BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Vitesse / topic: Vitesse presenteert ... Simpel.nl

Headliner: Vitesse Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
 Headliner  Headliner - donderdag 13 oktober 2011 - 13:19
Dit topic is geplaatst via het volgende nieuwsbericht:

Vitesse presenteert ... Simpel.nl (Officiƫle Vitesse Clubsite)

Dit topic is een vervolg op het topic:  Shirt sponsor
Thomas
 Thomas - donderdag 13 oktober 2011 - 13:26   quote  deeplink  
Telecombedrijf Simpel is met onmiddellijke ingang de nieuwe hoofdsponsor van Vitesse. Simpel verbindt zich in ieder geval het lopende seizoen en het komende seizoen aan de Arnhemse club. De grootste sim-only aanbieder van Nederland is tevens shirtsponsor van FC Utrecht.

Vanmiddag is tijdens een persconferentie in GelreDome het officiƫle sponsorcontract getekend en zijn ook de nieuwe Vitesse-shirts met daarop de naam van de kersverse sponsor aan de pers en supporters gepresenteerd. Trainer John van den Brom van Vitesse sprak in een filmpje de aanwezigen schor toe, geheel in stijl met de Bel je schor-campagne die Simpel sinds dit voorjaar voert. Algemeen directeur Paul van der Kraan van Vitesse zei zeer verheugd te zijn met Simpel als nieuwe sponsor. Twee partijen met ambitie, die samen heel ver kunnen komen, aldus Van der Kraan. Simpel past niet alleen op ambitieniveau bij Vitesse. Ook wat betreft de filosofie: creatief en initiatiefrijk. We zetten gezamenlijk de aanval richting de top in. 



Simpel houdt van voetbal
Voor Simpel is de shirtsponsoring van Vitesse een mooie kans om de aanwezigheid in de sportwereld verder uit te bouwen. Er is bewust gekozen voor topvoetbal als speerpunt van de sponsoractiviteiten. Simpel is er voor iedereen, legt Simpel-directeur Jasper de Rooij uit. Voetbal spreekt heel veel mensen aan. Het is een sport die echt zorgt voor verbroedering. Wij willen een impuls geven aan de positieve beleving van voetbal in Nederland. Met Vitesse hebben wij een partner gevonden die een bijdrage kan leveren aan de verdere groei van Simpel.

Om die reden gaat Simpel zich ook inzetten om van voetbal weer een dagje uit voor het hele gezin te maken. Daarvoor is een uniek concept ontwikkeld dat met veel succes bij FC Utrecht getest is en nu ook bij Vitesse en andere clubs uitgerold gaat worden. Ik zou het mooi vinden als gezinnen weer massaal en met veel plezier naar topvoetbal komen kijken, zegt de Rooij. Als wij daar met Simpel aan kunnen bijdragen, is onze missie geslaagd.



Over Simpel
Simpel is de snelst groeiende sim-only-aanbieder van Nederland. Simpel staat voor goedkope telefonie, heldere communicatie en maximale controle over je uitgaven.
albert ten vrijde
 albert ten vrijde - zaterdag 07 januari 2012 - 19:34   quote  deeplink  
raar maar simpel..

79033_la.jpg

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op zaterdag 07 januari 2012 door albert ten vrijde --
hoogvliet010
 hoogvliet010 - donderdag 19 januari 2012 - 10:20   quote  deeplink  
Das lekker makkelijk!
Boudewijn
 Boudewijn - donderdag 19 januari 2012 - 15:59   quote  deeplink  
Nu alleen nog die zeer irritante reclame van tv met die akelige schorre stemmen!

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5132
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Vitesse Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Vitesse / topic: Vitesse presenteert ... Simpel.nl









0.0123569