BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Feyenoord1, Uit is altijd goed! Speelronde 9 Eredivisie

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - vrijdag 19 oktober 2018 - 20:44   quote  deeplink  
De voetballende oplossing wordt gepredikt door de Nederlandse voetbaldominees. Het is natuurlijk meer katholiek de ballen gewoon uit te schieten bij gevaar. Mijn conclusie is dus dat Malacia dan wel bij de Pinkstergemeente zal zijn aangesloten. De Kerk van Petrus en Paulus staat natuurlijk nog steeds open voor terugkeer van de afvalligen.

Uit is altijd goed. Het credo van het laatste team waarin Sportdwaas zijn matige voetbaltalenten vertoonde als linksback. Neem een voorbeeld aan Maldini zei de keeper/coach regelmatig. En toen ik er op lette klopte het. Het maakt je misschien ook populair bij de vrouwen want ze kunnen je goed zien als je in een uiterste krachtsinspanning de bal over de zijlijn peert. Volgens Rinus Michels was het ook goed om in de laatste minuten van een wedstrijd veel op het doel van de tegenstander te schieten. Hoog over geen probleem. Een kundige manier van tijdrekken die teams in staat stelt juiste posities in te nemen. Gio en Martin zijn op de hoogte gesteld.

Hulde natuurlijk ook aan de inleentilburgers die de aanval van Feyenoord vakkundig lamlegden. De klootzakken!

Sportdwaas, de Supporters Vereniging Feyenoord Amsterdam Oost (SVFAO), haar voorzitter en ereleden staan unamiem, vierkant en 100% achter Gio en Martin, net zo onvoorwaardelijk als het politburo en het Russische volk in 1941 na het begin van Operatie Barbarossa stond achter Stalin. Dit laatste terzijde.

De SFVAO pleit tevens voor een duo talkshow van Annechien S en Dionne S in plaats van T. Huis op RTL en blijven speuren naar de S-tapes van een zekere H.T. te H.

Voordat ik mijn totoprognose geef, en een overlevingsrecept, eerst aandacht voor het goede, het slechte en het lelijke van en voor ons geliefde Feyenoord

Het goede
Er begint bij Sportdwaas een deja-vu 1984 te ontstaan. Vente uitblinker in een van de Oranjeteams. In de basis met Dylan.

Het slechte
Dat gezeur over die wissel in Tilburg.

Het lelijke
Te weinig Feyenoorders in Oranje.

Onder de zegen van de apostel Jacobus en Jantje van Leijden hier de prognose voor de volgende speelronde van de eredivisie. Lieve lezers de uitslagen zijn gebaseerd op hoop, clubliefde en gevoel.H

PSV -FC Emmen 6-1
Tja wat moet je ervan zeggen.

Excelsior - Vitesse 2-2
Twee leuke teams, met leuke trainers.

SC Heerenveen -Ajax 3-3
Knotsgek gelijkspel. Je weet het dit jaar niet met de erfgenamen van us Abe.

FC Utrecht - AZ 3-1
Zijn er behalve mijn moeder nog mensen die Advocaat drinken? Wordt het voor John van den Brom weer de gifbeker? Helemaal leeg?

NAC Breda - Willem II 2-2
De ommekeer?

Feyenoord - PEC Zwolle 4-0
Geflatteerd maar verdiend. 3x Messi aan de Maas en weer een vrije trap van RVP.

Heracles Almelo - FC Groningen 0-2
De Hooligan op doel houdt de nul.

VVV-Venlo - ADO Den Haag 2-4
Koel

Fortuna Sittard - de Graafschap 1-3
Teams van Henk de Jonge zijn alles behalve stabiel. Wat kannut skele?

Het recept


zuurkool.jpg

Vandaag Zuurkool met worst want Zuurkool heeft een positieve invloed op ons immuunsysteem vanwege een hoog vitamine C-gehalte, een sterke antioxidant. 100 gram zuurkool bevat maar liefst 25 mg vitamine C. Ook onze botten en organen hebben er veel baat bij, want zuurkool is een rijke bron van calcium, magnesium en ijzer.

Ingrediënten (4 personen)
400 gram zuurkoolspek
1 kilo aardappels, in vieren
4 zwarte peperkorrels, gekneusd
800 gram zuurkool
1 rookworst van 300 gram
50 ml melk
25 gram boter
Zout
Boter om erbij te serveren

Bereiding
Breng water aan de kook in een grote pan. Kook het spek hierin 20 minuten. Voeg de aardappels, peperkorrels en wat zout toe en zoveel water dat ze onder staan. Haal de zuurkool uit elkaar, schep hem op de aardappels, leg de worst bovenop, sluit de pan en laat alles 30 minuten sudderen. Neem spek en worst weg. Giet groente en aardappels af, maar bewaar het kookvocht. Stamp de aardappels en zuurkool met melk, boter en zoveel kookvocht als nodig voor een smeuïg mengsel. Serveer met worst en spek bovenop, plus extra boter voor het kuiltje.

Prima met een Chouffe Bok of Blonde en als alternatief een mousserende witte moezel.

Smakelijk!


jacobsschelp-outline.jpg

Disclaimer:

Sportdwaas is linksbenig, gescheiden, steunde Feyenoord als kameraadje. En we gaan met RVP, Tapia, Samba Sam, het hondstrouwe legioen en onder de zegen van de Apostel Jacobus de Meerdere voor de triple. Het wordt weer een mooi seizoen.

www.sportdwaas.blogspot.com
@sportdwaas

©sportdwaas
Niets uit deze uitgave mag op welke wijze dan ook geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sportdwaas

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3155
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Feyenoord1, Uit is altijd goed! Speelronde 9 Eredivisie

0.0072479