BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / FC Twente / topic: 2e ronde EL: FC-Twente - FC Inter Turku

Headliner: FC Twente Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
GarField
 GarField - woensdag 18 juli 2012 - 14:02   quote  deeplink  
Verwachting
FC Inter Turku heeft één groot voordeel, benadrukte trainer Dragtsma. De Finse competitie is nu volop bezig, dus conditioneel staan de Finnen er misschien wel beter voor. FC Twente heeft er op dit moment slechts enkele oefenwedstrijden en twee duels in de voorronde van de Europa League opzitten. Toch zou het elftal van Steve McClaren weinig moeite moeten hebben met de zwartblauwen. Vorig seizoen werd de club uit Turku nog kansloos uitgeschakeld door Racing Genk in de derde kwalificatieronde. Thuis werd het liefst 1-5, terwijl het in België 3-2 werd voor de thuisclub. Nee, Inter Turku mag slechts dromen van een plaats in de volgende ronde. De Finse clubs zijn qua niveau gewoon een stuk minder dan die uit Nederland.

Lees verder: http://www.soccernews.nl/news/162414/Inter_Turku:_Twente_treft_club_die_volop_in_competitie_is_#ixzz20yV4ZYJu
infamous psv
 infamous psv - woensdag 18 juli 2012 - 14:46   quote  deeplink  
Edwin Gyasi is de grote verrassing in de voorbereiding bij FC Twente. De 21-jarige aanvaller, die dit jaar overkwam van De Graafschap, lijkt voor donderdag zelfs te mogen hopen op een basisplaats.

De Tukkers nemen het donderdag voor het eerst op tegen FC Inter Turku, de opponent in de tweede voorronde van de Europa League. Steve McClaren wil starten met de sterkst mogelijke formatie, wellicht inclusief Gyasi.

Op basis van de training lijkt de talentvolle Amsterdammer in elk geval te starten, meldt De Telegraaf. Aankoop Robbert Schilder verhuist daarnaast van het middenveld naar de linksbackpositie, zodat er op het middenveld ruimte is voor Leroy Fer. Ook Douglas en Dusan Tadic lijken hun opwachting te maken. De vertrokken Luuk de Jong ontbreekt, net als de geblesseerde Denny Landzaat.

Trainer Steve McClaren waarschuwt voor de kracht van de Finse koploper, die onder leiding staat van Job Dragtsma. "Dit wordt zeker geen gemakkelijke wedstrijd. FC Inter Turku heeft al zeventien echte duels in de benen en is niet alleen een fysiek sterke, maar ook goed voetballende tegenstander", zegt de oefenmeester.

Hoofd profscouting Evert Bleuming is het daar volledig mee eens. "Inter moet je qua niveau vergelijken met een middenmoter uit de Eredivisie", vertelt hij aan Voetbal International. "Je kunt zien dat het elftal al lang getraind wordt door een Nederlander. Er is een positieve spelopvatting en er zit een goede organisatie in het elftal."
infamous psv
 infamous psv - woensdag 18 juli 2012 - 22:26   quote  deeplink  
FC Twente speelt donderdag in de voorronde van de Europa League tegen FC Inter Turku. Op papier mag dat de Tukkers geen problemen opleveren, maar trainer Steve McClaren waakt voor onderschatting.

FC Twente schakelde eerder probleemloos UE Santa Coloma uit Andorra uit, maar Inter Turku is volgens McClaren andere koek. "Het is een heel andere tegenstander dan UE Santa Coloma. Ik schat Inter Turku twee of drie niveaus hoger in. Daarnaast zitten zij momenteel midden in het seizoen. Na zeventien wedstrijden is Turku koploper in Finland. Ze zitten in een goed ritme en zijn topfit."

"Turku heeft een Nederlandse trainer en dat zie je terug aan hun wedstrijden, ze willen voetballen. We treffen morgen met Turku een tegenstander die we in deze voorbereiding nog niet tegen zijn gekomen. We willen een goede prestatie leveren, zodat we een sterke uitgangspositie hebben voor de return in Finland", vertelt McClaren op de website van FC Twente.

Ook middenvelder Leroy Fer neemt de ontmoeting met de Finse topclub van trainer Job Dragtsma uiterst serieus. "We hebben twee wedstrijden van Turku gezien en zij zijn van een heel ander niveau. Ze zitten midden in de competitie en zij zullen topfit zijn. Dat mag voor ons echter geen excuus zijn. Wij zijn nu vier weken in de voorbereiding en ik merk dat wij ook steeds fitter worden. We hebben een goede ploeg en dat willen we laten zien."
infamous psv
 infamous psv - woensdag 18 juli 2012 - 22:27   quote  deeplink  
Gewoon oprollen die lui...

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5923
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: FC Twente Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / FC Twente / topic: 2e ronde EL: FC-Twente - FC Inter Turku









0.0059509