BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / PSV / topic: Voorbereiding voor aankomend seizoen

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: PSV Nieuws
infamous psv
 infamous psv - zondag 24 juni 2012 - 23:23   quote  deeplink  
Voorbereidingsprogramma 2012-2013
PSV start de voorbereiding op zondag 1 juli met de eerste training. Op woensdag 4 juli is AZSV Aalten vervolgens de eerste oefentegenstander. RKSV Nuenen is op zaterdag 7 juli de tweede tegenstander, waarna PSV op woensdag 11 juli naar Duitsland afreist voor een oefenwedstrijd tegen Oberhausen, aanvang 19.00 uur. De club komt uit in de 3. Liga en speelt haar wedstrijden in Stadion Niederrhein dat plaats biedt aan 22.000 toeschouwers. Op zondag 15 juli is KRC Genk de vierde tegenstander in de voorbereiding. Om 15.30 uur is de aftrap op de dag dat de club uit Belgische Jupiler Pro League haar open dag organiseert in en rond de Cristal Arena. Daarna speelt PSV op woensdag 18 juli de Lichtstadderby tegen FC Eindhoven en neemt het op 21 en 22 juli deel aan de Polish Masters
infamous psv
 infamous psv - zondag 24 juni 2012 - 23:24   quote  deeplink  
laat het seizoen maar weer beginnen, duurt veels te lang allemaal..

Dit is de voorlopige selectie voor het seizoen 2012-2013, waarin voor de competitie begint er waarschijnlijk nog wel wat wijzingen kunnen komen...

Keepers: Przemyslaw Tyton
Boy Waterman
Ruud Swinkels

Verdediging: Wilfred Bouma... helaas
Timothy Deryck
Abel Tamata
Jethro Willems
Marcelo
Stanislav Manolev.... bidden dat hij verkocht word
Mathias 'Zanka' Jorgensen
Erik Pieters

Middenveld: Mark Van Bommel
Kevin Strootman
Atiba Hutchinson
Orlando Engelaar
Georginio Wijnaldum
Zakaria Labyad....mr die zal vrijwel zeker weggaan
Ola Toivonen...zie Manolev

Aanval: Dries Mertens
Tim Matavz
Jeremain Lens
Memphis Depay
Ruben Betancourt

Vertrokken: Funso Ojo
Stijn Wuytens

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op maandag 25 juni 2012 door infamous psv --
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 25 juni 2012 - 00:39   quote  deeplink  
Jij bid wat af hè..
infamous psv
 infamous psv - maandag 25 juni 2012 - 00:52   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 25 juni 2012 - 00:39 schreef RenatoBos het volgende:
Jij bid wat af hè..
ben bezig met kapel thuis....
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 25 juni 2012 - 02:08   quote  deeplink  
Het koortje heb je al toch..d:-)
infamous psv
 infamous psv - dinsdag 26 juni 2012 - 17:09   quote  deeplink  
PSV heeft een positief signaal ontvangen van Luciano Narsingh. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de aanvaller zeker niet onwelwillend tegenover een transfer naar Noord-Brabant staat.

Voetbal International meldde maandag dat PSV de interesse in de aanvaller van sc Heerenveen concretiseert. In een eerste reactie heeft Narsingh aan technisch directeur Marcel Brands laten weten wel oren te hebben naar de overstap. Een transfer lijkt daardoor in de maak.

Narsingh, die met de selectie van het Nederlands elftal deelnam aan het EK in Polen en Oekraïne, mag zich ook in de belangstelling weten van Ajax. Die club wilde de vleugelspeler in de afgelopen winterstop al aantrekken, maar dat zag Narsingh niet zitten. In Eindhoven moet Narsingh spits Tim Matavz op maat bedienen.

Hoop het van harte..

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op dinsdag 26 juni 2012 door infamous psv --
Allessandro
 Allessandro - dinsdag 26 juni 2012 - 19:40   quote  deeplink  
En niet alleen Narsingh.. ook Maher staat positief tegenover een verhuizing naar Eindhoven !
tomson
 tomson - dinsdag 26 juni 2012 - 19:42   quote  deeplink  
Benieuwd waar PSV nu weer geld vandaan haalt...
infamous psv
 infamous psv - dinsdag 26 juni 2012 - 21:01   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 26 juni 2012 - 19:42 schreef tomson het volgende:
Benieuwd waar PSV nu weer geld vandaan haalt...
Vrienden van Feyenoord
infamous psv
 infamous psv - dinsdag 26 juni 2012 - 21:02   quote  deeplink  
'AZ-middenvelder Adam Maher zet na één seizoen op het hoogste niveau mogelijk een stap hogerop. Het talent (19) stond dinsdag gewoon op het trainingsveld in Alkmaar, maar liet vervolgens de deur naar grotere clubs open. PSV overweegt de interesse door te drukken.

"Er is een club die zich heeft gemeld en daar wil ik heen. Ik laat het aan mijn zaakwaarnemer over, maar het kan soms snel gaan", sprak Maher na de eerste training van AZ. Volgens Voetbal International heeft PSV de interesse kenbaar gemaakt in Alkmaar en bij makelaar Sigi Lens.

PSV zou denken aan een bod van zes á zeven miljoen euro. Maher heeft echter nog een driejarige verbintenis bij AZ, dat bovendien voldoende toekomstperspectief ziet. De Alkmaarders verlangen derhalve een hoger bedrag voor de spelmaker.

AZ zou minimaal twaalf miljoen euro willen ontvangen voor Maher. Trainer Gertjan Verbeek weet ook dat clubs diep in de buidel moeten tasten. "Maar dat gaat Ajax niet doen. En PSV kan hem niet betalen", luidde zijn oordeel
infamous psv
 infamous psv - dinsdag 26 juni 2012 - 21:19   quote  deeplink  
PSV heeft alle vertrouwen in doorbraak toptalent Koch

26/06/2012 15:23

PSV heeft toptalent Menno Koch voorgesteld om zijn nog tot 2014 lopende contract met minimaal twee jaar, maar nog liever met drie jaar te verlengen.

De pas zeventienjarige, boomlange, centrale verdediger start zondag de voorbereiding bij de A-selectie van de nieuwe coach Dick Advocaat. Koch viert komende maandag zijn achttiende verjaardag en mag dan een nieuw contract tekenen.

Het voorstel heeft hij van PSV reeds ontvangen. Afgelopen winter nam Fred Rutten de Brabander uit de eigen opleiding mee op trainingskamp naar La Manga.

Een snel debuut in het eerste elftal leek de volgende stap, maar de ziekte van Pfeiffer verstoorde tijdelijk zijn ontwikkeling. Koch verschijnt zondag topfit op De Herdgang.
infamous psv
 infamous psv - dinsdag 26 juni 2012 - 21:20   quote  deeplink  
Youness Mokhtar vervolgt zijn carrière mogelijk in Oekraïne. De aanvallende middenvelder van PSV gaat kijken of Metallurg Donetsk hem kan bekoren.

De 21-jarige Mokhtar, die afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor FC Eindhoven, staat positief tegenover een overstap naar Oekraïne. 'Het is een sterke competitie', zegt de aanvallende middenvelder. 'Ik ga er vier dagen op proef en neem daarna een beslissing.'

PSV heeft toestemming gegeven aan Mokhtar voor een bezoek aan Metallurg Donetsk. De aanvallende middenvelder heeft in Eindhoven nog een contract voor een jaar, maar de afkoopsom zal voor de Oekraïense club geen probleem zijn. Mocht het bezoek aan Metallurg Donetsk niet leiden tot een transfer, dan meldt hij zich bij Jong PSV.
infamous psv
 infamous psv - woensdag 27 juni 2012 - 23:57   quote  deeplink  
PSV wordt de laatste dagen veel in verband gebracht met mogelijke nieuwe spelers, maar moet ook vrezen voor het vertrek van een aantal spelers. Er is namelijk belangstelling voor Tim Matavz, Kevin Strootman, Jetro Willems, Jeremain Lens, Marcelo en Przemys³aw Tyton.

Technisch manager Marcel Brands bevestigde woensdag tegenover het Eindhovens Dagblad dat PSV door meerdere clubs is benaderd voor het zestal. Concreet is de belangstelling echter nog niet, maar PSV houdt er rekening mee dat dit nog wel kan gebeuren in de komende weken.

Willems en Strootman werden al eens in verband gebracht met Manchester United, terwijl doelman Tyton op het lijstje van AC Milan zou staan. Matavz werd gelinkt aan Fiorentina, Marcelo aan VfB Stuttgart en Lens aan Newcastle United.

PSV gaat sowieso uit van het vertrek van Orlando Engelaar, Stanislav Manolev en Ola Toivonen. Met het vertrek van laatstgenoemde moet voldoende geld binnenkomen om enkele spelers naar Eindhoven te halen. Markus Henriksen, Luciano Narsingh en Adam Maher zijn concreet in beeld.
infamous psv
 infamous psv - zondag 01 juli 2012 - 17:00   quote  deeplink  
De voorbereiding op het seizoen is begonnen
01 juli 2012 12:30
De voorbereiding op het seizoen 2012-2013 is zondagmorgen officieel begonnen. Even na half elf stapte de PSV-selectie op De Herdgang het veld op. Onder leiding van hoofdcoach Dick Advocaat en assistent Ernest Faber stond de ploeg, nog zonder de EK-gangers en andere internationals, een kleine twee uur op het veld. De publieke belangstelling was groot.

Hoofdcoach Dick Advocaat, zondagmorgen even na half elf op De Herdgang.
Eerste werkdag 2012-2013
Even na half elf stapte hoofdcoach Dick Advocaat het veld op en daarmee keerde hij terug bij de club waar hij eerder met succes werkte in de periode 1995-1998. Vandaag over vijf weken speelt PSV tegen Ajax om de Johan Cruijff Schaal en vanaf nu is het hele programma erop gericht om er die dag al te staan. De nieuwelingen Zanka, Boy Waterman en Ruud Swinkels stonden ook op het veld voor hun eerste werkdag bij PSV. Advocaat had de selectie voor deze eerste training aangevuld met spelers uit Jong PSV.
infamous psv
 infamous psv - zondag 01 juli 2012 - 17:01   quote  deeplink  
Goede sfeer op eerste trainingsdag PSV
01 juli 2012 13:30
Er hing een goede sfeer op de eerste trainingsdag van PSV. Op De Herdgang waren ruim 1500 supporters aanwezig om het team welkom te heten. Er was applaus voor de ploeg en voor hoofdcoach Dick Advocaat in het bijzonder. Na afloop van de training stond Advocaat de media te woord en keek hij vooruit op de voorbereiding van het nieuwe seizoen.

Hoofdcoach Dick Advocaat op zijn eerste officiële werkdag terug bij PSV.
Impressie
Het was een warm onthaal voor PSV, zondagochtend op De Herdgang toen het team onder leiding van hoofdcoach Dick Advocaat en assistent Ernest Faber het veld op stapte. De verwachte 1500 toeschouwers waren naar het sportcomplex van PSV gekomen en er heerste een heel goede sfeer, zowel binnen als buiten de lijnen
Loetje
 Loetje - zondag 01 juli 2012 - 19:28   quote  deeplink  
hahha zit net na studio sport te kijken na de eerste training van psv. hangt een spandoek met eronder groeten sim, is dat jullie sim???;)
Bosifyable
 Bosifyable - zondag 01 juli 2012 - 19:28   quote  deeplink  
Hé, stond jullie maatje sim vandaag op de eerste training? Zie net bij Studio Sport een spandoek met:

"Welkom Dick
Groeten Sim"

Kan niet missen eigenlijk :P
Bosifyable
 Bosifyable - zondag 01 juli 2012 - 19:28   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 01 juli 2012 - 19:28 schreef Loetje het volgende:
hahha zit net na studio sport te kijken na de eerste training van psv. hangt een spandoek met eronder groeten sim, is dat jullie sim???;)
Hahahah, zelfde gedachte, mooi!
Loetje
 Loetje - zondag 01 juli 2012 - 19:30   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 01 juli 2012 - 19:28 schreef Bosifyable het volgende:

[..]

Hahahah, zelfde gedachte, mooi!
whahaha mooi man! moest er echt gelijk aan denken
infamous psv
 infamous psv - zondag 01 juli 2012 - 19:36   quote  deeplink  
meerdere zielen 1 gedachte...
die sim toch
Loetje
 Loetje - zondag 01 juli 2012 - 19:36   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 01 juli 2012 - 19:36 schreef infamous psv het volgende:
meerdere zielen 1 gedachte...
die sim toch
echt he.

kijk dit!

http://www.voetbalblog.nl/nieuws/japanner-imiteert-balotelli-na-doelpunt

balotelli 2
Loetje
 Loetje - zondag 01 juli 2012 - 19:38   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 26 juni 2012 - 19:40 schreef Allessandro het volgende:
En niet alleen Narsingh.. ook Maher staat positief tegenover een verhuizing naar Eindhoven !
zal wel wat kosten die maher denk ik!
infamous psv
 infamous psv - zondag 01 juli 2012 - 19:42   quote  deeplink  
quote:
..

die jap is nog gespierder dan Bolotelli.
Japotelli zeg maar..
infamous psv
 infamous psv - zondag 01 juli 2012 - 19:43   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 01 juli 2012 - 19:38 schreef Loetje het volgende:

[..]

zal wel wat kosten die maher denk ik!
is niet reeel joh of Toivonen moet voor meer als 10 miljoen weggaan en dat zie ik niet gebeuren...
Loetje
 Loetje - zondag 01 juli 2012 - 19:46   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 01 juli 2012 - 19:43 schreef infamous psv het volgende:

[..]

is niet reeel joh of Toivonen moet voor meer als 10 miljoen weggaan en dat zie ik niet gebeuren...
het is wat jij toestraks zei op ons forum gap, een elftal koop je niet. wij hebben het vaak gedaan, maar we werden geen kampioen. dus je snapt wel wat ik bedoel
Loetje
 Loetje - zondag 01 juli 2012 - 19:46   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 01 juli 2012 - 19:42 schreef infamous psv het volgende:

[..]

..

die jap is nog gespierder dan Bolotelli.
Japotelli zeg maar..
hahaha ja, maar niet teveel over jappers graag. je weet wel wat ik bedoel whahahahahahahahaha
infamous psv
 infamous psv - zondag 01 juli 2012 - 19:49   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 01 juli 2012 - 19:46 schreef Loetje het volgende:

[..]

hahaha ja, maar niet teveel over jappers graag. je weet wel wat ik bedoel whahahahahahahahaha
slotttttttttttttttttt..
hahahaha
Loetje
 Loetje - zondag 01 juli 2012 - 19:51   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 01 juli 2012 - 19:49 schreef infamous psv het volgende:

[..]

slotttttttttttttttttt..
hahahaha
of niet dan gap hahaha.
sommige jappies......
infamous psv
 infamous psv - zondag 01 juli 2012 - 19:53   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 01 juli 2012 - 19:51 schreef Loetje het volgende:

[..]

of niet dan gap hahaha.
sommige jappies......
breek me de bek niet open..
alhoewel ik Honda prima voetballer vindt..hahahaha
Loetje
 Loetje - zondag 01 juli 2012 - 21:38   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 01 juli 2012 - 19:53 schreef infamous psv het volgende:

[..]

breek me de bek niet open..
alhoewel ik Honda prima voetballer vindt..hahahaha
whahahahahaha
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 01 juli 2012 - 23:13   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 01 juli 2012 - 19:28 schreef Loetje het volgende:
hahha zit net na studio sport te kijken na de eerste training van psv. hangt een spandoek met eronder groeten sim, is dat jullie sim???;)
Ja echt GEWELDIG..!!!
tomson
 tomson - zondag 01 juli 2012 - 23:18   quote  deeplink  
Heb je de foto nog kunnen maken sim? En was het kissie groot genoeg? Groeten tomson.
sim
 sim - maandag 02 juli 2012 - 17:17   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 01 juli 2012 - 19:28 schreef Loetje het volgende:
hahha zit net na studio sport te kijken na de eerste training van psv. hangt een spandoek met eronder groeten sim, is dat jullie sim???;)
He er is maar 1 echte Sim
Alles was perfect geregeld,ben zaterdag avond al naar de herdgang gegaan,ja ik moest die plaats hebben daar precies op de midden lijn.
Heb veel reacties gehad stond ook op de voorpagina van het ad en in de regionale kranten.
Uiteraard is de foto ook gelukt mooi toch?
LOL

groeten sim LOL
Loetje
 Loetje - maandag 02 juli 2012 - 17:45   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 02 juli 2012 - 17:17 schreef sim het volgende:

[..]

He er is maar 1 echte Sim
Alles was perfect geregeld,ben zaterdag avond al naar de herdgang gegaan,ja ik moest die plaats hebben daar precies op de midden lijn.
Heb veel reacties gehad stond ook op de voorpagina van het ad en in de regionale kranten.
Uiteraard is de foto ook gelukt mooi toch?
LOL

groeten sim LOL
+10!

lachte me kapot

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op maandag 02 juli 2012 door Loetje --
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 02 juli 2012 - 19:20   quote  deeplink  
d:-))))))
eerste-training-psv_niels-aarts-1.jpg
sim
 sim - maandag 02 juli 2012 - 19:47   quote  deeplink  
Stond er heelaas niet bij.
Was in gesprek met joep schruuder van de nos
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 02 juli 2012 - 19:49   quote  deeplink  
Maakt niet uit, maar het gaat om het spanddoek toch Sim..had je er wel bij willen zien staan eigenlijk..

Groeten renato..
infamous psv
 infamous psv - maandag 02 juli 2012 - 20:31   quote  deeplink  
Sim je bent ook n vent ok hoor...
groeten
tomson
 tomson - maandag 02 juli 2012 - 22:42   quote  deeplink  
Eigenlijk is het Dickie..
tomson
 tomson - maandag 02 juli 2012 - 22:43   quote  deeplink  
Ik zag ook fakkels?
infamous psv
 infamous psv - woensdag 04 juli 2012 - 22:30   quote  deeplink  
Ola Toivonen kan zijn carrière voortzetten in Rusland. De rijke Russische club Rubin Kazan is in de markt voor de Zweedse middenvelder van PSV. Dat vertelde technisch directeur Marcel Brands woensdag aan het Eindhovens Dagblad.

De bestuurder van PSV liet na afloop van het oefenduel met AZSV (0-11) weten dat er interesse is vanuit Rusland voor Toivonen. Uit de faxmachine in Eindhoven kwam echter nog geen bod gerold. Een vertrek is voorlopig dus nog niet aan de orde. Rubin Kazan maakte onlangs de interesse in Toivonen kenbaar, sindsdien bleef het stil bij PSV.

Toivonen zelf ziet een vertrek wel zitten. Hij heeft PSV laten weten wel iets te voelen voor de Russische competitie. De Zweed viert momenteel vakantie. Naar verluidt wil PSV een bedrag van tussen de acht en tien miljoen euro ontvangen voor Toivonen. "Je hebt het wel over twintig goals vorig jaar", zegt trainer Dick Advocaat. De Zweed hoeft van de coach niet per se te vertrekken.
NatjosFC
 NatjosFC - woensdag 04 juli 2012 - 22:34   quote  deeplink  
Dickie-takkie voetbal volgend jaar bij PSV?
infamous psv
 infamous psv - woensdag 04 juli 2012 - 22:39   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 04 juli 2012 - 22:34 schreef NatjosFC het volgende:
Dickie-takkie voetbal volgend jaar bij PSV?
hahaha wie zal t zeggen..
denk wel dat onze Dickie gebrand zal zijn op n prijs
NatjosFC
 NatjosFC - woensdag 04 juli 2012 - 22:49   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 04 juli 2012 - 22:39 schreef infamous psv het volgende:

[..]

hahaha wie zal t zeggen..
denk wel dat onze Dickie gebrand zal zijn op n prijs
troostprijs:)

bekertje mischien?
infamous psv
 infamous psv - woensdag 04 juli 2012 - 22:54   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 04 juli 2012 - 22:49 schreef NatjosFC het volgende:

[..]

troostprijs:)

bekertje mischien?
misschien allebei n schaal.jullie de JC schaal en wij de kampioensschaal..
NatjosFC
 NatjosFC - woensdag 04 juli 2012 - 23:16   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 04 juli 2012 - 22:54 schreef infamous psv het volgende:

[..]

misschien allebei n schaal.jullie de JC schaal en wij de kampioensschaal..
wij die 2 schalen. als jullie dan jullie beker platstampen hebben jullie ook een schaal:)
infamous psv
 infamous psv - woensdag 04 juli 2012 - 23:18   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 04 juli 2012 - 23:16 schreef NatjosFC het volgende:

[..]

wij die 2 schalen. als jullie dan jullie beker platstampen hebben jullie ook een schaal:)
wat ben jij n inhalig type zeg..
NatjosFC
 NatjosFC - woensdag 04 juli 2012 - 23:32   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 04 juli 2012 - 23:18 schreef infamous psv het volgende:

[..]

wat ben jij n inhalig type zeg..
wat is dat?
infamous psv
 infamous psv - woensdag 04 juli 2012 - 23:32   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 04 juli 2012 - 23:32 schreef NatjosFC het volgende:

[..]

wat is dat?
wat is wat..
NatjosFC
 NatjosFC - donderdag 05 juli 2012 - 12:07   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 04 juli 2012 - 23:32 schreef infamous psv het volgende:

[..]

wat is wat..
inhalig type..

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5115
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: PSV Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / PSV / topic: Voorbereiding voor aankomend seizoen









0.0066041