BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Politiek / PVV - Partij van de Vrijheid / topic: PVV organiseert demonstratie tegen Rutte II

Headliner: PVV Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
VVout
 VVout - woensdag 03 juli 2013 - 09:29   quote  deeplink  
PVV organiseert demonstratie
tegen Rutte II

Wilders wil massaprotest tegen kabinet
PVV-voorman Wilders gaat een grote demonstratie tegen het kabinet-Rutte/Asscher organiseren. De oppositieleider wil zo een vuist maken tegen de bezuinigingen die de VVD/PvdA-coalitie met Prinsjesdag zal aankondigen.

De mensen hebben er schoon genoeg van. Ze zijn woest op Rutte en zijn PvdA-vriendjes, zegt Wilders. Hij gaat een vergunning voor een grote manifestatie aanvragen bij de Haagse burgemeester Van Aartsen. Zijn bedoeling is dat het Plein, voor het Tweede Kamergebouw, op 21 september vol staat met mensen die klaar zijn met het kabinetsbeleid.
mitchah
 mitchah - vrijdag 30 augustus 2013 - 08:28   quote  deeplink  
VIVA LA REVOLUCION. en dat met een paar hollanders die vandaag een probleem zien en morgen er lucratief over praten ACH ZE BEZEIKEN ONS ALLEMAAL,

Wij zijn geen fransen, grieken, turken, of andere sympathieke volkeren, wij denken aan ons eigen belang is niet erg daarom zijn wij nederlanders.

wij steunen belachelijke landen op giro 555, sponsoren de sirtaki, oorlogje in midden oosten, onnodig kapitaal gebouwen in ons eigen land, onbegrijpelijke bonussen, geld vliegt eruit. de finance van de Nederlander gaat hard achteruit. je buurman heeft geen brood op tafel, deurwaarder staat aan je deur om dat je de dupe bent van alle bezuinigingen en je baan kwijt bent. je moeder ligt met 80 jaar in de goot helemaal onder gescheten. je kinderen als je ze al hebt hebben een beroerde toekomst. steeds meer wetten en regels die het leven in nl belachelijk maken. als je 5 euro verdiend om je gezin in leven te houden staat de NSB (korps landelijke politie diensten) op je stoep. EEN BOM OP HET BINNENHOF IS DE ENIGSTE OPLOSSING.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3155
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: PVV Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Politiek / PVV - Partij van de Vrijheid / topic: PVV organiseert demonstratie tegen Rutte II

0.0052118