BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / PSV / topic: JONG PSV/ JUPILER LEAGUE..............

Headliner: PSV Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
infamous psv
 infamous psv - maandag 12 augustus 2013 - 20:21   quote  deeplink  
Jong PSV ouder dan hoofdmacht PSV

zankaaa.jpg

Auteur: Reon Boeringa Gepubliceerd:12 augustus 2013 om 20:06Categorie:Opmerkelijk

Het team van Jong PSV dat maandagavond tegen Excelsior aantreedt, is ouder dan de hoofdmacht die twee dagen eerder met 5-0 van NEC won.

Darije Kalezic, trainer van Jong PSV, stuurt tegen de Rotterdammers een elftal in het veld met de gemiddelde leeftijd van 20,6 jaar. Daarmee is zijn ploeg iets ouder dan die van Phillip Cocu, die 20,4 jaar oud was, meldt het Eindhovens Dagblad.

Matias 'Zanka' Jörgensen is maandagavond met 23 jaar de oudste speler aan de kant van PSV. Abel Tamata is met 22 jaar de op één na oudste.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op maandag 12 augustus 2013 door infamous psv --
infamous psv
 infamous psv - maandag 12 augustus 2013 - 21:27   quote  deeplink  
JONG PSV-EXCELSIOR

Eerste helft:

In de eerste helft was de eerste kans al snel voor de thuisploeg. Geraldo Antonio kon de bal na een voorzet van Mohamed Rayhi net niet voldoende richting geven. Excelsior had voor rust ook vooral de handen vol aan dit Eindhovense tweetal. De meeste dreiging van Rotterdamse zijde ging uit van Jordan Botaka. Zo haalde de flankaanvaller te weinig uit een veelbelovende aanval. Aan de andere kant knalde Rik Schouw na dik twintig minuten op de vuisten van keeper Jordy Deckers.

De thuisclub werd in het Philips-stadion steeds sterker en kreeg mogelijkheden. Kevin van Diermen kwam net op tijd om Antonio van scoren af te houden en ook Deckers stond een paar keer op de goede plaats. Vijf minuten voor rust kwamen de bezoekers vanuit het niets op voorsprong. Lars Hutten was het eindstation van een vlot lopende aanval: 0-1.

Scoreverloop: 40' Lars Hutten 0-1
infamous psv
 infamous psv - maandag 12 augustus 2013 - 22:41   quote  deeplink  
Zanka maakte 1-1 en dat is het ook gebleven....
infamous psv
 infamous psv - dinsdag 13 augustus 2013 - 17:32   quote  deeplink  
Toch netjes van de jonkies dat ze 1 punt bij titelkandidaat Sparta hebben veroverd ondanks 2 blunders van keeper Bertrams anders was er nog gewonnen ook.

En gisteren onterecht remise waar een overwinning meer recht aan de wedstrijd deed.
Mr toch respect voor Jong PSV!
infamous psv
 infamous psv - maandag 19 augustus 2013 - 22:38   quote  deeplink  
Jong PSV verslaat FC Oss: 4-0
19 augustus 2013 22:25
Jong PSV heeft de eerste zege binnen in de Jupiler League. Na twee gelijke spelen werd maandagavond in het Jan Louwers Stadion FC Oss met 4-0 verslagen. De doelpunten werden gescoord door Menno Koch (2x), Geraldo en Jakobsen. FC Oss eindigde het duel met tien man, na een rode kaart voor Piqué.

e3a485e7-fc29-4449-9150-5e013e735e6f_JongPSV1314-fcoss4685.jpg
Menno Koch bracht PSV op een verdiende 1-0 voorsprong.
Eerst helft: doelpunt Koch

Jong PSV trad aan met Przemyslaw Tyton, Abel Tamata, Stanislav Manolev en Jorrit Hendrix van de PSV-selectie. Binnen twee minuten was er een eerste mogelijkheid via Thomas Horsten, die de bal via de onderkant lat en de paal weer uit het doel zag gaan. Na tien minuten was het raak. Eerst werd een kopbal van Menno Koch nog van de doellijn gehaald, maar kort daarna werkte de aanvoerder een corner binnen: 1-0. Jong PSV bleef ook daarna het betere van het spel houden en mogelijkheden creëren, maar gescoord werd er niet.

3d048aa2-c743-42fd-9f07-e1f6c0d7a960_JongPSV1314-fcoss4681.jpg
Geraldo Alberto Antonio scoorde na rust de 2-0.
Tweede helft: drie treffers

Na een aftastend begin van de tweede helft, volgde in de 54e minuut de verdiende 2-0. Geraldo Alberto Antonio werd weggestuurd en de aanvaller schoof de bal keurig binnen. Even later kreeg de ploeg van Darije Kalezic de gelegenheid de wedstrijd definitief te beslissen. Elvio van Overbeek werd binnen het strafschopgebied naar de grond gehaald door Lorenzo Piqué, een strafschop voor Jong PSV en rood voor de verdediger van FC Oss. De strafschop werd benut door Koch, die daarmee voor zijn tweede van de avond aantekende. In het laatste deel zette Jong PSV met een man meer nog wel aan wat resulteerde in een vierde treffer. Invaller Alexander Jakobsen schoof de bal in de 86e minuut langs doelman Richard Arends: 4-0. Door de overwinning steeg Jong PSV naar de zesde plaats op de ranglijst in de Jupiler League.

Doelpunten 10 Koch
54 Antonio
60 Koch
86 Jakobsen

Kaarten Koch
Jakobsen
Van der Sloot
Lorenzo Piqué

Opstelling Doel Tyton
Verdediging Tamata
Koch
Manolev
Hendrix
Middenveld Horsten
Noor
Van Ooijen
Aanval Antonio
Van Overbeek
Rayhi

Doel Arends
Verdediging Tissingh
Lorenzo Piqué
Ramlal
Monteiro
Middenveld Janssen
Van der Sloot
Van den Ouweland
Aanval Van de Sande
Van den Meiracker
Deenen

Invallers 61 Hermannsson (Hendrix)
66 Bentancourt (Antonio)
81 Jakobsen (Van Overbeek)
55 Falkenstein (Van de Sande)
62 Kaprálik (Deenen)
76 Ndefe (Van den Meiracker)

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op maandag 19 augustus 2013 door infamous psv --
infamous psv
 infamous psv - maandag 19 augustus 2013 - 22:42   quote  deeplink  
Netjes hoor!!!!!!
Psv is alles
 Psv is alles - woensdag 21 augustus 2013 - 17:05   quote  deeplink  
Spelen sterk
infamous psv
 infamous psv - zaterdag 31 augustus 2013 - 10:33   quote  deeplink  
FC Dordrecht ook te sterk voor Jong PSV

danso_groot.jpg

Auteur: Roy van den Berghe Gepubliceerd:30 augustus 2013 om 22:02Categorie:Wedstrijdverslag

FC Dordrecht heeft ook na de vijfde wedstrijd in de Jupiler League nog niet verloren. De Schapenkoppen versloegen vrijdag in eigen huis Jong PSV (2-0), dat het duel met tien spelers beëindigde na een rode kaart voor Thomas Horsten.

Dordrecht stond op dat moment al op 1-0, door een doelpunt van Andreas Luckermans. Paul Gladon miste na de rode kaart de bijbehorende penalty, maar even later maakte Erixon Danso (foto) alsnog de tweede treffer.

Nieuwkomer Achilles'29 liet een uitgelezen kans op de eerste profzege liggen. De Groesbeekse ploeg kwam thuis terug van 0-2 tegen Helmond Sport, om de bezoekers vervolgens met negen man alsnog de winnende goal te zien maken: 2-3. Serhat Koç was de gevierde man.

VVV-Venlo was de beste in de Limburgse strijd met MVV Maastricht. Trainer René Trost leidde de Venlonaren op bezoek bij zijn oude club naar een 3-1-zege. De van FC Utrecht overgekomen spits Leon de Kogel maakte bij zijn debuut, direct nadat hij was ingevallen voor doelpuntenmaker Prince Rajcomar, de laatste treffer.

Bij Willem II was spits Ruud Boymans tweemaal succesvol, waar de Tilburgers met 2-0 wonnen van FC Volendam. FC Eindhoven was met 3-1 te sterk voor Fortuna Sittard, dat met tien man langszij kwam maar daarna nog twee treffers moest slikken.

Nummer twee Telstar verspeelde punten bij Almere City (1-1), waardoor het de tweede plaats nu moet delen met Willem II, VVV en Eindhoven. De vier clubs staan drie punten achter op Dordrecht, dat de competitie leidt met dertien punten uit vijf duels.

Alle uitslagen:

Achilles '29 - Helmond Sport 2-3
Almere City FC - Telstar 1-1
FC Den Bosch - De Graafschap 2-2
FC Eindhoven - Fortuna Sittard 3-1
FC Emmen - Excelsior 1-0
FC Dordrecht - Jong PSV 2-0
Jong Ajax - Jong FC Twente 2-1
MVV - VVV-Venlo 1-3
Sparta Rotterdam - FC Oss 2-0
Willem II - FC Volendam 2-0
infamous psv
 infamous psv - zaterdag 31 augustus 2013 - 10:33   quote  deeplink  
Dordrecht verrast me in positieve zin..
infamous psv
 infamous psv - dinsdag 03 september 2013 - 23:24   quote  deeplink  
PSV'ers krijgen straf voor wanprestatie bij 'Jong'

Jong Ajax viert de 2-3, Jørgensen baalt

Auteur: Mark Penterman Gepubliceerd:03 september 2013 om 12:33Categorie:Nieuws

De selectiespelers van PSV, die maandag met de beloften aantraden tegen Jong Ajax, krijgen dinsdag een straftraining bij Jong PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad na de 2-4 nederlaag in eigen huis.

De selectiespelers van PSV zouden eigenlijk dinsdag een vrije dag hebben. In overleg met Jong PSV-coach Darije Kalezic heeft de technische staf van de hoofdmacht besloten deze af te nemen en ze met de beloften mee te laten trainen.

Onder andere Przemyslaw Tyton, Santiago Arias, Mathias Jørgensen en Florian Jozefzoon stonden in de basis bij de Eindhovenaren, die al snel op een 2-0 voorsprong stonden.In de tweede helft poetste Jong Ajax, dat gebruikmaakte van het geblunder in de defensie en op het middenveld, dat meer dan weg.
infamous psv
 infamous psv - dinsdag 03 september 2013 - 23:24   quote  deeplink  
Terecht..
infamous psv
 infamous psv - dinsdag 03 september 2013 - 23:31   quote  deeplink  
Kalezic: "In de Jupiler League wordt meer gevraagd dan alleen talent"

Auteur: Gideon de Koning

03 September 2013 om 10:55

In de Jupiler League wordt meer gevraagd dan alleen talent. Daar zijn de spelers van Jong PSV inmiddels ook achter gekomen. De ploeg van trainer Darije Kalezic won slechts één van de zes competitieduels. Maandagavond bleek Jong Ajax te sterk.

"Dit zijn jonge spelers, die tot dit seizoen steeds op basis van talent overeind bleven. Ze denken ook dat ze allemaal beter zijn dan die spelertjes van de Jupiler League-clubs. Maar in de Jupiler League wordt meer gevraagd dan alleen talent en daar gaan ze dit seizoen met vallen en opstaan vanzelf achter komen", vertelde Kalezic tegenover Omroep Brabant.

Na een 2-0 voorsprong verloren de Eindhovenaren maandagavond met 2-4 van Jong Ajax, waardoor ze nu achttiende staan in de Eerste Divisie. "Een wanprestatie van ons. We werden slordig en gemakzuchtig. Van een speler als Zanka, die bij het eerste team hoort, verwacht ik dan dat hij dan als het moeilijk gaat de kar trekt. Maar ook hij had het moeilijk en daarom heb ik hem gewisseld."
infamous psv
 infamous psv - dinsdag 03 september 2013 - 23:31   quote  deeplink  
Wederom terecht..
remco k
 remco k - dinsdag 03 september 2013 - 23:33   quote  deeplink  
Vooral de ene laatste alinea spreekt boekdelen.. En is zo klaar als een klontje.. Daar gaan de jongens echt veel van leren.. Met name in mentale en fysieke weerbaarheid..
infamous psv
 infamous psv - dinsdag 03 september 2013 - 23:36   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 03 september 2013 - 23:33 schreef remco k het volgende:
Vooral de ene laatste alinea spreekt boekdelen.. En is zo klaar als een klontje.. Daar gaan de jongens echt veel van leren.. Met name in mentale en fysieke weerbaarheid..
Vind het ondanks de nederlagen prima dat de jonkies in de JL spelen..
Kunnen zowel PSV als Ajax en Twente veel profijt uit halen.
remco k
 remco k - dinsdag 03 september 2013 - 23:42   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 03 september 2013 - 23:36 schreef infamous psv het volgende:

[..]

Vind het ondanks de nederlagen prima dat de jonkies in de JL spelen..
Kunnen zowel PSV als Ajax en Twente veel profijt uit halen.
Zeker, heel veel profijt zelfs.. Ik denk dat ze maarzo 2/3 stappen verder zijn als ze bij het eerste komen.. Ook zul je minder snel de spelers laten gaan die uiteindelijk wel goed worden..
infamous psv
 infamous psv - dinsdag 03 september 2013 - 23:44   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 03 september 2013 - 23:42 schreef remco k het volgende:

[..]

Zeker, heel veel profijt zelfs.. Ik denk dat ze maarzo 2/3 stappen verder zijn als ze bij het eerste komen.. Ook zul je minder snel de spelers laten gaan die uiteindelijk wel goed worden..
Eens..
infamous psv
 infamous psv - maandag 09 september 2013 - 10:28   quote  deeplink  
Bekogelde PSV'er Zanka onder begeleiding spelersbus in

mathias-jorgensen(psv)(1).jpg

Mathias Jørgensen heeft het zondagmiddag verbruid bij de supporters van Willem II. De verdediger van Jong PSV moest het stadion verlaten met een bodyguard aan zijn zijde, omdat de supporters van de Tilburgers hem met bier bekogelden.

Het was zondagmiddag geen succes voor Jong PSV op bezoek bij Willem II. De formatie van Darije Kalezic verloor uiteindelijk met 2-0 en moest ook toezien dat Jørgensen met twee gele kaarten en dus rood van het veld moest worden gestuurd. De mandekker liet zich provoceren en ontving daarbij zijn tweede kaart van de middag.

Het was voor Jong PSV alweer de vierde nederlaag op rij. Het tweede elftal van de Eindhovenaren staat na zeven wedstrijden op negentiende plaats in de Jupiler League en de teller staat op vijf punten. Ook Almere City FC en FC Den Bosch hebben dit aantal.
infamous psv
 infamous psv - maandag 09 september 2013 - 10:29   quote  deeplink  
Kalezic: "Hier is geen plaats voor bij PSV

08 September 2013 om 20:42

Mathias Jørgensen, beter bekend onder zijn voetbalnaam Zanka, heeft zich zaterdag van zijn slechtste kant laten zien. De verdediger ging met Jong PSV onderuit tegen Willem II (2-0) en maakte zich niet populair. Trainer Darije Kalezic is van mening dat het een en ander moet veranderen.

Zanka liet zich provoceren en werd in de slotfase met een tweede gele kaart van het veld gestuurd. Kalezic was allerminst te spreken over de houding van de Deen gedurende de wedstrijd. "We zijn bezig om tijen te gaan keren, dingen te veranderen bij PSV. Voor deze dingen zijn geen plaats meer bij PSV", zei de trainer tegenover FOX Sports. "Zowel bij het eerste als het tweede elftal. Alle spelers moeten dat beseffen. Wij gaan hierover praten met de staf van het eerste elftal."

De 23-jarige Zanka staat sinds vorig jaar op de loonlijst bij PSV, nadat hij eerder indruk maakte bij FC Kopenhagen. De vijfvoudig international wist in Eindhoven, mede door blessures, nog niet te kunnen overtuigen. Hij kwam tot op heden slechts tot een handvol wedstrijden in de hoofdmacht.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5988
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: PSV Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / PSV / topic: JONG PSV/ JUPILER LEAGUE..............









0.0063951