BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Transferperiode voorbij. Kan Ziyech het verschil maken. Speelronde 5 eredivisie

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - donderdag 08 september 2016 - 08:23   quote  deeplink  
Onder aandrang van analisten en pers is Hakim Z. dan toch van Twente naar een binnenlandse (top)club verkast. De consensus onder pers en analisten was dat de club die Ziyech binnenhaalt het kampioenschap niet zal ontgaan. We zullen het zien. Na de Brexit staan we nergens meer van te kijken.

Ondertussen zit de flauwekul van het internationale landenvoetbal er weer op en kunnen we gaan genieten van de vaderlandse competitie. Het grote Feyenoord staat 2 punten los van de concurrentie. De Arenabespelers hebben zelfs een achterstand van 5 punten. Werk aan de winkel voor Hakim dus. Bij de KNVB is men de controle over alles kwijt en de bestuurders en ex-voetballers rollen over elkaar heen bij het verdelen van de contributie en sponsorinkomsten.

Afgezien van de perikelen rond het Europese voetbal is vooralsnog alles rustig in Rotterdam Zuid. Jones is een goede vervanger van Vermeer (beter in de lucht) en met Jorgensen is een behendige spits binnengehaald. Tapia blinkt uit in het nationale elftal van Peru maar is bankzitter bij Feyenoord. Wat er met Veijnovic en Gustaffson aan de hand is weet niemand. Bekerfinalisthelden Elia en Kramer zijn geblesseerd of gepasseerd. Sneu en een luxe.

De transferperiode is gesloten. 1 ding is zeker voor elke aangetrokken speler is teveel betaald.

Dan in het hier en nu op hoop, gevoel en diepe liefde voor Feyenoord mijn tips voor speelronde 5:

AZ - Willem II 2-2

Een 2e uitoverwinning van de Tilburgers is niet helemaal uit te sluiten. De club die Falkenburg in de winterstop haalt gaat voor de play-offs. Althans ik vind hem beter dan kinnebak Strootman.

PEC Zwolle - FC Utrecht 2-2

Langzaam zet het herstel zich in voor beiden. Degene die Haller in de winterstop haalt stelt zich veilig.

NEC - PSV 1-3


Je hoopt dan dat NEC zo'n dag heeft als vaak tegen Feyenoord in de Goffert. Helaas pindakaas. Propper in de winterstop naar Internazionale dat daarna veilig in de middenmoot van de Serie A eindigt.

Heerenveen - Twente 1-2

Zweden leek bevrijd zonder Zlatan. Zo zal het Twente vergaan. Na blessures van Krul en Onaneer verwacht ik een verrassende overstap van Erwin M. naar Ajax in de winterstop. Geen poppen van hem ophangen in de Kuip graag.

Excelsior - Heracles Almelo 3-1

Excelsior nu al veilig.

Feyenoord - ADO Den Haag 3-2

Dit wordt een lastige wedstrijd want er zijn veel appeltjes te schillen. Hattrick Berghuis. Beugelsdijk na heroïsch optreden in Kuip onder de ogen van Mourinho in winterstop naar Manunited in ruil voor Depay en Blind. ADO ontloopt hierdoor toch directe degradatie.

FC Groningen - Sparta 3-1


In de winterstop keert Michael de Leeuw terug van zijn avontuur bij Chicago Fire. Groningen eindigt daarop veilig in de middenmoot.

Go Ahead Eagles - Roda JC 1-3

Wat is er eigenlijk met Kalezic gebeurd, waarom de woestijn in? Koempels contracteren in januari 2017 het gehele onder 17 elftal van Nigeria maar moeten toch de nacompetitie in.

Ajax - Vitesse 2-2

Na het Oranjegebeuren kan de vaderlandse pers zich weer richten op de permanente hobby Ajax. Koning Mohammed VI van gastarbeiderhofleverancierstaat Marokko staat incognito tussen de harde kern van de F-side heb ik uit betrouwbare kring vernomen. Gelukkig voor hem werd hij niet opgemerkt. Ziyech vertrekt in de winterstop, na een korte turbulente periode bij Ajax, voor 30 miljoen pond naar Hull City dat desalniettemin toch weer afzakt naar de Championship.

Overig nieuws:

De kans dat Schiphol wordt omgedoopt in Johan Cruijff airport is groter dan dat de Arena vernoemd wordt naar Amsterdams grootste voetballer. Dat vind ik gek.

Recept:

Zucchini smoothie voor betere huid, gewichtsverlies en betere sex. Verras je partner hiermee voor Studio Sport en neuk er daarna het huis door. Als ze de naam van Tom Egbers roept tijdens voor of na het orgasme onmiddellijk stoppen met dit dieet.

1 zucchini
1 grote appel
1 banaan
175 ml cocosmelk

Hup de blender in en klaar.

Disclaimer:
Sportdwaas is linksbenig, gescheiden, steunde Feyenoord als kameraadje. En we gaan met hotseknotse Kuijt en Tapia voor de dubbel!

www.sportdwaas.blogspot.com
@sportdwaas

©sportdwaasnetsurfer
 netsurfer - zaterdag 17 september 2016 - 20:23   quote  deeplink  
Denk van niet.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5853
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Transferperiode voorbij. Kan Ziyech het verschil maken. Speelronde 5 eredivisie

0.0047380