BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Politiek / PVV - Partij van de Vrijheid / topic: Zal de nieuwe emigratiegolf Nederland redden

Headliner: PVV Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - maandag 29 juni 2009 - 21:58   quote  deeplink  
Volgens recente berichtgeving wil 30 procent van onze islamitische medelanders emigreren onder andere vanwege de PVV en Wilders. Een eventuele machtsgreep van de PVV belooft niet veel goeds voor de Islam in de lage landen in het bijzonder en de economie van het vaderland in het algemeen. Velen zijn benieuwd wie de plees dan gaan schoonmaken.

De ijver van politici (koningen, bestuurdes of welke naam het ook mag hebben), om dingen te regelen gebaseerd op keiharde cijfers (die meestal prognoses) blijken te zijn leidt al eeuwenlang tot humanitaire rampen. Zo ook in het naoorlogse Nederland waar men in de 50er jaren verkondigde dat er voor velen in Nederland geen werk en toekomst meer was en emigratie naar Canada, Australiƫ, Nieuw Zeeland en de Verenigde Staten sterk werd aangeraden. Duizenden vertrokken om verbaasd te horen dat in de zestiger jaren aan allerlei soorten vaklui tekort was in het vaderland.

Gastarbeiders deden hun intrede en hun volume en logische problemen bij de 2e en 3e generatie veroorzaakt een vreemdelingenhaat in Nederland die historisch gezien alleen de katholieken eerder trof in ons kikkerland. De secularisering in ons land die bijna compleet leek aan het eind van de negentiger jaren van de vorige eeuw, is inmiddels een halt toegeroepen door de oprukkende Islam.

Wie weet dat de volgende emigratiegolf het evenwicht weer hersteld, maar verbazingwekkend blijft wel dat de islamitische bevolking zo weinig gebruik maakt van hun democratisch recht en niet stemt op een islamitisch vriendelijke partij als Groen Links en anderen. Zijn ze dan toch dom...

Hebben Drees, Eisenhower en Adenauer het antwoord....(zie filmpje op mijn site...www.lostpinio.blogspot.com

of hieronder

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op maandag 29 juni 2009 door sportdwaas --

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3155
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: PVV Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Politiek / PVV - Partij van de Vrijheid / topic: Zal de nieuwe emigratiegolf Nederland redden

0.0064971