BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Politiek / PVV - Partij van de Vrijheid / topic: Criminaliteit

Headliner: PVV Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
DeNkErTjE223
 DeNkErTjE223 - vrijdag 29 mei 2015 - 17:35   quote  deeplink  
Niet-Nederlanders die een misdrijf plegen direct uit Nederland verwijderen
Als trouwe aanhanger van Geert Wilders ben ik het helemaal eens met bovenstaande stelling. Het feit dat er nog criminele buitenlanders hier rondlopen is al verschrikkelijk. Wij als Nederlanders zouden enorm kunnen besparen op belasting kosten die veroorzaakt worden door criminele buitenlanders, die ook uitgekotst worden door hun eigen land. De enige oplossing is terugsturen. Het plegen van een kleine delicten zou al genoeg moeten zijn voor uitzetting. Onder kleine delicten valt bijvoorbeeld het veroorzaken van overlast door rondhangen. Elke vorm van aanraking met politie of justitie zal al uitzetting moeten betekenen, want deze mensen verdienen het niet om een status als Nederlander te hebben.
Het probleem ligt hem in de opvoeding, normen en waarden. Veel andere culturen delen niet dezelfde normen en waarden wat zorgt voor een groot integratieprobleem. Verder is Nederland al vol en kunnen wij niet betalen voor het uitschot van andere landen.
De gevangenissen zitten vol met buitenlanders. Als er wordt gekeken naar de verdeling Nederlands / niet- Nederlands, bestaat de meerderheid uit buitenlanders. Zij leven van uitkeringen en criminele activiteiten, waar ik als betalende burger helemaal klaar mee ben. Dus kortom als je je niet normaal kan gedragen dan ga je maar terug naar je land.
Veel asielzoekers hebben een luxeleventje. Krijgen alles wat hun hartje begeert en ondertussen stelen ze erop los bij nette Nederlandse belastingbetalers. Eenmaal asiel gekregen hebben ze grotere huizen dan de gemiddelde Nederlander met een dikke auto waarvan niemand weet hoe die gefinancierd is. Natuurlijk hebben we wel een idee.
De reden dat deze criminelen hier hun criminele gang kunnen gaan, komt door de losse regels van de Nederlandse regering. Als deze buitenlandse criminelen lekker naar eigen land worden gestuurd, gaat hier een wereld voor hen open. En blijkt hun gedrag daar al helemaal niet te worden getolereerd. Kijk naar het verschil tussen een Marokkaanse gevangenis en een Nederlandse gevangenis. Het lijkt wel alsof buitenlanders hier komen om lekker crimineeltje te spelen om zo een lekker makkelijk leven te leiden en gewoon simpelweg omdat het hier kan.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3155
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: PVV Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Politiek / PVV - Partij van de Vrijheid / topic: Criminaliteit

0.0048489