BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Denk aan je hart....

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - maandag 01 augustus 2022 - 18:30   quote  deeplink  
Op naar de Coolsingel!

Mourinho was ons in mei te slim af maar dat was de eerste en laatste keer dat de speciale ons dat flikte. Want we zullen AS Roma weer tegenkomen.

Met zowel een verbeterde geluidsinstallatie op Varkenoord en in de Kuip moet het dit jaar lukken een of meerdere prijzen te pakken zeker nu dit jaar de boetes van de UEFA eindelijk ruimschoots worden overtroffen door de inkomsten uit transfers. Linssen's Yens waren ruim voldoende om de sancties te dekken van de Europese voetbalunie en dankzij de gunstige wisselkoersen konden de toiletten bij vak BB worden schoongemaakt.

Dank dank en hulde.

We wensen de vetrekkers veel succes omdat dit goed is voor de Grootmacht van Zuid in het algemeen en de Rijnmond Regio in het bijzonder.

Teruggekeerden heten we hartelijk welkom en wensen we nog meer succes dan de vertrekkers. De nieuwkomers zijn zondermeer versterkingen en als Bijlow de juiste pilletjes blijft slikken gaat het goed komen.

Hulde Hulde en dank.

Wat gaat het nieuwe seizoen ons brengen? Om maar met de deur in huis te vallen: Feyenoord1 wordt kampioen met 4 punten voorsprong op PSV1. Ook in de bekertoernooien gaat de club weer ver komen.

Het is daarom dat de Supporters Vereniging Feyenoord Amsterdam-Oost geen andere optie heeft dan de lijntjes met Femke H. onmiddelijk open te gooien inzake huldiging op de Coolsingel en een grachtentocht voor de honderdduizend Feyenoord Supporters in Mokum.

Onderhandeling met A.B. Outlultaleb acht SVFAO zinloos. Femke is vooralsnog om moverende redenen huiverig een toezegging te doen inzake de Coolsingel, maar een grachtentocht, mits met een electrische rondvaartboot lijkt haar geen enkel probleem. De bezwaren tegen een roze boot zijn door SVFAO vooralsnog niet geheel maar voor de goede zaak min of meer aan de kant geschoven. Kwastje mee.

De tegenstanders in de oefencampagne waren meest te sterk maar duidelijk is dat het aankoopbeleid van Te Kloese en Slot erop is gericht Feyenoord zo snel mogelijk kampioen te maken.

Dank hulde hulde en dank hiervoor.

Kortom de Club is in goede handen en niets staat groots succes in de weg.

Tijd voor bijzaken dus. Of Sportdwaas het kan blijven opbrengen het legioen en andere belangstellenden te vermaken met kundig verwoorde gedachten valt te bezien want hij is net zo onberekenbaar als Eljerio Elia.

Maar als het lukt zullen de volgende onderwerpen het komend jaar aan de orde komen in de volgende rubrieken:

- Heel Feyenoord Bakt

- OpFeyenoord1

- Feyenoorder zoekt vrouw

- De slimste Feyenoorder

- De AvondFeyenoorder

- FeyenoordInside

- VTBLFeyenoord

- RailawayFeyenoord

- EenhuisvolFeyenoorders

- Feyenoordjeugdjournal

- Het Feyenoordvirus en hoe hier mee om te gaan

- Feyenoordzomergasten

We trappen af met heel Feyenoord Bakt!

Vandaag gaan we een cake bakken. Als je tevreden bent over het resultaat geef de cake dan aan een goede vriend, vriendin een dakloze of een LTBGHIer.

Ingredienten:

100 gram zachte roomboter ,100 gram witte basterdsuiker, 2 eieren, 100 gram bloem, 5 gram bakpoeder, snufje zout.

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 150 graden. Meng met een mixer de boter en de suiker tot een romige massa. Klop een voor een de eieren erdoor. Zeef de bloem, samen met het bakpoeder en het zout. Spatel dit door het eiermengsel. Schep het beslag in een met boter ingevette en met bloem bestrooide cakevorm van 18 cm lang. Bak de cake 40 minuten in de voorverwarmde oven. Prik er met een scherp mes in; als het mes er schoon uitkomt is de cake gaar. Stort de cake op een rooster en laat de cakevorm nog een half uur om de cake zitten. Dit zorgt ervoor dat de cake extra sappig wordt.

Voorspelling voor de komende week:

Feyenoord wint na een moeizame eerste helft met 3-1 van Vitesse. Hattrick Danilo.

Succes Feyenoord1 en hondstrouw legioen gedraag je ruw maar met mate! En denk aan je hart..

Sportdwaas is linksbenig, gescheiden, steunde Feyenoord als kameraadje en wandelt onder de zegen van de Apostel Jacobus de Meerdere (Santiago) en heeft van alles verstand...

www.sportdwaas.blogspot.com
@sportdwaas

©sportdwaas
Niets uit deze uitgave mag op welke wijze dan ook geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sportdwaas

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 6574
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Denk aan je hart....

0.0054011