BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / FC Twente / topic: Twente door naar derde groepsfase

Headliner: FC Twente Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
arikanari
 arikanari - donderdag 26 juli 2012 - 20:21   quote  deeplink  
FC Twente is door naar de derde groepsfase in de Europa League, na een teleurstellende 1-1 in Enschede wonnnen de Tukkers toch ruim in Turku (0-5).

De tegenstander in de derde ronde is nog niet zeker, de wedstrijd word vanavond gespeeld om 21:15. Mlada Boleslav tegen Thor.

FK Mladá Boleslav is een Tsjechische voetbalclub uit de stad Mladá Boleslav in Tsjechië. De club speelt in de hoogste Tsjechische voetbalcompetitie, de Gambrinus Liga.
In 1902 werd SK Mladá Boleslav opgericht dat in 1910 de naam veranderde in Mladoboleslavský SK. In 1919 werd Aston Villa Mladá Boleslav opgericht en datzelfde jaar ook Slavoj Mladá Boleslav. Geen van deze clubs kon hoger spelen dan de 2de klasse. In 1950 bundelden de clubs uit de stad de krachten en fusioneerden. De club speelde van 1952 tot 1968 in de 2de klasse. Midden jaren 60 werd de club een satellietclub van autobedrijf koda. De bekerfinale van Tsjechië werd in 1978 gehaald, maar de club was niet opgewassen tegen Baník Ostrava.
Nadat het autobedrijf zich terugtrok in 1990 kon de club niet meer mee aan en degradeerde 2 jaar later naar de 3de klasse en in 1996 zelfs naar de 4de klasse. Dan volgden 2 promoties op rij waardoor de club in 1998 weer in de 2de klasse speelde. De stad steunde de club nu ook financieel en ook koda werd weer geldschieter, het doel was de hoogste klasse bereiken en dat doel werd in 2004 bereikt. In het eerste seizoen was de club 14de maar seizoen 2005/06 was uiterst succesvol en de club werd knap 2de.

Þór Akureyri is een op 6 juni 1915 opgerichte omnisportvereniging uit Akureyri in het noorden IJsland. In 1925 fuseerde de club met KA Akureyri tot IB Akureyri. In 1974 werd de fusie opgeheven en werd de club weer onafhankelijk.
Naast voetbal worden er ook basketball en taekwondo beoefend. De handbalafdelingen van Þór en KA fuseerden tot Akureyri handboltafélag.
In het seizoen 2012 speelt het eerste mannenelftal van de voetbalafdeling na degradatie uit de Úrvalsdeild in de 1. deild karla. De vrouwen spelen in 2012 in een gecombineerd elftal met plaatsgenoot KA Akureyri in de Úrvalsdeild op het hoogste niveau.

Wat gaat het worden jongens laat maar horen.
Lubje
 Lubje - donderdag 26 juli 2012 - 20:41   quote  deeplink  
Ben blij met de ruime overwinning in Finland! Ook vond ik de opstelling van MacClaren dit keer prima. Janssen,Brama en Fer op het middenveld en Tadic gelukkig voorin. Jammer dat Schilder links achterin moet spelen, want ik vind hem een sterke, creatieve middenvelder, maar ik denk wel dat dit op dit moment de beste keuze is. Fijn dat ook Plet gescoord heeft.
En nu op naar de derde ronde!
arikanari
 arikanari - donderdag 26 juli 2012 - 21:09   quote  deeplink  
Idd, op naar de volgende ronde. Mag geen probleem zijn maar het balletje kan raar rollen. Dus laten we maar duimen dat hij de goede kant oprolt voor Twente.

Over de opstelling denk ik dat er nog wel het een en ander gaat veranderen, we hebben nog een volle maand tot het einde van de transfermarkt en er kunnen nog steeds spelers weggaan en komen. Hopelijk verliezen we Fer niet want hij heeft nog niet teveel betekent voor de club.
tomson
 tomson - donderdag 26 juli 2012 - 21:28   quote  deeplink  
Wie wil hem hebben dan ari?
arikanari
 arikanari - donderdag 26 juli 2012 - 21:33   quote  deeplink  
Er gaan berichten rond dat Benfica hem wou kopen.
Ze zeggen dat ze hem voor 8 miljoen hadden willen kopen.
tomson
 tomson - donderdag 26 juli 2012 - 21:49   quote  deeplink  
Toe maar. Bron?
arikanari
 arikanari - donderdag 26 juli 2012 - 21:51   quote  deeplink  
het altijd onbetrouwbare voetbalzone
geloof er zelf nog niet zoveel van worden meer leugens op het internet gezet dan waarheid.
arikanari
 arikanari - donderdag 26 juli 2012 - 21:52   quote  deeplink  
FC Twente stelde donderdagavond orde op zaken. De ploeg van Steve McClaren kwam in Enschede niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Inter Turku, maar bereikte uiteindelijk toch overtuigend de volgende ronde in de Europa League, door in Finland met 0-5 te winnen. Leroy Fer stond opgesteld als diepe middenvelder en scoorde tweemaal voor de Tukkers.

Daar was McClaren erg te spreken over. "In de eerste wedstrijd tegen Turku vonden we dat we te weinig middenvelders in het strafschopgebied kregen'', zei de trainer tegen TC Tubanita. "Daar wilden we nu met Leroy verandering in aanbrengen. En onze opzet is gelukt. Hij heeft het uitstekend gedaan en is zeker een optie voor de toekomst op die positie."

McClaren was sowieso tevreden over zijn ploeg: "We hebben het heel goed gedaan en ons sterk verbeterd ten opzichte van een week geleden. We begonnen heel sterk. We scoorden niet alleen twee snelle goals, maar speelden ook heel goed tegen een defensief ingestelde tegenstander. Vanaf de buitenkant lijkt het misschien makkelijk, maar dat is het zeker niet tegen zo'n ploeg."

Bron voetbalzone
arikanari
 arikanari - donderdag 26 juli 2012 - 21:53   quote  deeplink  
soms snap ik die man niet, spreekt meteen lof over iets dat nog maar moet blijken.
arikanari
 arikanari - donderdag 26 juli 2012 - 21:54   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 26 juli 2012 - 21:49 schreef tomson het volgende:
Toe maar. Bron?
'FC Twente wil niet weer zaken doen met Benfica en wijst bod af'
Donderdag, 26 juli 2012 om 13:10Benfica haalde Ola John al naar Lissabon en had ook belangstelling voor Luuk de Jong. De spits koos echter voor Borussia Mönchengladbach, maar toch bestaat de kans dat John volgend seizoen nog met een voormalig ploeggenoot van FC Twente samenspeelt. Voetbal International meldt namelijk dat Benfica een bod van acht miljoen euro heeft uitgebracht op Leroy Fer.

Vooralsnog hoeven de supporters van Twente zich echter geen zorgen te maken over een vertrek van de middenvelder, die vorig jaar voor vijf miljoen euro werd overgenomen van Feyenoord. Twente heeft het bod van Benfica afgeslagen en laten weten dat het niet wil onderhandelen over een transfer. Fer voelt zelf bovendien ook niets voor een verhuizing naar Portugal.

Het feit dat Benfica een officieel bod heeft uitgebracht op de jeugdinternational betekent echter wel dat de interesse serieus is. Twente zal daarom de ontwikkelingen rondom Axel Witsel in de gaten houden: de middenvelder van Benfica staat in de belangstelling van diverse Europese topclubs. Als de Belg voor geld vertrekt, dan kan Benfica het bod op Fer wellicht nog aanzienlijk verhogen.
Lubje
 Lubje - donderdag 26 juli 2012 - 22:24   quote  deeplink  
Volgens mij moet de speler zelf ook nog willen. Nou reken maar dat Fer graag bij Twente wil blijven. Hij is hier nog niet klaar. Hij heeft zich in de kop gezet bij Twente voor de prijzen te willen gaan. De komende competitie krijgt hij die kans. En ook voor zijn ontwikkeling is het veel beter nog 1 of 2 jaar bij Twente te blijven. Ik heb er vertrouwen in!
arikanari
 arikanari - donderdag 26 juli 2012 - 22:27   quote  deeplink  
Nou ik reken nergens meer op als je het goed vindt, want het hele team was om de jong heen gebouwd. Waren we klaar met de constructie rond hem klaar, moet meneer ineens weg. En ik heb er zelf geen geloof in dat als ze bij Fer komen met een flinke zak geld dat hij dna niet weg gaat. Maar je hebt gelijk in dat hij zeker nog 1 a 2 jaar bij Twente moet blijven voor zijn ontwikkeling.
tomson
 tomson - donderdag 26 juli 2012 - 22:29   quote  deeplink  
Wij noemen hem Ferrader. You do the math :)
arikanari
 arikanari - donderdag 26 juli 2012 - 22:34   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 26 juli 2012 - 22:29 schreef tomson het volgende:
Wij noemen hem Ferrader. You do the math :)
Ok kan ik begrijpen maar dat vonden wij van Guidetti ook, hadden we hem voor 90% binnengehaald en moet meneer ineens voor een andere club voetballen. Maar goed het is altijd zuur als hij naar een directe concurrent gaat.
tomson
 tomson - donderdag 26 juli 2012 - 22:45   quote  deeplink  
Iemand die opgegroeid is bij een club is wel even iets anders dan een huurling mi.
arikanari
 arikanari - donderdag 26 juli 2012 - 22:51   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 26 juli 2012 - 22:45 schreef tomson het volgende:
Iemand die opgegroeid is bij een club is wel even iets anders dan een huurling mi.
daar heb je gelijk in.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3168
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: FC Twente Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / FC Twente / topic: Twente door naar derde groepsfase









0.0128078