BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / FC Twente / topic: Nick Marsman maakt debuut in Eredivisie

Headliner: FC Twente Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
R!ck
 R!ck - vrijdag 14 oktober 2011 - 15:03   quote  deeplink  
Na een week waarin de interlands centraal stonden, hervat FC Twente zaterdagavond de competitie met de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Vrijdagmiddag blikte trainer Co Adriaanse vooruit op de wedstrijd. De trainer gaf aan dat Nick Marsman zijn debuut gaat maken in de Eredivisie. Door een enkelblessure van Nikolay Mihaylov en een kuitkwetsuur van Sander Boschker, doet Adriaanse een beroep op de jonge goalie.

RKC Waalwijk is in de Eredivisie terug te vinden op een zevende plaats. De Brabantse formatie van trainer Ruud Brood heeft de nodige indruk gemaakt. RKC speelt goed en ze hebben goede resultaten weten te boeken dit seizoen, liet Adriaanse weten. Wanneer je bij RKC speelt en het stadion zit vol, is het altijd sfeervol. De mensen zitten dicht op het veld en Waalwijkers gaan altijd te keer.

Roberto Rosales zal tegen RKC Waalwijk niet vanaf het begin starten. De verdediger won deze week met Venezuela de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Argentiniƫ en keert vanmiddag terug in Twente. Dat is buiten zijn schuld om, licht Adriaanse toe. De vlucht die de voetbalbond van Venezuela had geboekt werd geannuleerd, zodat hij de afsluitende training vandaag niet mee heeft gemaakt. Roberto begint op de bank. Tegen RKC Waalwijk kan FC Twente niet beschikken over haar eerste en tweede doelman. Nikolay Mihaylov liep dinsdag een enkelblessure op tegen Wales. Hij heeft vandaag geprobeerd mee te trainen, maar dat ging niet. Sander Boschker heeft last van een kuitblessure en heeft nog niet met de groep meegetraind. Daarom gaat Nick Marsman zijn debuut in de Eredivisie maken. Een jonge keeper die dit seizoen een goede indruk op mij heeft gemaakt. Marsman speelde vorige maand de bekerwedstrijd tegen Zwaluwen. Reservedoelman tegen RKC Waalwijk is Filip Bednarek.

Tijdens de persbijeenkomst liet Co Adriaanse weten dat het herstel van Nacer Chadli goed verloopt. Hij heeft geen terugslag gehad en zal maandag in de wedstrijd met Jong FC Twente ongeveer een uur gaan spelen. Na die wedstrijd nemen we de beslissing of Nacer deel kan uitmaken van de selectie voor de wedstrijd tegen Odense.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 6010
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: FC Twente Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / FC Twente / topic: Nick Marsman maakt debuut in Eredivisie









0.0064039