BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Het is rommelig. Goed voor Feyenoord?

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - zaterdag 27 augustus 2022 - 08:17   quote  deeplink  
Bij alles wat er dagelijks gebeurd denkt Sportdwaas; is het goed voor Feyenoord?

Een van mijn favoriete programma's op ESPN is het vrijdagavond schakelprogramma met Hans Kraaij Jr. inzake de KKD en een eredivisie-wedstrijd. Zo was de rentree van Beugelsdijk met Helmond Sport uit bij Telstar hilarisch.

De winst van de Velsenaren of zijn het IJmuidenaren was voor mijn gevoel goed voor Feyenoord. Ook het spelen van Hartjes, Bannis en Thijs Janssen was goed al liet laatstgenoemde zich in blessuretijd verrassen door een zondagsschot.

Deze zaken zijn goed omdat het inzicht verschaft in het uitgeleende kapitaal. Sinisterra en Malacia kwamen ook goed voor de dag. Als je koopt bij die van Zuid krijg je waar voor je geld.

De resultaten van andere eredivisionisten waren matig in Europa. AZ vormde een uitzondering. Twente kan zich nu richten op de vaderlandse competitie en dat is goed voor de grootmacht uit Zuid. Ron Jans is een groot tacticus en maakt het onze concurrenten altijd moeilijk. Dat zal makkelijker gaan als hij zich minder druk hoeft te maken over Europese avonturen.

Bij Feyenoord1 blijft het rommelig omdat de selectie flink op de schop is gegaan. Jammer dat Jens weg is maar beter zo.

Bij de concurrentie is het niet alleen rommelig maar rommelt het nu al. Ontevreden sterspelers in de selecties daar smullen de rivalen van. Anthony, een sympathieke gast buiten het veld, wordt in zijn ontwikkeling belemmert. Sportdwaas zegt elk aannemelijk bod accepteren voor een speler. Wordt vervolgd. En laten we het onze palingboer Joey niet te kwalijk nemen dat hij zo teleurgesteld was na de mooie winst van Gio's Rangers maar de Here danken dat hij op de Herdgang traint.

De Europese loting was zwaar en de Romeinen wachten met spanning op de komst van het Legioen. Wordt het een Barbaars uitje dat de plundering van Atilla en de Hunnen doet verbleken of blijft het bij wat lichte beschadigingen aan replica's van antieke fonteinen.

Tegen Emmen gaat Feyenoord1 in een kolkende Kuip, hij staat er nog, met 6-2 winnen van FC Emmen, makkelijk speelgoed. Hattricks van Danilo en Dilrosun. Zeker en vast blijft de VVK (voorlopig verwachte kampioensdatum: 21 mei 2023)

Feyenoord wint op alle fronten en in Slot we trust.

Heel Feyenoord Bakt recept:

Broodje Peixcao (6 stuks)

6 harde witte puntjes

2 blikken ananas

6 diepvries Mora kipsaté

Gedroogde uitjes Conimex

Bak de ananas schijven in de koekenpan. Verwarm de kipsaté volgens aanwijzingen Cora. Beleg de broodjes met 2 stukken ananas en stort de kipsaté erover. Strooi, strikt volgens de aanwijzingen van Ronnie Flex, de gedroogde Conimex uitjes uit over het geheel,

Haiku (permisi Pedro del Norte)

Het zijn maar speeltjes

Ontsmet voor en na gebruik

Nijhuis naait Emmen

Sportdwaas is linksbenig, gescheiden, steunde Feyenoord als kameraadje en wandelt onder de zegen van de Apostel Jacobus de Meerdere (Santiago) en heeft van alles verstand...

www.sportdwaas.blogspot.com
@sportdwaas

©sportdwaas
Niets uit deze uitgave mag op welke wijze dan ook geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sportdwaas

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op zaterdag 27 augustus 2022 door sportdwaas --

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3155
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Het is rommelig. Goed voor Feyenoord?

0.0050339