BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Kristallen bol speelronde 4 eredivisie.

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - vrijdag 27 augustus 2010 - 13:13   quote  deeplink  


Filmje suppoost Crooswijk (en meer) www.sportdwaas.blogspot.com

Het was voor de neutrale toeschouwers een vermakelijke week met EL en CL voorrondes. Alles of niets. Het levert spektakel op en daar zit je als toeschouwer op te wachten. Strijdend bereikten 4 van de 5 Nederlandse vertegenwoordigers de in mijn ogen vaak saaie groepsfases van de Europese toernooien. Met name van Ajax en Utrecht was dat een prestatie van formaat.

Feyenoord ging strijdend in Gent tenonder. Het balletje wilde er maar niet in. Gent kreeg net zoveel kansen maar het was wel 2x raak. De jonge ploeg uit Rotterdam kreeg de complimenten van de Belgisch coach maar ja wat kopen we ervoor.

Been moet zich eens achter de oren krabben over zijn keuze Mulder als eerste keep. Ik zou zegge beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Bij hoge ballen van de zijkant wordt Mulder een weifelaar. Ook zou de technische staf bij Feyenoord een voorbeeld moeten nemen aan Utrecht door vast te blijven houden aan de jeugd. Waarom een Cissé opstellen zonder wedstrijdritme in plaats van Castoignos nu eindelijk vertrouwen te geven in de spits. van Wolfswinkel is er met ups en downs ook gekomen. Voor Feyenoord is er overigens geen reden bij de pakken neer te zitten en de draad moet nu in de eredivisie snel weer opgepakt worden.

Het is saillant dat gisteravond de beide finalisten van de Europacup 1 van 1970 hard onderuit gingen waarbij het bij Celtic wellicht aan de shirts ligt die de tegenstander extra motiveren.

Na het receptje de voorspellingen en de slijmbal/paardenlul van de week award.

Het recept van de week U aangeboden van Gio via de gewezen voorzitter van de informele supportersvereniging Feyenoord Amsterdam-Oost:

FRIKADEL PANGGANG

benodigdheden
4 grote aardappelen
200 gram h/h-gehakt
1 ui
8 stengels selderij
1 theelepel ve-tsin
1 mespunt peper
1 theelepel nootmuskaat
1 bouillontablet
scheutje Maggi
1 ei
olie
margarine

bereiding
dunne plakjes rauwe aardappel halfgaar frituren in olie,goed laten uitlekken op keukenpapier
ui en selderij fijnsnijden

ui,selderij en boiuillontablet met de kekenmachine fijn malen,daarna de aardappelplakjes fijnmalen
gehakt,vetsinscheutje Maggi,peper,nootmuskaat en ei erdoor mengen,tot een stevige massa onstaat
het mengsel overdoen in een beboterde vuurvaste schaal, de bovenkant afwerken met klontjes margarine,in een warme oven(150 gr.)plaatsen,tot er een bruine
korst is gevormd en het mengsel gaar is.
eten met een paar plakjes tomaat/komkommer en een koud biertje bijvoorkeur tijdens Voetbal International of Studio Sport.

En hier dan maar weer de voorspellingen op hoop en gevoel. Voor bookmaker odds kun je onder andere op www.betfair.com terecht:

Willem II - FC Groningen 1-1
Zonder Demouge wordt het lastig maar ik ben ook niet onder de indruk van Groningen.

NAC Breda - VVV-Venlo 3-1
Ik denk dat NAC zich herpakt tegen VVV.

Roda JC - Heracles Almelo 1-1
Gelijkspelletje.

N.E.C. - sc Heerenveen 3-2
De verdediging van de inleenfriezen is niet waterdicht.

AZ - Excelsior 2-2
Gelijkspelletje

FC Twente - FC Utrecht 3-1
Uit bij Twente is lastiger dan uit bij Celtic.

Feyenoord - Vitesse 2-1
Als het allemaal meezit.

De Graafschap - Ajax 1-3
Geen problemen hier.

ADO Den Haag - PSV 1-4
PSV domweg te sterk voor ADO.

Slijmbal Paardenlul van de week:

De eer valt deze week te beurt aan de Jakhals aan tafel bij Voetbal International die sleschts een beetje populair zat mee te lullen toen Johan de klapsigaar gaf aan Robert Maaskant vanwege zijn vertrek van NAC naar Wisla Krakow. Krakow is een stad met 750.000 inwoners en, voor wat dat waard mag zijn, de culturele hoofdstad van Polen. Het voetbal is nu eenmaal de enige bedrijfstak waar het geoorloofd is als werknemer je slechts of voornamelijk met de volgende werkgever bezig te houden en je bij je eigen club te vertonen om je fit te houden en de telefoontjes te plegen. Dat is de realiteit van deze dwaze jungle en daarom is het ook zo leuk! Dat Derksen selectief verontwaardigd is kennen we van hem maar van een Jakhals verwachten we meer persoonlijkheid... of toch niet?

hoe zit dit? Zo dus

Voor onbevestigde geruchten, de laatste SEEEKR©, een spelletje Pacman, avant-gardistische sportjournalistiek en primeurs blijf lezen: www.sportdwaas.blogspot.com nu ook op www.sportdwaas.nl www.lostpinio.blogspot.com Disclaimer:Sportdwaas is kritisch Feyenoord supporter en Kameraadje, heeft een abonnement op het Parool (tegen wil en dank) en Eredivisie-live. Sportdwaas volgt voetbal en American Football actief en beschouwt het aandeel Ajax vooralsnog niet koopwaardig. Sportdwaas heeft geen betaalde functies binnen de sportwereld in het algemeen en voetbal in het bijzonder en is van mening dat alle Nederlandse troepen onmiddellijk teruggeroepen moeten worden uit Afghanistan. Dan moet het maar in Rio gebeuren!

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 7511
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Kristallen bol speelronde 4 eredivisie.

0.0060601