BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Mickey Mouse doet het goed. Speelronde 25

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - vrijdag 25 februari 2011 - 15:59   quote  deeplink  
Keurig werk van de Nederlandse clubs in de Europa League. Het zou mij niks verbazen als één van de drie de finale haalt van dit toernooi. Johan Derksen en co. doen de Nederlandse competitie altijd af als de Mickey Mouse League. Nu ja laten we het als een Geuzennaam opvatten. De competitie is sterk genoeg om voldoende spelers te produceren voor de zogenaamde topcompetities en het nationale elftal verliest eigenlijk alleen in de finale van een WK.

De Mickey Mouse competitie is ongekend spannend en daar gaat het toch om. Dat de marketing wordt overgelaten aan VI International en Studio Voetbal is een minpunt maar niet onoverkomelijk.

Excelsior is uitgeschakeld voor de landstitel ondanks de overtuigende winst op Willem II maar is nog alleszins in de race voor lijfsbehoud in de eredivisie. Willem II lijkt nauwelijks nog te redden en NAC komt steeds dichter bij de gevarenzone. Als de KNVB zou besluiten tot verdere puntenaftrek voor de West-Brabanders onstaat onderin een nog interessantere situatie.

Voor Eredivisie Live, KNVB, en de clubs onstaat een meevaller door de doorbraak van een Japanse middelbare scholier bij Feyenoord, dat er nog steeds niet in slaagt een winnende reeks neer te zetten. Ondertussen lijkt het wel zo dat Blokband en Gudde er in slagen rust te creeeren en een goed beleid voor de toekomst uit te zetten.

Mickey Mouse is great!


Over naar de orde van de dag de 25e speelronde en hier op hoop en gevoel de voorspellingen. Voor professionele koffiedikkijkers zoals bookmakers verwijs ik naar o.a. www.betfair.com.VVV-Venlo - Excelsior 2-2
VVV zal toch moeten opletten voor een inhaalrace van Willem II en de punten pakken.

NAC Breda - ADO Den Haag 1-3
Vorige week kwam er weer een beetje ongedisciplineerdheid boven drijven bij ADO. NAC zit in de hoek waar de klappen vallen echter.

Heracles Almelo - Vitesse 3-1
Kunstgraseffect. Gaat beter met Vites na de aanhoudende aanzuivering van de selectie met talenten.

Willem II - sc Heerenveen 1-3
Als VVV heeft gewonnen vrijdag wordt het helemaal een walkover. Willem II is te vergelijken met een auto met vier lekke banden.

de situatie bij Willem II:


Roda JC - De Graafschap 3-1
Ontspannen Europa in.

Feyenoord - FC Groningen 2-2
Nijhuis fluit, Groningen heeft Matavz en Feyenoord heeft altijd wel een paar fatale slaapmomenten.

AZ - FC Twente 1-2
Ruiz terug in vorm met 2 doelpunten.PSV - Ajax 1-1
Gelijkspelletje

N.E.C. - FC Utrecht 1-1
Gelijkspelletje

Urby's Recept van de week (Gio op wintersport in voormalig Nederlands Nieuw Guinea)

Biefstuk met frites met snijbonen.

Goede biefstuk kopen bij de Keur- of biologische slager.


Bereidingswijze:
Biefstuk, rare, medium of well done naar keuze. Bij frietjes goed op verpakking kijken of aanwijzingen geven aan de snackbaroperator en de snijboontje bijt- of goedgaar koken in 15 tot 20 minuten. Ook lekker met appelcompote van Hak, gebakken champignons of witlofsla met walnoten en Gorgonzola (of Rocquefort)

Eten tijdens de samenvattingen en wegspoelen met een Beaujolais 2010.Slijmbal paardenlul van de week:
Onze minister van Buitenlandse zaken en René van der Gijp omdat hij het protesteren van Biseswar erger vond dan een grove overtreding van Ammi van ADO.

Voor onbevestigde geruchten, de laatste SEEEKR©, een spelletje Pacman, avant-gardistische sportjournalistiek en primeurs blijf lezen: www.sportdwaas.blogspot.com nu ook op www.sportdwaas.nl, www.lostpinio.blogspot.com

Disclaimer:
Sportdwaas is kritisch Feyenoord supporter en Kameraadje, heeft een abonnement op het Parool (tegen wil en dank) en Eredivisie-live. Sportdwaas volgt voetbal en American Football actief en beschouwt het aandeel Ajax vooralsnog niet koopwaardig. Sportdwaas heeft geen betaalde functies binnen de sportwereld in het algemeen en voetbal in het bijzonder en is van mening dat alle Nederlandse (politie-)troepen onmiddellijk teruggeroepen moeten worden uit Afghanistan.

Dan moet het maar in Rio gebeuren!
Nijhuis naar de Jupiler League!

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3154
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Mickey Mouse doet het goed. Speelronde 25

0.0042378