BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Showbiz / TV / Film / Entertainment Algemeen / topic: Sylvia Kristel gokverslaafd ?

Plaats een nieuw antwoord  
MLB
 MLB - vrijdag 04 maart 2011 - 16:14   quote  deeplink  
Tilburg - De wereldberoemde actrice Sylvia Kristel speelt naast Frits Lambrechts een hoofdrol in de zinsbegoochelende muziektheatervoorstelling Bagage van regisseur Marcel van Brakel (Polymorf). Kristel zie en hoor je als Hester, een gokverslaafde vrouw. Een andere hoofdrol wordt gespeeld door de bekende acteur Frits Lambrechts. Zijn vrouw wordt vertolkt door de bekende toneelactrice Marlies Hamelynck.

Sylvia Kristel werd in 1973 met haar rol in de eerste Emmanuelle film gelijk wereldberoemd. Meer waardering in de filmwereld kreeg Kristel met haar rol in Chabrols Alice ou la dernière fugue. Kristel schitterde ook in diverse Hollywood producties en toneelvoorstellingen. Tijdens haar relatie met auteur/regisseur Hugo Claus ontwikkelde Kristel zich als beeldend kunstenaar.
Frits Lambrechts begon zijn carrière als liedjesschrijver en zanger. Sinds 1972 acteert Lambrechts in vele een tv- en filmproducties. Zijn stem hoor je ook in diverse succesvolle animatiefilms (zoals UP). Lambrechts speelt ook in vele musicals en toneelstukken.

Naast de opvallende cast valt de explosieve orgelrock van zZz op. De garageblues van het duo roept herinneringen op aan the Doors. Luister maar eens naar is de single Dodemanshand, net uit bij Excelsior Recordings.
Bagage is een magische, surrealistische trip, een kolkende mix van goochelkunst, film (videomapping), theater, rauwe rockmuziek (van zZz) en paaldansen.

Bagage gaat zomer 2011 in première op Theaterfestival Boulevard in s -Hertogenbosch.

CLIP: www.youtube.com/watch?v=ta0_4Te8vf4

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op vrijdag 04 maart 2011 door MLB --

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3155
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Showbiz / TV / Film / Entertainment Algemeen / topic: Sylvia Kristel gokverslaafd ?

0.0062110