BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Laatste ronde play-offs en recept

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - woensdag 25 mei 2011 - 22:45   quote  deeplink  
Als je vroeger de strafzaken bij het hof in Den Bosch volgde waren er vaak Helmonders bij betrokken. En niet in de zittende of staande magistratuur. Heb dus altijd een zwak voor die stad gehouden. Skiete Willy komt er ook vandaan. Andere beroemde Helmonders zijn:

Willy en René van de Kerkhof, Berry van Aerle, Hans Gillhaus, Hein Verbruggen, Wilfred Bouma en de aan de dope ten onder gaande gitarist Jimmy Rosenberg. Lisette Sevens en Fieke Boekhorst van hokkie met een stokkie zijn er in ieder geval getogen.

Sportdwaas' favoriete Brabantse stad:

Het zou leuk zijn als Helmond Sport terug kwam in de eredivisie maar het zou jammer zijn als dat ten koste ging van Excelsior. Als ze Voskamp niet aan Sparta hadden verkocht waren ze vast direct gepromoveerd. Maar ja het blijven Helmonders. Scharrelaars. Het is een goed team dat niet voor niets op de derde plaats eindigde. Wordt een mooie serie waar Excelsior toch aan het langste eind zal trekken.

De andere Jupiler Leagist Zwolle lijkt over de maandenlange inzinking heen ondanks de aanwezigheid van Stam in de technische staf en zou de VVVers er wel eens uit kunnen wippen.

Een treedje hoger strijden Groningen en ADO om een plekje in de Europa League zeg maar de Jupiler League van het internationale voetbal want verschil moet er wezen.

Groningen lijkt op het juiste moment de goede vorm van de eerste seizoenshelft terug te hebben en kan De Haag in rouw dompelen.


De gouwe lul van deze week is voor Guyon Fernandez. Twee voortreffelijke assists tegen Den Bosch en een contract getekend bij de favoriete club van pa.Gio's recept van de week (Oma Wijnaldum te druk met verhuizing naar aanleunwoning in Rotterdam IJsselmonde)

Ajam Semur

Benodigheden:

4 kipfilets
1 à 2 uien
2 à 3 eetlepels ketjap
1 mespunt peper
1/2 theelepel nootmuskaat
1 theelepel aromat
(1 theelepel ve-tsin)
1/2 bouillontablet
olie

Bereiding:

Kipfilet in stukjes snijden
In een kom een mengsel maken van ketjap, peper, aromat, nootmuskaat, (ve-tsin), bouillontablet en een theelepel olie. De stukjes kip toevoegen en de kruiden laten intrekken.
De ui fijnsnijden en in twee theelepels olie lichtbruin bakken. De gekruide kip toevoegen en zachtjes bakken met een deksel op de pan. Zo nu en dan een beetje water toevoegen en gaar laten smoren.

Lekker smullen bij Studio Sport of een dameswedstrijd op Roland Garros. Wegspoelen met een Bir Bintang of Heineken.

Espresso met pisang Ambon toe.

Slijmbal paardenlul van de week:

De NAVO. Bommetjes gooien op een afstand maar feitelijk niks doen. Nee dan het Legion Etrangere in Cote d'Ivoir. Direct ingrijpen.

Voor onbevestigde geruchten, de laatste SEEEKR©, een spelletje Pacman, avant-gardistische sportjournalistiek en primeurs blijf lezen: www.sportdwaas.blogspot.com nu ook op www.sportdwaas.nl, www.lostpinio.blogspot.com, twitter @sportdwaas

Disclaimer:
Sportdwaas is kritisch Feyenoord supporter en Kameraadje, heeft een abonnement op het Parool (tegen wil en dank) en Eredivisie-live. Sportdwaas volgt voetbal en American Football actief en beschouwt het aandeel Ajax vooralsnog niet koopwaardig (maar hou het vanaf nu in de gaten). Sportdwaas heeft geen betaalde functies binnen de sportwereld in het algemeen en voetbal in het bijzonder en is van mening dat alle Nederlandse (politie-)troepen onmiddellijk teruggeroepen moeten worden uit Afghanistan.

Dan moet het maar in Rio gebeuren!
Nijhuis naar de Jupiler League!
hoogvliet010
 hoogvliet010 - woensdag 25 mei 2011 - 22:48   quote  deeplink  
Ga ik echt niet lezen pff!
Ajx
 Ajx - donderdag 26 mei 2011 - 21:42   quote  deeplink  
je doet het tochh hoogvliet010! ik lees ze ook vaak, maar het zijjn echt waardelloze columms zeg, ze worden steeds minder. en voor sportdwaas, voor sie clubs is de EL een enorm podium waarin zij exposure kunne opdoen en extra inkomsten kunnen krijgen(en dan ook punten n moeten pakken voor jouw clubje)!!! dus iets minder denigrerend erover, en ik bedenk me nu dat 010 zelf enorm graag erin wilden zitten, en er ook alles voor deed!!
Ride
 Ride - donderdag 26 mei 2011 - 22:43   quote  deeplink  
Goh, Groningen zal thuis nog flink uit moeten halen om Ado alsnog in diepe rouw te plaatsen
RedDevil1990
 RedDevil1990 - vrijdag 27 mei 2011 - 18:21   quote  deeplink  
Wanneer kom je is met een lekker recept?
Ride
 Ride - maandag 30 mei 2011 - 08:50   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 26 mei 2011 - 22:43 schreef Ride het volgende:
Goh, Groningen zal thuis nog flink uit moeten halen om Ado alsnog in diepe rouw te plaatsen
Was ze bijna gelukt...

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5557
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Laatste ronde play-offs en recept

0.0072228