BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Games / Xbox360 / topic: Verkoop Alan Wake valt tegen

Headliner: Xbox360 Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
xbox-community.nl
 xbox-community.nl - vrijdag 02 juli 2010 - 09:31   quote  deeplink  
Hadden we in onze xbox-community.nl review van Alan Wake haast alleen maar lof over de game, schijnt dit bijna niet te hebben geholpen voor de verkoopcijfers.

De cijfers liegen er niet om, 500.000 exemplaren in de eerste 6 weken. Dit is echter lange na niet het streefgetal waar remedy (ontwikkelaar red.) op had gehoopt. Deze week waren de verkoopcijfers een schamele 26.000.

Alan Wake

Alan Wake is een schrijver die al een aantal jaar met een writers block zit. De groots bekend schrijver, heeft in jaren geen boek meer geschreven. Omdat hij diezelfde tijd lijdt aan slapeloosheid en veel alcohol tot zicht neemt, is hij veel humeurig. Dit reageert hij af op zijn vrouw Alice.

Om tot rust te komen besluiten ze samen om op vakantie te gaan en aan het drukke leven van New York te ontsnappen. Hun vakantie leidt hun tot Bright Falls. Een klein rustig plaatsje in Noord-West Amerika. Hier hebben zij een huisje gehuurd op een klein eiland in het meer.

Op een gegeven moment tijdens het begin van het spel is Alan buiten het huisje, wanneer er iets verschrikkelijks gebeurd met Alice. Wanneer hij binnenkomt is zij verdwenen. Alan wordt hierna wakker in het wrak van zijn auto en kan zich niets meer herinneren van wat er is gebeurd. Lees de review voor meer:
albert ten vrijde
 albert ten vrijde - maandag 09 januari 2012 - 20:40   quote  deeplink  
nooit van die spellen gehouden kweenie

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3155
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Xbox360 Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Games / Xbox360 / topic: Verkoop Alan Wake valt tegen

0.0044410