BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Allemaal finales

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - zaterdag 28 januari 2023 - 20:23   quote  deeplink  
Als de dagen lengen gaat de winter strengen. Hoe verder het seizoen vordert hoe lastiger het wordt zeggen we dan maar. Alle clubs hebben de winst hard nodig en met de sprokkelmaand voor de deur verwachten we derhalve vele puntendelingen in de vaderlandse competitie de komende 5 zondagen.

Maar niet voor Feyenoord1!

Als ware het Wie is de Mol zullen er wekelijks titelkandidaten afvallen de komende maand. Twente krijgt deze week het rode scherm gepresenteerd.

De Grootmacht van Zuid heeft alle Jokers en vrijstellingen in handen en stevent dus via 16 tests en executies af op de titel waarbij de vijandschap tussen de achtervolgende kandidaten slechts tot voordeel zal strekken.

Danilo of Jimenez, Ali Reza Ajatollahof Dilrosunt, Timbert of Wieffert, Lutsel of Traunert, Rasmussen of Quindely, Kokcu of Tatort, het maakt allemaal niet uit. Feyenoord zal als een Tank van Duits fabrikaat de tegenstanders oprollen.

Arne Slot zal begin maart starten met een cursus Frans want alleen hij kan PSG teamgeest bijbrengen om de Cup met de grote Oren naar de lichtstad te brengen. 3x naar de Coolsingel in 1 jaar zal geen windeieren leggen.

Als opvolger van Slot tippen we Dick Schreuder, Dick Lukkien en Dick Advocaat (ADO was Ajax te slim af) met Kees van Wonderen en Team Jonk als Dark Horses.

De Pax Feyenoorda wordt nu ook omhelst door Berghuis en zijn familie en dat is goed. Sportdwaas heeft er geen enkele moeite mee dat spelers daar willen spelen waar ze het meest kunnen verdienen. Als gediplomeerd raadgever zou ik voetballers wel willen adviseren zich wat meer op de vlakte te houden inzake zogenaamde clubliefde als die er niet echt is.

Overigens is de conclusie dat het vertrek van Berghuis Feyenoord zowel financieel als sportief alleen maar winst heeft opgeleverd. Laten we dit hoofdstuk afsluiten.

Twente-Feyenoord 1-3

Feyenoord wint op alle fronten en in Slot we trust. De VVKD (voorlopig verwachte kampioensdatum) blijft 21 mei 2023.

En dan nu waar het allemaal om draait (hoewel de Haiku's ook pareltjes zijn)

Heel Feyenoord Bakt!

Kikkerbilletjes met peterselie en knoflook. Voor smulpapen met koudwatervrees in deze: de smaak van deze delicatesse is te vergelijken met kalkoen. Je kunt het de familie ook als zodanig presenteren....

Aanwijzingen en bereiding:

Koop 1 kilo diepvries kikkerbillen bij de dichtst bijzijnde Chinese Supermarkt.

Laat ze langzaam ontdooien en dep ze droog op keukenpapier.

Haal ze door de met peper en zout toegevoegde bloem en bak ze in neutrale olie (Zwitserse) met een klont boter mooi bruin. N.B. niet teveel tegelijk in een pan!

Leg ze per 4 in stenen schaaltjes.

Smelt in een pan een half pakje roomboter en doe er ,als het bruist, gesnipperde knoflook en een hand gehakte bladpeterselie bij.

Giet de bruisende peterselieknoflookboter over de kikkerbilletjes.

Lekker met koud Alfa biertje uit Limburg.

Haiku (permisi Pedro del Norte)

Het oosten is ver

Veel verder weg dan gedacht

En dat is goed zo

Sportdwaas is linksbenig, gescheiden, steunde Feyenoord als kameraadje en wandelt onder de zegen van de Apostel Jacobus de Meerdere (Santiago) en heeft van alles verstand...

www.sportdwaas.blogspot.com
@sportdwaas

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op zaterdag 28 januari 2023 door sportdwaas --

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 7511
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Allemaal finales

0.0051798