en slaapkop. 2010/2011 was een slecht jaar voor Fer en ik hoop voor hem dat 2011/2012 een stuk beter wordt.

Het liefst in een Feyenoord-shirt maar als het niet anders kan dan maar naar Rusland, Italië of Engeland.

Feyenoord speelde vrijdag bij vlagen aardig maar er valt na 1 wedstrijd nog weinig over het werkelijke niveau te zeggen. De komst van Immers is voorlopig van de baan gezien het feit dat Feyenoord niet aan te merken valt als droomclub. Een droomclub kan voor € 1.3 mio de J-hunter oppikken. Erg vreemd. Je krijgt toch de indruk dat Feyenoord een beetje wordt tegengewerkt vanuit het makelaarscircuit. Wat kan daarvoor de reden zijn? Geen betalingen onder tafel mogelijk?

In andere actie maakte PSV een slechte indruk en het is te hopen dat de snelle aankopen Mertens, Strootman en Wijnaldum gaan renderen anders is de beer los in Eindhoven. Ik vind deze drie spelers niet het karakter hebben een team op sleeptouw te nemen. Met Strootman degradeerde Sparta en zakte Utrecht af tot een bedenkelijk niveau. Het is een egotripper. Wijnaldum heeft een verkeerde keuze gemaakt maar ik vind hem sympathiek. Mertens is een momentenspeler maar te licht voor de absolute top.

Bij Ajax doolde T. Janssen rond op het veld en viel slechts op door vrije trappen en hoekschoppen. Nog een beetje wennen zullen we maar zeggen.

In de komende ronde zal meer duidelijk worden over hoe de prestaties uit de vorige te waarderen. Daarom nu 0ver naar de orde van de dag, de 2e speelronde en op hoop en gevoel de voorspellingen. Voor professionele koffiedikkijkers zoals bookmakers verwijs ik naar o.a. www.betfair.com.


PSV - RKC Waalwijk 5-0
Elke overwinning met minder dan 3 doelpunten verschil zal de druk op Brands en Rutten doen toenemen.



Feyenoord - Roda JC 3-1
Zaterdagavond. Een volle Kuip. Dat moet lukken.

FC Twente - AZ 1-1
Wordt deze al in de Grolschveste gespeeld? Twente valt tot nu toe niet mee.

Vitesse - VVV-Venlo 3-1
Tegen ADO bleef men redelijk eenvoudig op de been dus thuis tegen de Noordlimburgers moet het lukken.

FC Utrecht - De Graafschap 3-1
Het is duidelijk de plaatselijke FC is dus toch een verlengstuk van het van Beuningen handelshuis geworden. Dat soort jongens wil altijd minimaal de inleg terug (anders wordt je niet rijk) en als dat zover is gaan ze wel door totdat ze verveelt zijn. E. Koeman verdient respect.

Heracles Almelo - NAC Breda 1-3
Als ze dat dikke mannetje Schalk opstellen wordt het een makkie.

Ajax - sc Heerenveen 4-1
Na deze wedstrijd zal Ron Jans het schip rechten. Nu nog geen problemen voor de hoofdstedelingen.

FC Groningen - ADO Den Haag 2-1
Een miraculeuze nederlaag was dat voor de Groningers in Kerkrade. ADO zag er vorige week ondanks Immers en Verhoek niet best uit. Er valt nog wat recht te zetten voor de Groningers.

N.E.C. - Excelsior 2-2
Excelsior is minder slecht dan men denkt.



Het favoriete gerecht van Dani Fernandez:

Paella Catalana

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 30 minuten, Bereidingstijd 20 minuten,

Ingrediënten
2 grote uien
250 gr cherry tomaatjes
2 doosjes cocktail garnalen
100 gr surimi
2 kipfilets
1 potje doperwtjes
3 teentjes knoflook
300 gr risotto rijst
1 groene paprika
1 sachet saffraan of kleurstof
750 ml water
1 chorizo
1 1/2 tablet kippenbouillon
1 snufje peper en zout
.

Bereiden

Halveer de cherry tomaatjes, bak ze aan en doe ze in een schaaltje. Snij de kipfilet in stukjes en bak ze gaar met peper en zout en doe ze in een schaaltje. Bak de garnalen op hoog vuur gaar en doe ze in een schaaltje. Snij de surimi en de paprika in stukjes. Snij de chorizo in halve plakjes.
Doe wat olijfolie in de wok en bak de gesnipperde ui en geperste knoflook aan. Voeg nog 3 eetlepels olijfolie toe en de rijst en bak op hoog vuur gedurende 3 minuten steeds omscheppend. Voeg het water toe, de paprika en de saffraan of kleurstof en laat alles op matig vuur 15 minuten gaar worden. De rijst blijft redelijk nat.

Voeg alle overige ingredienten toe, roer het door elkaar en laat alles warm worden. Direct serveren met een frisse groene salade.

Materialen
1 wok, 1 maatbeker, kookplaat, pollepel

Wegspoelen met een sprankelend wit wijntje, daarna chocoladegebak en knuffelend met vrouw of hond op bank Studio Sport kijken.


Lex wil graag naar Feyenoord. Laat hem gaan. De horsedick zit dus ergens in Den Haag

Voor onbevestigde geruchten, de laatste SEEEKR©, een spelletje Pacman, avant-gardistische sportjournalistiek en primeurs blijf lezen: www.sportdwaas.blogspot.com nu ook op www.sportdwaas.nl, www.lostpinio.blogspot.com, twitter @sportdwaas

Disclaimer:
Sportdwaas is kritisch Feyenoord supporter en Kameraadje, heeft een abonnement op het Parool (tegen wil en dank) en Eredivisie-live. Sportdwaas volgt voetbal en American Football actief en beschouwt het aandeel Ajax vooralsnog niet koopwaardig (maar hou het vanaf nu in de gaten). Sportdwaas heeft geen betaalde functies binnen de sportwereld in het algemeen en voetbal in het bijzonder en is van mening dat alle Nederlandse (politie-)troepen onmiddellijk teruggeroepen moeten worden uit Afghanistan.

Dan moet het maar in Rio gebeuren!
Nijhuis naar de Jupiler League!

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3166
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: PSV Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / PSV / topic: Zorgen in Eindhoven? Speelronde 2









0.0084969