BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Rijzende zon in de Kuip. De nabeurt speelronde 25

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - dinsdag 01 maart 2011 - 16:38   quote  deeplink  

Het zijn geen lichtpuntjes meer in de Kuip maar het is een rijzende zon. Een tiener vermag de reus op lemen voeten vleugels te geven. Gini en Diego trekken zich aan het niveau op en door de aanvalsdrift naar voren krijgt de verdediging lucht. Miyaichi makes evelybody look gleat! voor meer over Feyenoord zie: http://sportdwaas.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

Grote winnaars van het afgelopen weekeinde waren Heracles, NAC, Feyenoord en AZ. Twente en PSV de grote verliezers. De adrenaline was zo hoog opgelopen in Alkmaar dat de Tukkers verzuimden simpel genoegen te nemem met 1 puntje. Bij de Ajacieden is Daley Blind gewoon weer naar de bank en is het spel, afgezien van de wedstrijden tegen Anderlecht, niet om naar huis te schrijven. Suarez en Emanuelson worden node gemist, maar het goed nieuws is dat zowel Twente als PSV binnen schootsafstand blijven en deze teams de komende tijd vervangers moeten vinden voor Toivonen en Douglas waar Vertonghen (deze keer) de dans ontsprong.

Don Leo, met waarschijnlijk net de overgemaakte afkoopsom op zak, begint wild om zich heen te slaan. De goede verstaander leert dat Pimmetje Blokband de spanbandenkoning het moet ontgelden. Jorien van de Herik en Riemer van de Velde dat zijn pas kerels. Beenhakker vergeet dat ook deze heren een bezwaarde erfenis nalieten. Ik mag die Blokband wel, gericht en met brede steun uit gefortuneerde achterban wordt de club weer op de rails gezet. "mijn cluppie" uit de mond van jobhopper en huurling Leo klinkt vreselijk. Kan beter borrelnootjes gaan eten bij St. Voetbal op zondagavond.

De Don Leo melange:


Dat op Barcelona, Sevilla, Valencia, Villareal, Real en Atletico Madrid de Spaanse competitie brandhout is wordt bij, het gras is altijd groener bij de buren, Voetbal International nooit vermeld. Messi kort gedekt door Internazionale en op het WK kan als de mouwen worden opgestroopt vaak geen potten breken.

Terugblikje voorspelling tussen haakjes:

VVV-Venlo - Excelsior 1-0 (2-2)
Voordat de Woudensteinners gingen meedoen had het al 4-0 kunnen staan.

NAC Breda - ADO Den Haag 3-2 (1-3)
Vorige week kwam er weer een beetje ongedisciplineerdheid boven drijven bij ADO. NAC zit in de hoek waar de klappen vallen echter. En zo verrees NAC uit den doden en speelde zich min of meer veilig.

Heracles Almelo - Vitesse 6-1 (3-1)
The big picture ziet er nog steeds goed uit voor Vitesse en dat geldt in sterkere mate ook voor de Heraclieden.

Willem II - sc Heerenveen 4-3(1-3)
De laatste strohalm werd aangegrepen.

Roda JC - De Graafschap 1-1 (3-1)
Kalnezic verdient een standbeeld.

Feyenoord - FC Groningen 5-1 (2-2)
Na Eindhoven had Nijhuis wat recht te zetten. Desondanks was de zege verdiend. Luc stond niet op scherp vanwege nieuwe werkgever beslommeringen en een collectief slaapmomentje van de Vrij en Swerts vermocht de Groningers niet terug te brengen

AZ - FC Twente 2-1 (1-2)
Wat een opgefoktheid zeg en hoe suf van Twente om niet te consolideren na de late gelijkmaker in de wetenschap dat het in Eindhoven ook gelijk was geworden. Stadions zijn een van de plaats waar mensen zich verbaal kunnen uitleven en afreageren. Spaart huwelijken en levens. Laat dit nu zo..

PSV - Ajax 0-0 (1-1)
Gelijkspelletje met gelukkig nog wat vuile trucjes.

N.E.C. - FC Utrecht 1-1 (1-1)
Gelijkspelletje met gelukkig twee doelpunten.

De Gouwe Lul van deze week gaat naar:


Gini Wijnaldum en hij deelde de eer. Ik moet toegeven ik vond ook dat hij een plaats op de bank verdiende op basis van vertoond spel in het verleden. Hij speelde niet eens geweldig goed maar wel supereffectief. Gouwe jongen toch ook met een leeuwenhart.

Blij:


Voor onbevestigde geruchten, de laatste SEEEKRĀ©, een spelletje Pacman, avant-gardistische sportjournalistiek en primeurs blijf lezen: www.sportdwaas.blogspot.com nu ook op www.sportdwaas.nl, www.lostpinio.blogspot.com

Disclaimer:
Sportdwaas is kritisch Feyenoord supporter en Kameraadje, heeft een abonnement op het Parool (tegen wil en dank) en Eredivisie-live. Sportdwaas volgt voetbal en American Football actief en beschouwt het aandeel Ajax vooralsnog niet koopwaardig. Sportdwaas heeft geen betaalde functies binnen de sportwereld in het algemeen en voetbal in het bijzonder en is van mening dat alle Nederlandse (politie-)troepen onmiddellijk teruggeroepen moeten worden uit Afghanistan.

Dan moet het maar in Rio gebeuren!
Nijhuis naar de Jupiler League!
kwakman
 kwakman - dinsdag 01 maart 2011 - 17:28   quote  deeplink  
lekker.kwak

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5557
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Rijzende zon in de Kuip. De nabeurt speelronde 25

0.0043470