BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Kristallen bol speelronde 10

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - donderdag 21 oktober 2010 - 22:45   quote  deeplink  

Misschien moet er juist op slechte velden worden getraind, op straat en op oprijlanen met grind. Goed voor evenwichtsgevoel, balcontrole en behendigheid. Liefst op ouwe gympies zonder profiel. Na de training dan koeien melken, melkbussen op de kar zetten en de mest uit de stal wegbrengen. Dan met een lekkere blonde meid met grote tieten neuken en om 10 uur naar bed. Volgende dag zes uur op en weer koeienmelken, melkbussen op kar en dan lekker ballen. Balletje met links en rechts tegen de stalmuur trappen.

Tegenwoordige voetballers zijn echter meer met hun haar bezig en nu met een nog niet uit de kast gekomen premier aan de macht gaat dit land regelrecht naar de klote.

Gelukkig dat Oranje de finale haalde in de oude Kaapkolonie want dat helpt de Nederlandse clubs internationaal want jongens van de Witt zijn onze voetballers natuurlijk niet meer.

Waar het ook aan ontbreekt is intellect. Ooijer, toch een veteraan zou je denken, trok, met Stekelenburg in een perfecte positie de bal tegen te houden, een Auxerre speler naar beneden. Rood, doelpunt tegen en het werd nog spannend. Had ie het verkeerde pilletje genomen? We zullen het nooit weten. Misschien moet ie ook geen kauwgom meer nemen.

In Rotterdam kijkt men uit naar de wedstrijd tegen VVV. Deze wedstrijd wordt cruciaal. Teloorgang of wederopstanding. De Grote Kale Leider deed ook van zich horen. Je vraagt je af hoe de trots van Zuid ervoor zou staan als hij er nog de scepter zwaaide maar zijn verhaal over de vlag binnenhalen en verdergaan op de licentie van Excelsior is natuurlijk geen optie. Ze gaan verder op de licentie van de SC. Vanuit de 1e klasse terug naar de profs. Het wordt een lange weg via Barendrecht, SV Nieuwkoop, Alphense Boys en Katwijk. Maar het gaat lukken. 2 miljoen in kas + een topaccomodatie. Maar eerst PSV uit.Ik kijk met spanning en zorg uit naar de wedstrijden voor de tiende speelronde. Op hoop en gevoel hier de voorspellingen. Voor de professenials zoals bookmakers verwijs ik naar o.a. www.betfair.com.vr 22 NAC Breda - Roda JC 2-1
Ten Rouwelaar blijkt niet te passeren en Leonardo blesseert zich bij publiekswissel.

za 23 N.E.C. - FC Groningen 1-2
€borgers zijn in vorm en zullen Nijmegen in rouw dompelen.

de Graafschap - Heracles Almelo 3-1
Met Bargas is de Graafschap toch een team om rekening mee te houden uit en thuis.

sc Heerenveen - VVV-Venlo 3-1
Ook bij VVV leeft de wedstrijd van volgende week al. Daar moet het gebeuren.

zo 24 PSV - Feyenoord 3-0
Als je niet scoort pak je geen punten. Simpel. Mario's systeem is nog steeds gebaseerd op schade beperken. Ik blijf zeggen: Wat is er te verliezen? Vrijuit spelen en veel schieten.

Vitesse - FC Utrecht 16.30 1-3
Lag natuurlijk niet aan Bos.

FC Twente - ADO Den Haag 3-1
Je hoopt op een sensatie.

Excelsior - Ajax 12.30 1-4
Hopelijk geen rellen op het gezellige Woudenstein.

AZ - Willem II 3-1
De wrok over het ontslag bij Feyenoord komt bij GJ laat en laten we hopen dat hij zijn ploeg Willem II niet onderschat

Gio's recept van de week

IKAN BLIK, vis uit blikbenodigdheden

2 blikken haring of makreel
1 ei
olie

bereiding

saus uit blik gieten
ei in een diep bord loskloppen met een vork(LP-tje opzetten vam Mothers Finest)
vis in de breedte in 2 stukken snijden en door het losgeklopte ei wentelen
vis in ruim olie bakken en uit laten lekken op keukenpapier

Lekker zondagavond met wat mie van gisterenavond,opeten rond de klok van zeven.

K

Slijmbal paardenlul van de week:
Rutte. Blank paspoort geen probleem maar bij het vorige kabinet zei hij dat een staatssecretaris haar Turkse nationaliteit moest opgeven. Kijk wees consequent of maak er nooit een punt van.

Voor onbevestigde geruchten, de laatste SEEEKRĀ©, een spelletje Pacman, avant-gardistische sportjournalistiek en primeurs blijf lezen: www.sportdwaas.blogspot.com nu ook op www.sportdwaas.nl www.lostpinio.blogspot.com Disclaimer:Sportdwaas is kritisch Feyenoord supporter en Kameraadje, heeft een abonnement op het Parool (tegen wil en dank) en Eredivisie-live. Sportdwaas volgt voetbal en American Football actief en beschouwt het aandeel Ajax vooralsnog niet koopwaardig. Sportdwaas heeft geen betaalde functies binnen de sportwereld in het algemeen en voetbal in het bijzonder en is van mening dat alle Nederlandse troepen onmiddellijk teruggeroepen moeten worden uit Afghanistan.

Dan moet het maar in Rio gebeuren!

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 7511
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Kristallen bol speelronde 10

0.0042068