BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Showbiz / TV / Film / Gouden Kooi / topic: Help ons helpen

Headliner: GoudenKooi Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
Jacqueline
 Jacqueline - vrijdag 25 september 2009 - 10:14   quote  deeplink  
PERSBERICHT

Radiomarathon ten bate van KWF Kankerbestrijding

Vanaf vrijdag 25 september 2009 om 07.00 uur tot en met maandag 28 september om 09.00 uur houdt, 4 All Music, een nieuw internet radio station in samenwerking met Profielspot.nl een marathon radio uitzending. Deze marathon radio uitzending staat in het teken van de strijd tegen kanker en als ondersteuning in de voorgenomen campagne tegen het kankervloeken van Richelle Laurijsen.

Tijdens deze marathon uitzending zal er geld op worden gehaald, dat geheel naar KWF Kankerbestrijding zal gaan en per cheque zal worden aangeboden volgende week.
Er zullen veel acties gehouden worden tijdens deze uitzendingen en er kunnen prijzen verdiend worden. Daarnaast zullen wij met bekend en onbekende mensen spreken over hoe kanker hun leven heeft bepaald en nog steeds bepalen.

Het idee is ontstaan doordat Dj Steel ( Gert-Jan) een artikel had gelezen op Profielspot.nl Hij vertelde dit tegen Senn (moderator van Profielspot) en samen besloten ze dat hier iets mee gedaan moest worden. Toen is het balletje snel gaan rollen en is besloten om een marathon uitzending te gaan doen, waarbij alle opbrengsten geschonken worden aan KWF Kankerbestrijding, aldus Dj Steel.

Het gaan een paar leuke dagen worden waarin er ook verzoekjes aangevraagd kan worden. Deze verzoekjes zullen € 0,50 gaan kosten en kunnen via sms /telefoon worden aangevraagd. Deze € 0,50 komen in de pot en gaan naar KWF Kankerbestrijding.
Meer informatie over deze actie is te vinden op www.4allmusic.nl en of www.profielspot.nl Alle bedrijven en mensen werken geheel belangeloos mee aan deze actie.

Voor meer informatie kunt u ook:

Bellen met 4 All Music: 072-8885551
of mailen naar: actie@4allmusic.nl

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3154
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: GoudenKooi Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Showbiz / TV / Film / Gouden Kooi / topic: Help ons helpen

0.0053870