BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Is de wekker gezet geeft Feyenoord1 gas? De blessure tsunami en waar vinden we talent.

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - zaterdag 14 januari 2023 - 20:20   quote  deeplink  
In Utrecht, aftrap 12.15, vloog de bal er na 2 minuten in. Donderdagavond was de start 9 's avonds in een lekkende Kuip en scoorde het nietige PEC na 3 minuten (tijden om en nabij).

Zijn onze jongens morgen om 16.45 alerter? Laten we het hopen. Vermoedelijk slaapt de selectie op een geheime plek om de Groningse achterban niet in de gelegenheid te stellen de broodnodige nachtrust te verstoren.

FC Groningen zit in de hoek waar de klappen vallen maar of Feyenoord1 morgenmiddag de knock-out kan geven valt te betwijfelen. Het spel van de geliefde grootmacht is erg slordig en het zal niet de eerste keer zijn dat er een harde landing plaats vindt in het hoge noorden.

Waar de lange WK stop een voordeel leek is het rust roest geworden. Door de blessures van QT en GT zijn de paniekstoppen doorgeslagen. Godzijdank is de Zerroukki transfer afgeketst omdat we Wieffer en Bullaude al hebben. Als Hancko uitvalt kan er met Pedersen, Hartmann, Geertruida en Rasmussen een uitstekende eredivisiewaardige verdediging het veld in worden gestuurd.

Goede spelers zijn natuurlijk altijd welkom maar een reparatie van het dak van de Kuip (of weghalen) zou ook een goede besteding van de beschikbare middelen zijn, De eigen jeugd is nog niet echt een bron voor Slot en Kloese maar ondanks het feit dat Jong Feyenoord zaterdagmiddag door de leeftijdgenoten van FC Groningen weggecounterd werd (2-3 nederlaag) liepen daar best een aantal spelers rond die klaargestoomd kunnen worden voor het eerste.

Ook spelers als Kersten van PEC en zijn coach in het veld Bram van Polen, immers ook een Pool, zou je zo kunnen oppikken om de selectie in de breedte te versterken. Mertens, Huntelaar, van Nistelrooij en Jerdy Schouten zijn ook gestart in de eerste divisie.

Die buitenlandse spelers zijn in hun eerste jaar teveel bezig met verhuisdozen, stedentripjes, wennen aan het eten, de kou en Tinder. Danilo zit hier al jaren en dat zie je aan zijn prestaties. Het legioen en het analisten-corps twijfelen maar dat is ten onrechte. Danilo, geen last van de bestorming van het Braziliaanse huis van afgevaardigden, zal ook de kassa laten rinkelen en dan is er plaats voor fijne muziek van het leger om het te vieren.

Vanaf deze positie pleit ik nog steeds van een flexibelere versie van het hoog druk zetten en een terugkeer van held Sven van Beek als hij hersteld is,

Voor morgen verwacht ik een zwaar bevochten 1-3 overwinning met doelpunten van Ali Reza, Danilo en Santi.

Feyenoord wint op alle fronten en in Slot we trust. De VVKD (voorlopig verwachte kampioensdatum) blijft 21 mei 2023.

En dan nu waar het allemaal om draait (hoewel de Haiku's ook pareltjes zijn)

Heel Feyenoord Bakt!

Fluffernutter Tosti

Snij wit casinobrood in dikke plakken.

Bestrijk 1 kant met gesmolten boter.

Besmeer andere kant met een dikke laag pindakaas en leg daar marshmellows op.

Afdekken met een andere snee brood met pindakaas (beboterde kant boven)

Verwarm in een koekenpan met deksel erop of leg ze op rooster in voorverwarmde oven 180 graden 5 minuten)

Lekker met blikje koude Fernandez of volle melk

Haiku (permisi Pedro del Norte)

De aarde beeft daar

Hoog bezoek is men gewend

Feyenoord1 geeft gas!

Sportdwaas is linksbenig, gescheiden, steunde Feyenoord als kameraadje en wandelt onder de zegen van de Apostel Jacobus de Meerdere (Santiago) en heeft van alles verstand...

www.sportdwaas.blogspot.com
@sportdwaas

©sportdwaas
Niets uit deze uitgave mag op welke wijze dan ook geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sportdwaas
sportdwaas
 sportdwaas - maandag 23 januari 2023 - 14:48   quote  deeplink  
Hi

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3155
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Is de wekker gezet geeft Feyenoord1 gas? De blessure tsunami en waar vinden we talent.

0.0049369