BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Haarscheurtjes. Vooruit en in de breedte

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - zondag 09 oktober 2022 - 11:27   quote  deeplink  
Sportdwaas merkt dat er haarscheurtjes in het vertrouwen van het legioen komen. Niet nodig beste mensen en het is zeker in strijd met de Pax Feyenoorda eigen spelers uit te jouwen na een zwaar bevochten gelijkspel in Nijmegen tegen de plaatselijke BVO. Helaas zat Gozebojuk er op het laatst naast terwijl die daarvoor best redelijk floot. De VAR sliep weer en ach elk punt in een uitwedstrijd is er 1.

Op Sportdwaas telraam strepen we een aantal lastige wedstrijden door. Vitesse, PSV, NEC en Go Ahead uit en Heerenveen thuis. De komende wedstrijden zijn wederom niet makkelijk maar Feyenoord1 is nog steeds in de race voor alle prijzen.

Twente thuis is altijd lastig maar soms niet en midweeks tegen Midjutland is ook zeker geen appeltje eitje. Ron Jans is een meester in het analyseren van het spel van de tegenstander en het ontregelen daarvan. Midjutland is een uitstekend elftal en toonde veel vechtlust.

Als je Slot al iets kan verwijten op dit moment is de voorspelbaarheid van het blijvend hoog druk zetten en standaardwissels in de 60e of 70e minuut. Backs wat gedoceerder aanvallen en buitenspelers meer voorzetten dan naar binnen draaien en schieten en de middenvelders juist meer schieten. Met dat schieten moet het een stuk beter. Allicht moeten op het trainingsveld de doelen nog een slagje kleiner worden gemaakt opdat ze in het eggie makkelijker tussen de palen gaan. Net als Ajax die doelen tijdens echte wedstrijden niet vervangen is natuurlijk niet de bedoeling en onsportief.

Doelgate zou wel eens de oorzaak kunnen zijn voor de opmerkelijk slechte thuisresultaten van de hoofdstedelijke BVO in de laatste thuiswedstrijden... Tadic lijkt rijp voor een lange kalmeringskuur en Schreuder voor een cursus 'beter zeg ik niks'. Overigens is dit ook de tijd voor een geboortegolf in de zomer van 2023. Kruip lekker tegen je partner aan voor de buis en in bed.

Feyenoord - Twente 3-1

Feyenoord - Midjutland 3-1

Feyenoord wint op alle fronten en in Slot we trust. De VVKD (voorlopig verwachte kampioensdatum) blijft 21 mei 2023.

Heel Feyenoord Bakt

Recept rode kool Oma Hancko (Afrodisac Slovak)

Koop een pot Hak rode kool of neem het mee uit de proviandkast van pa of ma.

Bereiding:

Afgieten

Doe in pan met 1/6 liter rode wijn en1/6 van pakje roomboter. Ook een bouillonblokje erbij.

Laat het geheel 10 minuutjes pruttelen. Lekker met aardappelkroketten, of de aardappelpuree van Oma Slot en Confit de Canard uit blik.

Wegspoelen met een Bruin biertje of een Beaujolais (uit een eerder jaar).

Haiku (permisi Pedro del Norte)

Als mes door boter

Dilrosun en Danilo

Kuip in extase

Sportdwaas is linksbenig, gescheiden, steunde Feyenoord als kameraadje en wandelt onder de zegen van de Apostel Jacobus de Meerdere (Santiago) en heeft van alles verstand...

www.sportdwaas.blogspot.com
@sportdwaas

©sportdwaas
Niets uit deze uitgave mag op welke wijze dan ook geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sportdwaas

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3155
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Haarscheurtjes. Vooruit en in de breedte

0.0043261