BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Ken uw vijanden. Quo Vadis Feyenoord?

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - zaterdag 20 augustus 2022 - 10:29   quote  deeplink  
Groot probleem in het amateur- en bedrijfsvoetbal is dat je niets of weinig weet van de tegenstanders in jouw divisie. Dat was in mijn tijd bij RAP5 niet anders. Swift9 en Zeeburgia12 waren geduchte tegenstanders met redelijke velden maar van de rest wist je niks,

Aalsmeer19 uit stond voor RAP5 gelijk aan een conference league wedstrijd voor Feyenoord in Kosovo . Bij RAP5 was er ook een groot gebrek aan selectiespelers waardoor regelmatig de reservespelers van de tegenstanders met de shirts binnenste buiten werden toegevoegd aan de wedstrijdnegen van de helden van de Boelelaan.

Matchfixing avant la lettre en het rechterrijtje voor RAP5 waren zo zeker als het feit dat de Paus en de IRA Katholiek zijn.

In de kantine van RAP5 waren regelmatig incidenten over de prijs van het bier, kroketten en snelheid van de bediening. De lucratieve concessie werd gerund door een zwaarlijvige vrouw en een man met in zijn mondhoek een peuk en in zijn rechterhand een halfleeg glas bier.

De vrouw was licht ontvlambaar en meestal betrokken bij onstane amok, vanwege opgelopen wachttijden, te harde frieten en lauwwarme kroketten. De barman riep dan standaard luid door de zaal: "denk aan je hart!". Ze hadden geen relatie.

God hebbe hun ziel.

Tijden zijn veranderd, ook voor Feyenoord1, met de modernste middelen, bakken met geld. list, leugen en bedrog is sinds het losweken van Arne Slot de lange mars naar de top van het wereldvoetbal ingezet.

De renovatie van de Kuip laat even op zich wachten hoewel de investeerders in de rij staan. Maar op speciaal verzoek van de SVFAO (Supporters Vereniging Feyenoord Amsterdam Oost voor de goede orde) is de geluidsinstallatie van Stadion Feijenoord verbeterd. Aan de pissoirs wordt gewerkt zodra Auernes zijn intrek heeft genomen in zijn apartement te Alfama.

Dankzij besparingen op de salarissen van Hendrix, Diemers, de Portugees, Nelson, Senesi, Malacia, en Sinistera alsmede advocaatkosten kon de SVFAO eindelijk de vouchers inzake Feyenoord-Vitesse verzilveren.

Te Kloese en lieve, lieve, lieve Simone van de admi bedankt!

Wat weten wij van de komende tegenstander RKC? Heel veel. Ze spelen in Waalwijk. Feyenoord held Kramert speelt er tegenwoordig en Gio heeft er ook de basis gelegd voor een schitterende carriere. Ook spelers van gehate nationale tegenstanders zijn er gepokt en gemazeld.

Sportdwaas heeft er als peutertje 4 maanden gelogeerd bij zijn lieve Ome Kees en tante Paula, die 5 maanden na zijn vertrek hun eerstgeborene konden begroeten.

Naast Paula en Kees is Waalwijk bekend van keukens, Bol.com, schoenen en frietjes.

Dat wordt dus zondagnamiddag niet makkelijk maar uiteindelijk zal de getalenteerde grootmacht uit Zuid aan het langste eind trekken. 3-6 met hattricks van Danilo, Kramert en de Mexicaan. We houden vast aan de (VVK) voorlopig verwachte kampioensdatum: 21 mei 2023.

Tevens wil Sportdwaas via dit schrijven zijn onvoorwaardelijk steun uitspreken voor Sanna Marin, een prachtige sociaal democrate die net als Sportdwaas, zijn ex en hun dochter houdt van dansen

Feyenoord wint op alle fronten en nu in de serie "heel Feyenoord Bakt" vanwege het aanhoudende warme weer een barbecue recept en een haiku.

BBQ Mais

Koop op de markt 12 maiskolven met het groene blad er nog omheen.

Haal in twee helften het groene blad, wortelstok en de draden eraf.

Zet pannetje met pakje boter op met daarin twee tenen geperste knoflook, zout en ketchup met tabasco/sambal of BBQ hot sauce en laat smelten.

Bestrijk de maiskolven met zonnebloem- of andere neutrale olie.

Leg ze eerst 7 minuten op deel BBQ met lage temperatuur en blijf bestrijken met olie en af en toe omdraaien.

Daarna 7 minuten ophet hete deel van de BBQ om ze een mooie kleur en smaak te geven. Blijf bestrijken en omdraaien.

Daarna nog 10 minuten warm houden op deel BBQ met lage temperatuur. Bestrijken met gesmolten spicy boter en dan gezellig samen opeten.

Succes en smakelijk eten. Glaasje witte wijn erbij of sprankelend water! Alaaf en een prettige wedstrijd.

Haiku (permisi Pedro del Norte)

Eerste helft dominant

Tweede helft duurt erg lang zeg

Toch weer drie punten!

Sportdwaas is linksbenig, gescheiden, steunde Feyenoord als kameraadje en wandelt onder de zegen van de Apostel Jacobus de Meerdere (Santiago) en heeft van alles verstand...

www.sportdwaas.blogspot.com
@sportdwaas

©sportdwaas
Niets uit deze uitgave mag op welke wijze dan ook geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sportdwaas

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op zaterdag 20 augustus 2022 door sportdwaas --

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3155
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Ken uw vijanden. Quo Vadis Feyenoord?

0.0052409