BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: De Pax Feyenoorda

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - donderdag 08 september 2022 - 08:18   quote  deeplink  
Afgelopen week was daar de epische comeback van ons geliefde Feyenoord1 ingeleid door 2 schitterende doelpunten van Danilowski en afgerond door Dilrosun en Szymanski.

Zelden is een Tatort met zoveel vreugde verlaten. Tegenstander en publiek onder de indruk en een dansende bejaarde Annie die haar wulpsheid nog niet verloren is.

Eerder die week ving Sportdwaas enkele glimpen op van het Telegraaf voetbalgala op ESPN. Toch effe kijken of er nog een Feyenoorder een prijsje in de wacht sleepte. Veel nominaties maar helaas geen lauwerkransen.

Toch verscheen er nog een Feyenoorder op het podium. Quinten Timber samen met heel zijn familie bij de huldiging van zijn broer die nog steeds bij Ajax speelt.

Toen nam mevrouw Timber het woord, en zij sprak met de mond van de Here en haar boodschap was vol van liefde en trots. Een zorgzame moeder als velen die haar kinderen graag ziet schitteren op sportvelden in plaats van sterven tijdens veldslagen. Zij droeg een mooie jurk en heur haar bedekte de betraande ogen.

Daarna was er muziek en Sportdwaas die deze week de trapper van zijn fiets brak het beeld van de tv op de slaapkamer zag wegvallen en ander slecht nieuws moest verwerken kon enige tranen niet verbergen. Zoveel goedheid geeft hoop.

Zondag waren de Timbertjes samen met Taylor op Zandvoort om met Max Verstappen op de foto te gaan. PSV, Ajax en Feyenoord tezamen. Het gaf me een goed gevoel. Zo hoort het. Het zijn maar spelletjes.

Vanavond , donderdag speelt Feyenoord1 in de heilige stad die tijdens de Pax Romana beschermd werd door vele legioenen. Het Feyenoord legioen ontbreekt en daarmee het sfeerverhogende ruwe randje. Als dat zich beperkt tot de stadions is het goed maar daarbuiten is eerbied en respect voor lijf en goed van anderen de maat.

Nu ook de verkrotting van de Kuip, Stadion Feijenoord, met het vertrek van de heer van Merwijk is beëindigd is het goed de Pax Feyenoorda af te kondigen. Rust rond het veld en prestaties daarop. We verslaan de concurrentie niet op de tribunes of op straat maar op de grasmat. Pax Feyenoorda.

Wat gaat het Pax Feyenoorda ons de komende dagen, weken, jaren en eeuwen brengen? Glorie en rijkdom en een reparatie van het lekkende dak van de Kuip. We gaan niet meer moeilijk doen als een speler van ons naar Ajax of PSV gaat voor centjes of uit vrije wil. Kijk wat de overgang van Berkhuis ons opgeleverd heeft. Een team dat er staat voor elkaar. Dankjewel voor de poen en je inzet en succes in je verdere persoonlijke voetballeven.Graag had de SVFAO ooit Aaron Winter bij Feyenoord zien spelen maar begrjpelijkerwijs koos hij destijds voor het geld van Lazio en het Romeinse eten.

De Pax Feyenoorda zal vanavond beginnen met een sloom gelijkspelletje, kleine overwinning of nederlaag en zondagavond eindigen met een zwaar bevochten zege in de eerste wedstijd van het Zilveren Bal toernooi die tevens meetelt in de stand van de Eredivisie. Veel doelpunten van Danilo deze weken en een sterker wordende defensie.

Prettige wedstrijden kameraden.

Lazio Roma - Feyenoord 2-2 (geen UEFA boetes maar wel doelpunten van Danilo)

Feyenoord - Sparta 3-1 (hattrick Danilo)

Feyenoord wint op alle fronten en in Slot we trust. De VVKD (voorlopig verwachte kampioensdatum) blijft 21 mei 2023.

En omdat we allemaal zoet thuis moeten blijven hier iets lekkers:

Heel Feyenoord Bakt recept:

Traunert Schmarren

Benodigdheden:

Pot Boerenjongens

Ingrediènten beslag

2,5 deciliter volle melk

40 gram suiker

4 eigeil

200 gram meel

Aanwijzingen

Mengen tot glad beslag

4 eiwitten met snufje zout stijf kloppen

Stijve eiwitten onder het beslag spatelen

In van Bastens' koekenpan (of een andere goed merk) boter smelten en Schmarren per volle eetlepel op laag vuur goeudbruin bakken.

Bestrooien met uitgelekte Boerenjongens en ook omdraaien en goudbruin bakken.

Bestrooien met poedersuiker en opeten met grote bol vanilleijs.

Mahlzeit!

Haiku (permisi Pedro del Norte)

Roma e bella

Siamo di Rotterdam

La nostra casa

Sportdwaas is linksbenig, gescheiden, steunde Feyenoord als kameraadje en wandelt onder de zegen van de Apostel Jacobus de Meerdere (Santiago) en heeft van alles verstand...

www.sportdwaas.blogspot.com
@sportdwaas

©sportdwaas
Niets uit deze uitgave mag op welke wijze dan ook geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sportdwaas

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3155
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: De Pax Feyenoorda

0.0046269