BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Mourinho, vrind van Feyenoord. Breukelen grijpt macht bij KNVB. Blijven we blind?

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - donderdag 15 september 2016 - 09:40   quote  deeplink  
Mourinho, ik mag hem wel. Geen doorsnee, een speciale. Niet geschikt voor Chelsea, Manunited of Real Madrid. Wel voor Internazionale, Porto of Feyenoord.

De angst van de directie na het opgeblazen fontein en banaan-incident veroorzaakt door een deel van het jonge opgeschoten en opgewonden hondstrouwe legioen heeft geleid tot een halfvolle Kuip. Jammer maar helaas. Het zou best anders kunnen maar de durf en bovenal het vertrouwen ontbreekt. Dat krijg je in een bedrijfstak die steeds meer door Craydonmannetjes, investeringsmaatschappijen en Sjeiks gecontroleerd wordt.

Feyenoord lijkt bij voorbaat vrij kansloos in de poule maar het kunnen wel een paar gezellige wedstrijden worden in de Europa League. Je hoopt dan toch stilletjes dat een deel van het meegereisde legioen Istanbul op een gezellige wijze op stelten zet! En ja, Turkse hoeren weten wel van wanten.

Bij de KNVB heeft nog niemand in de gaten dat Hans van B., voormalig doelman van utreg, puesvee en Oranje een eenmanscoup pleegt. Wolf, of zo je zou willen dominee, in schaapskleren.

In het internationale voetbal telt Nederland, voorlopig, niet meer mee. Alles zit tegen. Blijven we blind?

De ontwikkelingen in het voetbal, ook internationaal, zien er slecht uit. Naast Groningen en Vites alhier spelen AS Roma, Fiorentina, Celta de Vigo, AC Milan, Internazionale en Lazio hun wedstrijden voor minder dan halfvolle stadions. Blijft men blind?

Over de EL wedstrijden van vanavond doe ik geen uitspraken. Leuk voor trainers om een beetje te experimenteren.

Over tot de orde van de dag. Hier op hoop, wijsheid en liefde voor mijn club, de prognoses voor speelronde 5:

FC Utrecht - FC Groningen 3-2

Beide kroonprinsen voor een nieuwe gouwe lichting van het Nederlands trainersgilde staan onder hoge druk. Verwacht een harde wedstrijd met veel doelpunten.

FC Twente - ADO Den Haag 2-2

Bij een lekker ding achter het raam vind ik een Petrovic accent wel geil. Bij hem moet het beperkt blijven tot wat Luckytv plak en knipwerk. Wat een poeha rond dat Twente zeg. 1000x gered met gemeenschapsgeld en ondertussen ons Feyenoord lekker dwarszitten op de binnenlandse transfermarkt. Munsterman heeft een mooie dochter. Dat is zijn grootste verdienste.

Vitesse - Go Ahead Eagles 5-0

Prijsschieten op nieuw Monnikkenhuizen.

Roda JC - Heerenveen 3-1

Wordt tijd voor de koempels een goed thuisresultaat neer te zetten anders zal de roep om de terugkeer uit de woestijn van Kalezic groter en luider worden. Ik ben dol op Grieken en Grieks op zijn tijd maar of die gasten met een zachte g en harde l zijn bewind lang slikken is de vraag van september.

Willem II - Excelsior 3-0

Uit op echt gras altijd lastig. Leuk keepertje bij Willem II.

Sparta Rotterdam - NEC 3-1

Mijn inschatting is dat Alex Pastoor ooit PSV en Oranje zal trainen. De tijd is er rijp voor.

PSV - Feyenoord 1-3


Kevin Blom is het grootste obstakel voor de overwinning. PSV heeft een te brede selectie vol met spelers die balen van een gemiste transfer en net niet toppers. Toornstra klopt op de deur van Oranje, of blijven ze blind, en Berghuis maakt op Jens aangeven wederom een hattrick.

PEC Zwolle - AZ 2-1


Uit op kunstgras blijft lastig voor Vlaar en co.

Heracles Almelo - Ajax 1-3

Jan Smit zou ik willen betitelen als een Ajaxvriendelijke voorzitter. Hattrick Klaassen 3 assists en een gele kaart voor de magere Marokkaan met dubbel paspoort.

Recept:

Nog een beetje vroeg in het jaar maar toch al tijd voor zuurkool met varkensworst.

1 pakje zuurkool naturel van Deka, Dirk, AH of Vomar. Of biologische bij die geile biochick van om de hoek.
1 kilootje aardappels van Lidl
1 of 2 varkensrookworsten van de Aldi of slager
150 gram spekblokjes.

Zuurkool en aardappelen apart van elkaar koken. Zuurkool 10 minuten langer dan de aardappelen. Stamppot maken van het zuurkoolvocht en de aardappelen (bij voorkeur zonder melk en boter). Spekjes uitbakken en toevoegen alsmede de rookworst op juiste wijze prepareren (vraag slager, je moeder, die leuke cassiere of die vrijgezelle vriendin van je vrouw om advies).

Zeer vitamine c-rijke maaltijd die je gereed maakt voor uitstekende bedprestaties in het najaar, winter en later.

Disclaimer:
Sportdwaas is linksbenig, gescheiden, steunde Feyenoord als kameraadje. En we gaan met hotseknotse Kuijt en Tapia voor de dubbel!

www.sportdwaas.blogspot.com
@sportdwaas

©sportdwaas
Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3154
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Mourinho, vrind van Feyenoord. Breukelen grijpt macht bij KNVB. Blijven we blind?

0.0072600