BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Formule 1 / topic: Bianchi zwaargewond aan hoofd na crash in Japan

Headliner: Formule 1 Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
VVout
 VVout - zondag 05 oktober 2014 - 22:42   quote  deeplink  
Jules Bianchi is 5 oktober na de crash van Sutil, bovenop de kraanwagen gebotst nadat hij daar op de zelfde plaats de bocht uit vloog. Hij is afgevoerd met een zwaar hoofdletsel naar het ziekenhuis en is daar geopereerd. Verder zou hij buiten levensgevaar zijn op het moment, maar iedereen die al eens met dit bijltje gehakt heeft weet dat de komende dagen cruciaal zijn voor het verdere verloop. Een hoofdletsel van die aard is altijd risicovol en laten we hopen dat hij weer spoedig hersteld en er volledig bovenop komt.

De omstandigheden waren deze race bijzonder slecht door zware regenval in Japan. Boze tongen beweren dat er fouten zijn gemaakt, maar men moet daarin reëel zijn dat het een gevaarlijke sport blijft. De interesses blijven voor alle betrokken partijen groot en als coureur zal je niet snel de race willen opgeven. Men geeft zich voor 200% en weet dat de gevaren om de hoek liggen. Voor iedereen is dit een zwarte pagina in de racekalender, laten we met zijn alle hopen dat er niet al te veel bij gaan komen.

Beterschap Jules Bianchi
VVout
 VVout - maandag 06 oktober 2014 - 12:19   quote  deeplink  
Jules Bianchi's situatie volgens geruchten nog altijd kritiek.

Volgens de laatste onofficiële berichten is de situatie van Bianchi nog altijd zeer kritiek, geruchten spreken elkaar tegen en er word gehoopt op spoedig goed nieuws. Zoals voorheen al gemeld is een hoofdletsel van die aard sowieso de komende weken uiterst gevaarlijk, daar complicaties slecht te voorspellen zijn. Nogmaals hoop ik op een voorspoedig herstel van Bianchi en sterkte aan alle betrokkene of aan de gene die met hem meeleeft.
VVout
 VVout - dinsdag 07 oktober 2014 - 16:25   quote  deeplink  
Na enig zoeken op Youtube toch beelden gevonden van dit ongeluk en dat ziet er dus echt niet best uit. Heb ook vernomen dat inmiddels de arts die Michael Schumacher behandelt daar ook aangetroffen is. Het ziet er naar mijn mening helaas niet best uit voor Bianchi, pffff.-- dit bericht is voor het laatst aangepast op zaterdag 11 oktober 2014 door VVout --

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3155
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Formule 1 Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Formule 1 / topic: Bianchi zwaargewond aan hoofd na crash in Japan

0.0041379