BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Vitesse / topic: Büttner op weg naar QPR

Headliner: Vitesse Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
 Headliner  Headliner - woensdag 27 juni 2012 - 05:54
Dit topic is geplaatst via het volgende nieuwsbericht:

Büttner op weg naar QPR (De Telegraaf)

Boudewijn
 Boudewijn - woensdag 27 juni 2012 - 06:07   quote  deeplink  
Büttner op weg naar QPR

ARNHEM - Het Engelse Queens Park Rangers heeft goede papieren om Alexander Büttner binnen te halen. De Premier Leagueclub heeft een serieus te nemen bod uitgebracht op de linksback van Vitesse.

Eerder werd door de Arnhemmers een laag bod van Fulham terzijde geschoven. Naast QPR en Fulham zijn ook Werder Bremen en Southampton in de markt voor Büttner. De Vitesse-speler maakte vorig seizoen furore als linksback en haalde zelfs de EK-voorselectie van bondscoach Bert van Marwijk.
hippy
 hippy - woensdag 27 juni 2012 - 09:02   quote  deeplink  
Mooie club, met een leuke speelstyle
infamous psv
 infamous psv - dinsdag 03 juli 2012 - 23:04   quote  deeplink  
Alexander Büttner kan een overgang naar Southampton vooralsnog op zijn buik schrijven. Vitesse en de Engelse club lijken het niet eens te kunnen worden over de transfersom.

Volgens Voetbal International bestaat er aanzienlijk gat tussen hetgeen Vitesse vraagt en Southampton biedt voor Büttner. De linksback liet zich eerder deze week al ontvallen dat hij zeer graag naar de nieuwkomer in de Premier League wil vertrekken. De ambities van The Saints spreken Büttner, die er voor drie jaar kan tekenen, bijzonder aan.

Voorlopig moet Büttner zich echter weer richten op de voorbereiding op het nieuwe Eredivisie-seizoen met Vitesse. Zijn contract bij de Arnhemmers loopt nog tot de zomer van volgend jaar.

Voor Büttner is ook belangstelling van de Londense clubs Fulham en Queens Park Rangers
infamous psv
 infamous psv - woensdag 11 juli 2012 - 00:18   quote  deeplink  
Vitesse vindt het merkwaardig dat de overgang van back Alexander Büttner naar Southampton dreigt stuk te lopen. De Arnhemmers waren in de veronderstelling dat de verdediger al een deal had met de Engelse club.

"Het probleem ligt niet bij ons. Wij hebben een akkoord met Southampton en waren in de veronderstelling dat hij ook een akkoord had. Kennelijk is dat nog niet zo", aldus technisch directeur Ted van Leeuwen tegen Omroep Gelderland. Büttner en The Saints hebben een meningsverschil over enkele aanvullende voorwaarden in het contract.

Van Leeuwen laat weten dat hij hoopt dat het alsnog tot een akkoord komt tussen Büttner en zijn beoogde nieuwe werkgever. "We hebben hem nu even wat ruimte gegeven om het af te ronden. We wilden geen onrust rond spelers die elke dag weg kunnen gaan", besluit hij.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3163
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Vitesse Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Vitesse / topic: Büttner op weg naar QPR









0.0061659