BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Omgekeerde wereld...onbegrijpelijk...

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
hippy
 hippy - donderdag 18 oktober 2012 - 08:44   quote  deeplink  
UEFA vervolgt Servische en Engelse voetbalbond
18 oktober 2012 8:29 | Bron: Sky Sports

Naar aanleiding van incidenten tijdens de wedstrijd tussen Jong Servië en leeftijdsgenoten uit Servië, vervolgt de UEFA de bonden uit de beide landen. De Servische bond kan een klacht tegemoet zien over racistische bejegeningen van de fans én over het gedrag van de spelers. Voor de Engelsen gaat alleen dat laatste op.

De Engelse spelers kregen namelijk het verwijt geprovoceerd te hebben. Danny Rose werd nog met rood weggestuurd toen hij de bal wegtrapte ná het laatste fluitsignaal. Rose deed dit naar eigen zeggen als reactie op de oerwoedgeluiden die de Servische fans maakten en de bedreigingen die zij naar het hoofd van de speler slingerden.

De Servische voetbalbond verweet Rose na afloop dat hij zich 'vulgair' gedroeg. "De zaak wordt onderzocht. De twee bonden worden allebei disciplinair gehoord", laat de UEFA weten in een persbericht. De zaak dient op 22 november.

Kijk maar even op you tube wie provocerend bezig was...

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op donderdag 18 oktober 2012 door hippy --
hippy
 hippy - donderdag 18 oktober 2012 - 08:46   quote  deeplink  
Woedend zijn ze in Engeland om de lakse houding van de Servische voetbalbond. De spelers van Jong Engeland voelden zich op het veld niet veilig en ook na de wedstrijd moesten ze rennen voor hun leven vanwege het wangedrag van de thuissupporters. Hoewel Jong Engeland met 1-0 wist te winnen laten ze het er niet bij zitten en eisen ze een loodzware straf.

"We zijn geschokt en ontsteld door de schandalige gebeurtenissen die dinsdag in Servie hebben plaatsgevonden. Onze spelers en staf waren slachtoffer van racisme, van geweld met de vuurpijlen op het veld. Er zijn geen excuses voor wat er heeft plaatsgevonden. Het is niet te accepteren", zo zei secretaris-generaal Alex Horne.

De Engelse voetbalbond (FA) heeft bij de wereldvoetbalbond FIFA aangedrongen op een hoge straf. "We hebben contact gehad met de UEFA-afgevaardigen om onze grote zorgen uit te drukken. Het is ook duidelijk dat we Danny Rose moeten verdedigen. Hij kreeg rood uit frustratie door de racistische bejegening."
hippy
 hippy - donderdag 18 oktober 2012 - 08:49   quote  deeplink  
Als die rode kaart van die keeper is teruggedraaid zal rose toch zeker wel een lintje krijgen...
Dat soort "supporters" verdiendt geen normale behandeling...
Aartus
 Aartus - zaterdag 20 oktober 2012 - 13:56   quote  deeplink  
De Engelse bond ook vervolgen?Waanzin ten top het is algemeen bekend dat kleurlingen in t oosten van europa fors gediscrimineerd worden.Walchelijk de engelse bond die zich moet verantwoorden tegen een stel fasciscten.laat nou juist die engelsen n belangrijk aandeel in de bevrijding van europa tegen die moffen hebben gehad. Servie samen met die corrupte eufa schaam je heel diep.
Aartus
 Aartus - zaterdag 20 oktober 2012 - 14:07   quote  deeplink  
Net effe you tube gekeken.Conclusie uitsluiten die servische fascisten!!!!

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5557
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Omgekeerde wereld...onbegrijpelijk...

0.0059831