BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Uitgerust en wel maar toch verdrietig. Eredivisie speelronde 12

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - vrijdag 04 november 2016 - 12:11   quote  deeplink  
Een ding is zeker de paus is katholiek. Wat ook vast staat is dat Eric Botteghin en Nico Jorgensen uitgerust aan de start verschijnen in Deventer. Maar wat is belangrijk? Mijn moeder is 83 en ik hoop dat ze nog lang meegaat. Tonny verloor zijn moeder deze week. Het is goed dat Gio hem het afgelopen jaar de zorgen heeft doen vergeten door hem een basisplaats te geven. Zo kon zijn moeder ook nog wekelijks van hem genieten. De voetbalgoden kunnen niets anders dan dit waarderen.

Kleuren zijn mooi in de herfst maar de weemoed na drie opeenvolgende gelijke spelen van mijn geliefde Feyenoord en het verdriet van Tonny maakt me toch een beetje sip. Het goede nieuws is toch dat onze jongens redelijk makkelijk overeind bleven in Odessa, aan de Zwarte Zee. Tapia klopt op de deur en kan El Ahmadi vervangen als die weg is naar de Afrika-cup. Het blijft jammer dat Veijnovic niet de Ziyech van Rotterdam-Zuid kan worden. Wat is er met deze jongen gebeurd? Hij herstelde zich goed na een slechte eerste helft tegen Loegansk en had zelfs nog de winnende kunnen maken.

De Chicago Cubs hebben de World Series gewonnen waarmee de curse van Billy the Goat is opgeheven. Dit lijkt me ook goed voor Feyenoord.

Hier dan op basis van hoop, geloof en liefde (Petrus 1:3-12) mijn voorspellingen voor de komende speelronde:

Sparta Rotterdam - SC Heerenveen 2-1

Als een trainer in StudioAjax heeft gezeten bij Tom Haarindewarheracles gaat het meestal daarna bergaf met die club. De pastoor kan deze vloek verbreken.

ADO den Haag - Willem II 3-1

Hattrick Beugelsdijk.

PSV - FC Twente 3-0


Hattrick Luuk de Jong.

NEC - FC Groningen 3-2

Stapje hogerop lijkt stap omlaag te worden voor Ernst Faber. Deze inmiddels voormalige kroonprins van het Nederlandse trainersgilde lijkt me wel geschikt voor Red Bull Dynamo Dresden of zo.

PEC Zwolle - Roda JC 3-1

PEC op weg naar het linker rijtje.


FC Utrecht - Excelsior 4-1


Niet de wedstrijd voor de ommekeer voor de Kralingers.

AZ - Ajax 2-2

Zou mooi zijn.

Vitesse - Heracles Almelo 2-1

Hier loopt de Gelredome niet voor vol.

Go Ahead Eagles - Feyenoord 0-2

Na een lange reis, een uitvaart en alle emoties weet je niet hoe dit zal uitpakken. 2x Bilal voor een zachte landing en tranen.

Javaanse kip (geroosterd)Ingredienten:
1 hele kip (1½ kg.), 6 eetl. gekruide ketjap, 1 theel. zout, 1 eetl. suiker, 1 theel. djinten, 1 theel. ketoembar, 4 teentjes knoflook, 1 ui, 4 stukjes kentjor, 1 mespunt trassi, 2 eetl. olie.

Bereiding:
De kip van binnen en van buiten schoonmaken en wassen. De kip afspoelen en laten uitlekken. De trassi oplossen met 2 eetl. heet water, de fijngewreven knoflook en ui hierbij doen, alsook de ketjap, de suiker, zout, ketoembar, djinten, de geraspte kentjor en een deel van de olie. De kip van binnen en buiten met dit mengsel besmeren en minstens 1 uur laten staan. De oven voorverwarmen - gas op 4 - 5 en elektrisch op 200 ºC - en op een braadslede de kip onder voortdurend bedruipen met de overgebleven marinade, in 45 min. gaar roosteren.

Met een Palmpje, Gulpener of de Leeuw biertje wegspoelen tijdens Studio Sport.

Disclaimer:
Sportdwaas is linksbenig, gescheiden, steunde Feyenoord als kameraadje. En we gaan met hotsen knotse Kuijt en Tapia voor de dubbel!

www.sportdwaas.blogspot.com
@sportdwaas
Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5853
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Uitgerust en wel maar toch verdrietig. Eredivisie speelronde 12

0.0066838