BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Showbiz / TV / Film / Gouden Kooi / topic: Life of Amanda

Headliner: GoudenKooi Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
Mrs.B@headline
 Mrs.B@headline - dinsdag 06 januari 2009 - 18:59   quote  deeplink  
Hallo lieve Starlounge vrienden,

Happy new year allemaal! Hoe was jullie oud en nieuw? De mijne is in elk geval als een klapper begonnen! Eerst een liveshow van RTL in Rotterdam en daarna met 160 km per uur naar Amsterdam geracet naar een te gek feest van Ex Pornstar (Bordello) veel jacuzzi’s, een heerlijke sfeer en heel veel drank! De jongens van Ex Pornstar hadden het weer eens leuk aangekleed dus mijn jaar is goed van start gegaan.

Vanaf nu gaat het een spannende, maar vooral een hele leuke tijd worden voor mij hier bij MSN Starlounge. Jullie hebben mijn leven 24 uur per dag kunnen volgen in De Gouden Kooi en daarom leek het mij wel leuk, als jullie door middel van mijn blog daar nu nog steeds een kijkje in kunnen nemen. MSN Starlounge is één van mijn favoriete sites en nu heb ik de eer om hier een wekelijks weblog te mogen schrijven.

Ik kijk er met plezier naar uit om jullie in dit blog alles te vertellen van wat ik mee maak, hoe ik in het leven sta en hoe ik over dingen denk. Ik ga er dan ook op mijn manier een wekelijkse spraakmakende column van maken. De ene keer zal het meer over mijn privéleven gaan en de andere keer over een onderwerp dat mij heeft geraakt of verbaasd. Vele zullen al weten dat ik mijn mening niet onder stoelen of banken schuif en is het hier, bij MSN Starlounge, dan niet de aangewezen plek om dat met jullie te delen? Ik heb er zin in!

Aan het einde van 2008 heb ik de juiste move gemaakt door mijn eigen kalender uit te brengen, mijn carrière zit in een stijgende lijn en ik zal er voor zorgen dat 2009 een topjaar voor mij gaat worden, zowel privé als zakelijk. Ik heb nog zoveel doelen die ik wil bereiken. We zijn druk bezig om ook op korte termijn mijn single uit te brengen. Ik zal op weg daarna toe weer genoeg meemaken en ik zal jullie er dan ook wekelijks van op de hoogte houden wat er weer op mijn pad is gekomen. Volgende week zal ik jullie in mijn blog vertellen hoe het met mij in de liefde gaat... Dus ben je benieuwd, see you next week!

Veel liefs,

Amanda XXX

Bron: MSN starlounge

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op dinsdag 06 januari 2009 door Mrs.B@headline --
GherAhnAhmon
 GherAhnAhmon - dinsdag 06 januari 2009 - 19:48   quote  deeplink  
Agguttegut.. áágutteguttegute...ááááágúttegutteguttééé...
Niet één,
Niet twéé,
Niet drié,
Maar TIEN maal nixig trolletje toch...

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 7511
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: GoudenKooi Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Showbiz / TV / Film / Gouden Kooi / topic: Life of Amanda

0.0040700