BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Games / PC Games / topic: Powerplay Manager (PPM) - Online sports manager

Headliner: PC Games Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
barto.ppm
 barto.ppm - zondag 06 april 2014 - 21:22   quote  deeplink  
Welkom in het Powerplay Manager (PPM) topic

Wat is Powerplay Manager?
PPM is een online spel waar je manager bent van je eigen voetbalclub. Op zich niets nieuws natuurlijk. Zo zijn er al vele Online manager spellen. Echter is dit spel echt voor de liefhebbers die de combinatie van Football Manager en bv. Hattrick houden.

PowerPlay Manager online voetbal manager is een gratis voetbalspel. Je kunt je eigen voetbalteam creëren en je dromen waarmaken om een voetbalclub te managen. De realistische wedstrijdsimulator zal je coachingvaardigheden testen tegen je tegenstanders. Door het selecteren van de juiste spelers en juiste tactiek, het neerzetten van de juiste opstelling en spelertraining zijn belangrijke factoren tot succes in dit spel. Daarnaast zul je ook verantwoordelijk zijn voor het bouwen van het stadion en faciliteiten van je club en natuurlijk het beheren van de financiën. Je zult al deze zaken moeten beheersen om succesvol te zijn tussen al de manager van over de hele wereld.

Dit spel benodigd geen installatie, een krachtige computer of een snelle connectie en je kunt het gratis spelen. Sterker nog, je kunt wedstrijden van je team in spannende live uitzendingen bekijken.

Je speelt in een nationale competitie met 21 andere tegenstanders. Als je in de hoogste divisie zit kan je zelfs voor Europacup kwalificeren en de Nederlandse eer hoog houden.

Op dit moment is Nederland nog geen grootmacht. Daarvoor hebben natuurlijk veel meer managers nodig om te zorgen dat we super veel talenten kunnen laten doorstromen in de nationale teams.

Website Powerplay Manager

Is het gratis?
Het is geheel gratis. Uiteraard moet er ook verdiend worden en daarom is tegen betaling een uitbreiding mogelijk. Echter dit heeft geen voordeel dat je het spel beter kan spelen dan een ander.

[B]Help! Kan ik hulp krijgen?[/B]
Natuurlijk is elk begin moeilijk. Uiteraard kunnen we elkaar op het forum helpen. Tevens heeft het spel ook een eigen forum waar je veel informatie kan vinden of je kan natuurlijk je vragen daar stellen. Tevens is er in het spel een uitgebreide handleiding wat vaak al veel antwoorden zal geven. Daarbij hebben we een actief team met helpers die iedereen op weg kan helpen.

Ze bieden ook ijshockey en handbal manager. In de toekomst zal dit ook uitgebreid worden naar Basketbal, tennis en F1. Ze zijn zeer jong en actief bedrijf.
Tevens is er een goede en [B]actieve community die graag iedereen helpt[/B]. Dus schroom niet om je hulpvraag te stellen. :Y

edit: aantal afbeeldingen toegevoegd
14.jpg?3
15.jpg?3
16.jpg

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op zondag 06 april 2014 door barto.ppm --
barto.ppm
 barto.ppm - maandag 14 april 2014 - 15:34   quote  deeplink  
Mooie update van het spel. Gisteravond is bij het ijshockey DRAFT live gegaan. Erg vernieuwend en spannende manier om nieuwe spelers binnen te halen. Dit zal volgend seizoen ook bij voetbal live gaan.

Voorbeeldje van manager(uit Portugal) die een toptalent heeft binnen kunnen halen:
AkdTa1U.png
barto.ppm
 barto.ppm - dinsdag 27 mei 2014 - 17:59   quote  deeplink  
Voor de mensen die willen instappen. Dan is dit een mooi moment. Het nieuwe voetbalseizoen gaat van start en je bent op tijd voor nieuwe sponsoraanbiedingen komende week!
Voetybal
 Voetybal - woensdag 25 november 2015 - 11:38   quote  deeplink  
Zelf heb ik ook nog managerzone.com een tijd gespeeld. Hierin moeten managers hun eigen team managen en kan men de wedstrijd ook nog eens live in 3d bekijken. Verder speel ik ook nog het basic maar toch wel leuke online soccer manager.
leostout
 leostout - vrijdag 11 november 2016 - 15:59   quote  deeplink  
Deze is Top!!!
leostout
 leostout - zaterdag 12 november 2016 - 15:27   quote  deeplink  
Als ik iemand kan helpen, laat maar weten ;)

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5853
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: PC Games Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Games / PC Games / topic: Powerplay Manager (PPM) - Online sports manager

0.0064291