BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Ajax / topic: Afgetroefd door Feyenoord voor Cissé..................

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Ajax Nieuws
jantje 1974
 jantje 1974 - vrijdag 03 juli 2009 - 09:43   quote  deeplink  
Ajax heeft Dinsdag nog een ultieme poging gedaan om Sekhou Cissé voor de neus van Feyenoord weg te kapen , wat dus niet gelukt is , hieruit blijkt dat de slagvaardigheid van Ajax op de transfermarkt nog niet zo geweldig is , als zelfs de spelers nu al naar Feyenoord vliegen ipv naar Amsterdam en de verdere kandidaten te duur zijn (Elia) wat kan men dan nog verwachtten......................

Ik denk trouwens dat Cissé beter bij Feyenoord past dan bij Ajax maar dat zullen we dan wel zien.....................

Bron

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op vrijdag 03 juli 2009 door Thomas --
nummer10
 nummer10 - vrijdag 03 juli 2009 - 09:59   quote  deeplink  
niet erg hoor jantje tis jullie gegunt :) cisse leuke voetballer maar absoluut geen top.. en dan nog.. tis toch erg dat er investeerders nodig zijn om uberhaubt spelers te kunnen kopen.. ik hoop voor jullie dat dat goed gaat komen en niet dat er gezeik van komt..
Shiva
 Shiva - vrijdag 03 juli 2009 - 11:30   quote  deeplink  
cisse is idd nog geen top.
maar dat is ook 020 al jaren niet meer.
maar ze hebben liever geen top voor 16 miljoen.
en ..niemand wil meer naar 020 ;)
nummer10
 nummer10 - vrijdag 03 juli 2009 - 11:41   quote  deeplink  
wat praat jij voor onzin dan ? niemand wil meer naar 020... je vergeet echter 1 ding wij kunnen iets meer bieden dan Feynoord.. en dat Ajax nog altijd de grootste club van Nederland is.. alleen het probleem is niemand DURFT meer voor 020 te spelen omdat de kans groot is dat je het niveau niet aan kan (ala Bakjechoco) en in vergetelheid raakt..
Vieze furrrrr
 Vieze furrrrr - vrijdag 03 juli 2009 - 11:44   quote  deeplink  
Altijd leuk, gaan ze zeggen dat Cissé toch geen top is, 020 wilde hem maar dat ging dus niet door, accepteer dat maar een keer ipv meteen te zeggen dat hij toch niet goed genoeg is voor 020.
Vieze furrrrr
 Vieze furrrrr - vrijdag 03 juli 2009 - 11:45   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juli 2009 - 11:41 schreef nummer10 het volgende:
wat praat jij voor onzin dan ? niemand wil meer naar 020... je vergeet echter 1 ding wij kunnen iets meer bieden dan Feynoord.. en dat Ajax nog altijd de grootste club van Nederland is.. alleen het probleem is niemand DURFT meer voor 020 te spelen omdat de kans groot is dat je het niveau niet aan kan (ala Bakjechoco) en in vergetelheid raakt..
De grootste club van Nederland qua wat? Als 020 zo'n seizoen had gehad als wij dit jaar zat de aRENa nog maar voor een kwart vol.
bram
 bram - vrijdag 03 juli 2009 - 11:58   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juli 2009 - 11:41 schreef nummer10 het volgende:
wat praat jij voor onzin dan ? niemand wil meer naar 020... je vergeet echter 1 ding wij kunnen iets meer bieden dan Feynoord.. en dat Ajax nog altijd de grootste club van Nederland is.. alleen het probleem is niemand DURFT meer voor 020 te spelen omdat de kans groot is dat je het niveau niet aan kan (ala Bakjechoco) en in vergetelheid raakt..
jullie kunnen helemaal niets bieden,nou denk ik ook dat cisse veeeeeeeeeel beter is dan dat over het paard getilde ventje van fc.munsterman
Shiva
 Shiva - vrijdag 03 juli 2009 - 12:46   quote  deeplink  
ik zei dat cisse NOG GEEN top was..t heeft wel de potentie en de juiste mensen omzich heen.
en ook dat is bij 020 anders.
voorlopig is de voorbereiding begonnen en weten ze in 020 nog steeds niet hoe ze het aan (moeten) gaan pakken.
podiumvrees na een paar jaar wanbeleid ;)
greenwood
 greenwood - vrijdag 03 juli 2009 - 12:48   quote  deeplink  
ajax kan niks bieden? in mijn ogen verkoopt ajax met enige regelmaat hun topspelers voor vele miljoenen en hebben ze dus genoeg geld om spelers aan te trekken. maar jol wil specialisten aankopen en ik denk dat cisse uiteindelijk toch niet in het beeld van jol past. bovendien is het bericht dat ajax voor cisse wou gaan afkomstig van de telegraaf en dus niet 100% betrouwbaar.
feyenoord kan op dit moment geen winst behalen uit de verkoop van spelers want dan moet eerst al het geld naar die talent pools en andere investeerders..
cisse is al 24 en heeft 24 eredivisiedoelpunten gescoord (bij een degradatiekandidaat), elia is 2 jaar jonger en heeft er al 26 in liggen.. (en is geslaagd bij de nummer twee van NL) bovendien is elia sneller en heeft hij duidelijk een betere techniek. dus wie is nou beter?

Ook al is de ellende nog zo groot, kijk naar Rotterdam-Zuid en je lacht je dood.
greenwood
 greenwood - vrijdag 03 juli 2009 - 12:51   quote  deeplink  
@shiva: bij feyenoord is zeker geen sprake van wanbeleid? Hoe lang is het geleden dat er een topspeler vertrok uit Rotterdam-Zuid? Dan moet je al gauw 3 jaar terug (Kuijt). En dan vergeten we even die schuld van 23 miljoen die ambtenaartje gudde wel eventjes gaat wegpoetsen?
bully
 bully - vrijdag 03 juli 2009 - 12:57   quote  deeplink  
cisse een leuke voetballer maar denk niet van het niveau wat ajax nodig heefd.
ook de bron is niet al te serieus te nemen.
Vieze furrrrr
 Vieze furrrrr - vrijdag 03 juli 2009 - 13:02   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juli 2009 - 12:48 schreef greenwood het volgende:

cisse is al 24 en heeft 24 eredivisiedoelpunten gescoord (bij een degradatiekandidaat), elia is 2 jaar jonger en heeft er al 26 in liggen.. (en is geslaagd bij de nummer twee van NL)
Elia is ook beter op andere vlakken dat geef ik toe, alleen qua werken en body redt hij het niet bij Cissé, daar komt nog bij dat je het zelf al aangeeft dat Elia bij een goeddraaiend team speelt en Cissé bij een klotenteam met veeel mindere spelers.
Shiva
 Shiva - vrijdag 03 juli 2009 - 13:15   quote  deeplink  
het wanbeleid overheerst(e) bij beide partijen.
spelers halen halen voor onnodige posities was en is daar een voorbeeld van.
alleen het feit is wel dat feyenoord nu wel een goed beleid heeft.
en ik ben niet de enige die het zo zie..
anders kwamen er wel meer spelers richting 020.
greenwood
 greenwood - vrijdag 03 juli 2009 - 13:25   quote  deeplink  
waar baseer jij het op dat feyenoord nu wel een goed beleid heeft? omdat mario z'n rechtsback heeft meegenomen en rinus een stijve kreeg van die lange servier?
ajax heeft nog maar op 2 spelers geboden (obradovic en elia) en daarvan komt de eerste hoogstwaarschijnlijk en elia komt niet door mr munsterman, dus is het logisch dat er nog geen aankopen zijn bij ajax want dan moet je eerst op spelers gaan bieden. ik heb er vertrouwen in dat in de maand juli 2, misschien 3 aankopen gedaan zullen worden.
nummer10
 nummer10 - vrijdag 03 juli 2009 - 13:46   quote  deeplink  
feynoord en een goed beleid ? tjah tis maar wat je wil geloven he.. zolang Gudde er zit word er geen goed beleid gevoert.. en als je al investeerders nodig hebt al helemaal niet... gewoon te triest sorry.. en wacht nu maar de transfer markt af en gaan we zien wie er nog graag voor Ajax willen spelen.. (en ik ben ervan overtuigd) dat het grotere namen zijn dan van een degradatie kandidaat...
nummer10
 nummer10 - vrijdag 03 juli 2009 - 13:53   quote  deeplink  
Robbert Schilder

Ondanks dat Schilder graag wilde vertrekken bij Ajax, blijft hij toch houden van de club. 'Als jeugdexponent van de Ajax-opleiding neem je een ruime bagage mee als profvoetballer, op technisch en tactisch gebied heb je een voorsprong. Ik ben blij dat ik bij deze club heb mogen voetballen.

zegt genoeg over Ajax.. maar goed ff ON ik zei dat hij nog geen topper was.. wel een leuke spits maar niet wat wij zoeken (in iedergeval de supporters niet) ik bedoel ik weet ook zeker dat jullie wel blij zijn met cisse want Makaay is helemaal al 3 x niks.. en thomasson
freakie
 freakie - vrijdag 03 juli 2009 - 15:02   quote  deeplink  
haha lol wat onzinig ben blij dat cisse niet is gekomen want dat had weer veel geld gekost.. maar het leuke is ook nog dat ajax een verdediger zoekt en een middevelder dus geen aanvaller.. En ajax hoeft volgens jol niet veel te hebben behalve die middevelder en verdediger en daar zou dan iets van leider ook nog bij moeten..
k-1cj
 k-1cj - vrijdag 03 juli 2009 - 15:08   quote  deeplink  
gelukkig waren ze niet slagvaardig weggegooid geld cisse kopen!!!!
makker
 makker - vrijdag 03 juli 2009 - 15:51   quote  deeplink  
Het is wel lachen dat de supporters uit die badkuip weer praatjes beginnen te krijgen. Waar waren jullie vorig jaar?? Dit verhaal is trouwens helemaal opgeblazen door de Telegraaf en ligt heel anders dan jullie graag willen zien. Dat is namelijk op meerdere forums al bekend. Zelf ver voordat dit in de Telegraaf werd geplaatst. Ajax zou zich namelijk hebben teruggetrokken toen bekend werd dat Feyenoord overeenstemming had bereikt met Roda JC. Maar wezen jullie maar blij met jullie aankopen die ook nog eens worden betaald door externe financiers omdat jullie zelf een schuld hebben van 21 miljoen euro.

"Al is de ellende nog zo groot, kijk naar Rotterdam-Zuid en je lacht je dood."

Trouwens ben ik blij dat Cisse niet naar Ajax komt. Net als Elia zou ik het een miskoop eerste klas vinden. De enige aanvaller die ik graag naar Ajax zie komen is Berg, maar helaas zal die direct naar het buitenland gaan.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op vrijdag 03 juli 2009 door makker --
k-1cj
 k-1cj - vrijdag 03 juli 2009 - 17:49   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juli 2009 - 15:51 schreef makker het volgende:
Het is wel lachen dat de supporters uit die badkuip weer praatjes beginnen te krijgen. Waar waren jullie vorig jaar?? Dit verhaal is trouwens helemaal opgeblazen door de Telegraaf en ligt heel anders dan jullie graag willen zien. Dat is namelijk op meerdere forums al bekend. Zelf ver voordat dit in de Telegraaf werd geplaatst. Ajax zou zich namelijk hebben teruggetrokken toen bekend werd dat Feyenoord overeenstemming had bereikt met Roda JC. Maar wezen jullie maar blij met jullie aankopen die ook nog eens worden betaald door externe financiers omdat jullie zelf een schuld hebben van 21 miljoen euro.

"Al is de ellende nog zo groot, kijk naar Rotterdam-Zuid en je lacht je dood."

Trouwens ben ik blij dat Cisse niet naar Ajax komt. Net als Elia zou ik het een miskoop eerste klas vinden. De enige aanvaller die ik graag naar Ajax zie komen is Berg, maar helaas zal die direct naar het buitenland gaan.
ben het met je eens alleen ben het niet met je eens dat Elia een miskoop is,
jantje 1974
 jantje 1974 - vrijdag 03 juli 2009 - 18:01   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juli 2009 - 15:08 schreef k-1cj het volgende:
gelukkig waren ze niet slagvaardig weggegooid geld cisse kopen!!!!
dat zal de tijd leren , gunstig is dat hij international is van Ivoorkust en dat zijn toch gewilde spelers in europa waardoor de kans groot is (mits hij presteerd) dat hij zijn geld makkelijk zal opbrengen.

Denk verder als t andersom was geweest (dat Ajax hem net wel had binnengehaald voor de neus van Feyenoord) dat je mening ook 100% omgedraaid zou zijn en er een reactie was gekomen als : haha zie je die stomme 010-ers hebben we WEER ff mooi afgetroefd , haha

logisch hoor en menselijk ,

voorlopig moeten we afwachtten , ik vind hem wel een type speler die Feyenoord en Ajax beiden kunnen gebruiken : groot,sterk,ijverig,snel en altijd aanspeelbaar en of hij idd goed genoeg is zal moeten blijken maar dat zag je zelfs bij bijv. Sulejmani.....................
freakie
 freakie - vrijdag 03 juli 2009 - 18:06   quote  deeplink  
nou ik heb het met familie weekende over cisse gehad en dat het al vaker was gezegt dat feyenoord cisse wou kopen en toen zei een feyenoorder dat hij niet erg blij zou zijn met cisse want het is geen topper.. Hij is niet slecht maar apsoluut geen topper..
Pjettr
 Pjettr - vrijdag 03 juli 2009 - 18:11   quote  deeplink  
btj kinderachtig dat 010 - 020 gezeik.. Noem het beestje gewoon bij z'n naam..

Verder vind ik Cisse een goede speler en wens feyenoord veel succes met hem.. Nu hebben ze tenminste weer een werker in de spits ipv die luie Makaay..

Vind Cisse niet echt een speler die in het ajax systeem hoort..
En elia mag van mij ook naar t buitenland
jantje 1974
 jantje 1974 - vrijdag 03 juli 2009 - 18:17   quote  deeplink  
Sulejmani was een megatopper en we hebben t gezien ............................

je kan een mening hebben maar niet zeggen dat hij geen topper is of wordt want dat moet de tijd uitwijzen en niet die paar mensen bij jou op de bank!

Elia was bij Ajax en ADO ook geen topper...............
Bakircuglu was bij Twente wel een topper.............
Qwame Quansah was een super nr 10 in Ajax jeugd..............

en ga zo maar door : je kan niet zomaar even in no-time beslissen wat en geen topper is of wordt ,

ik heb Cissé aantal keren zien spelen en zie ook dat er nog bijgeschaafd moet worden maar hij is altijd aanspeelbaar , sterk aan de bal en zorgt altijd voor gevaar en is ook nogeens een beer van een vent en een beetje body voorin kan geen kwaad!

en die zgn Feyenoorder in jou familie moet blij zijn dat we nog een dergelijke speler kunnen aantrekken en niet denken dat de ECHTE toppers op de stoep voor de KUIP liggen!

2 jr geleden haalde Feyenoord toppers en we hebben gezien wat een prijzen dat opleverde...................................
k-1cj
 k-1cj - vrijdag 03 juli 2009 - 18:20   quote  deeplink  
Cisse pas niet bij Ajax..Feyenoord werkt zich dieper in de schulden 3,5miljoen daar kan feyenoord mee spelers voor halen..Cisse zo erg overschat die jongen.
HetNieuws
 HetNieuws - vrijdag 03 juli 2009 - 19:01   quote  deeplink  
De meeste reacties van Ajax-"supporters" zijn zoals verwacht:

Cissé naar Ajax -> Talentvolle jongen, kan het gaan maken
Cissé naar Feye -> Overschat, weggegooid geld, mooi dat jullie 'm hebben, past niet bij Ajax

Jullie moet je schamen!
makker
 makker - vrijdag 03 juli 2009 - 19:07   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juli 2009 - 19:01 schreef HetNieuws het volgende:
De meeste reacties van Ajax-"supporters" zijn zoals verwacht:

Cissé naar Ajax -> Talentvolle jongen, kan het gaan maken
Cissé naar Feye -> Overschat, weggegooid geld, mooi dat jullie 'm hebben, past niet bij Ajax

Jullie moet je schamen!
En hoe was het geweest als hij ipv Feyenoord naar Ajax was gegaan. Precies hetzelfde toch. Dus doe nu niet alsof jullie wel lieverdjes zijn. Dus ik ga me echt niet schamen, omdat jij dat wilt hoor. Maar persoonlijk hoefde ik Cisse niet bij Ajax. Wat een andere club doet moet het zelf weten. Net zoals ik vind dat Ajax voor 8 miljoen geen Elia moet halen, aangezien dat veel te veel geld is voor hem.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op vrijdag 03 juli 2009 door makker --
joey
 joey - vrijdag 03 juli 2009 - 19:09   quote  deeplink  
Het nieuws..

Cisse is duidelijk geen ajax speler dat is nu eenmaal zo...als hij naar ajax zou komen zou ik het persoonlijk alleen maar kut vinden.
Ajax heeft sowieso volgens mij nooit intresse gehad in deze gozer..

Of is het bevestigt door iemand van ajax?
makker
 makker - vrijdag 03 juli 2009 - 19:12   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juli 2009 - 19:09 schreef joey het volgende:
Het nieuws..

Cisse is duidelijk geen ajax speler dat is nu eenmaal zo...als hij naar ajax zou komen zou ik het persoonlijk alleen maar kut vinden.
Ajax heeft sowieso volgens mij nooit intresse gehad in deze gozer..

Of is het bevestigt door iemand van ajax?
Dit verhaal deed al de ronde voordat de Telegraaf dacht een primeurtje te hebben. Echter op diverse forums is gezegd dat Ajax afhaakte toen bleek dat Feyenoord al overeenstemming had bereikt met Roda JC. Zoals een gentleman dus. Zelfs bevestigd door Feyenoord-supporters. Alleen deze kindertjes hier willen graag poggen met wat ze hebben. Deden Feyenoord-supporters dat overigens vorig jaar ook niet met Makaay?? We weten wat er van die jongen is geworden in het veld ;-)
joey
 joey - vrijdag 03 juli 2009 - 19:13   quote  deeplink  
maar dus niet bevestigt door iemand van ajax..
remco k
 remco k - vrijdag 03 juli 2009 - 19:18   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juli 2009 - 12:54 schreef bram het volgende:

[..]

je praat volslagen onzin,er is geen hond die in die dixie wil spelen,kijk naar die kookpan en je blijft lachen het geld van 020 is verdampt in die kookpan
en nog steeds spelen we ver boven jullie laatste jaren bedenkelijk niveau wat zegt dat over jullie??
remco k
 remco k - vrijdag 03 juli 2009 - 19:29   quote  deeplink  
ik hoor iedereen hier negatief over makaay maar hij maakte er toch 16 afgelopen seizoen, lang niet slecht volgens mij.
HetNieuws
 HetNieuws - vrijdag 03 juli 2009 - 19:30   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juli 2009 - 19:07 schreef makker het volgende:

[..]

En hoe was het geweest als hij ipv Feyenoord naar Ajax was gegaan. Precies hetzelfde toch. Dus doe nu niet alsof jullie wel lieverdjes zijn. Dus ik ga me echt niet schamen, omdat jij dat wilt hoor. Maar persoonlijk hoefde ik Cisse niet bij Ajax. Wat een andere club doet moet het zelf weten. Net zoals ik vind dat Ajax voor 8 miljoen geen Elia moet halen, aangezien dat veel te veel geld is voor hem.
Ik denk eerlijk gezegd niet dat het precies hetzelfde zou gaan.. ik verwacht in dat geval eerder dat de koopziekte van de club wordt afgekraakt i.p.v. de speler.

En, ik doe niet alsof ik een lieverdje ben. Je hoeft je ook niet te schamen omdat ik het zeg.
HetNieuws
 HetNieuws - vrijdag 03 juli 2009 - 19:30   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juli 2009 - 19:18 schreef remco k het volgende:

[..]

en nog steeds spelen we ver boven jullie laatste jaren bedenkelijk niveau wat zegt dat over jullie??
Niks.
Pjettr
 Pjettr - vrijdag 03 juli 2009 - 19:42   quote  deeplink  
lol
freakie
 freakie - vrijdag 03 juli 2009 - 19:53   quote  deeplink  
als je eeerlijk ben zegt dat heeel erg veel over jullie nivo.. want dat was nog betreurender.. k had zelfs een klein beetjee medelijden..
HetNieuws
 HetNieuws - vrijdag 03 juli 2009 - 19:57   quote  deeplink  
Mijn 'nivo'.
joey
 joey - vrijdag 03 juli 2009 - 20:02   quote  deeplink  
nivo lol
bully
 bully - vrijdag 03 juli 2009 - 20:10   quote  deeplink  
gaat dit nou over een speler of over mekaars club afkraken?
ik ben blij voor feyenoord dat ze hem hebben gekocht.
en zoals zovelen zeggen dat ze zich nog verder in de schulden steken klopt ook niet.
deze speler word betaald door sponsors.
persoonlijk vind ik het geen speler voor ajax.
heb op dit forum voor dit bericht ook geen ajax supporters zien roepen dat hij gehaald moest worden.
en ik vind de bron nou ook niet zo betrouwbaar.
maar laten we het gewoon over de speler hebben zonder mekaars club telopen afkraken.
dan had dit topic gewoon onder voetbal algemeen moeten staan en niet op die van ajax.
jaja
 jaja - vrijdag 03 juli 2009 - 20:12   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juli 2009 - 11:41 schreef nummer10 het volgende:
wat praat jij voor onzin dan ? niemand wil meer naar 020... je vergeet echter 1 ding wij kunnen iets meer bieden dan Feynoord.. en dat Ajax nog altijd de grootste club van Nederland is.. alleen het probleem is niemand DURFT meer voor 020 te spelen omdat de kans groot is dat je het niveau niet aan kan (ala Bakjechoco) en in vergetelheid raakt..
niemand durft zelfs AJAX of AMSTERDAM te noemen. groei op. plaatsnamen leren we op school, knap hoor al die net nummers. maar niet echt nodig jongens. tja en cise... t zal wel uit medelijden zijn voor feyenoord ***
bully
 bully - vrijdag 03 juli 2009 - 20:23   quote  deeplink  
mee eens jaja over clubnaam of plaatsnaam inplaats van netnummer.
alleen jammer van die laatste opmerking.
ook onnodig.
ik wens feyenoord gewoon veel geluk met cisse en hoop dat hij daar mag slagen.
zolang ze op ranglijst maar onder ajax blijven vind ik alles goed.
maar das denk logisch als ajax supporter.
jantje 1974
 jantje 1974 - vrijdag 03 juli 2009 - 21:48   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juli 2009 - 19:12 schreef makker het volgende:

[..]

Dit verhaal deed al de ronde voordat de Telegraaf dacht een primeurtje te hebben. Echter op diverse forums is gezegd dat Ajax afhaakte toen bleek dat Feyenoord al overeenstemming had bereikt met Roda JC. Zoals een gentleman dus. Zelfs bevestigd door Feyenoord-supporters. Alleen deze kindertjes hier willen graag poggen met wat ze hebben. Deden Feyenoord-supporters dat overigens vorig jaar ook niet met Makaay?? We weten wat er van die jongen is geworden in het veld ;-)
ach die oude man knalde er toch nog 16 in en ik verwacht er dit jaar toch wel 20 a 25 , denk dat ie met de aanvallers om zich heen van Ajax er nog wel 30 in zou schieten hoor.
makker
 makker - vrijdag 03 juli 2009 - 21:59   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juli 2009 - 21:48 schreef jantje 1974 het volgende:

[..]

ach die oude man knalde er toch nog 16 in en ik verwacht er dit jaar toch wel 20 a 25 , denk dat ie met de aanvallers om zich heen van Ajax er nog wel 30 in zou schieten hoor.
Kijk niet iedereen denkt zoals jij. Volgens mij hebben veel Feyenoord-supporters op forums geroepen dat Makaay liever lui dan moe was en dat het beter was al hij vertrok. Of is datgeen ik gelezen heb nu ineens onzin? Dat jullie met Cisse alvast een vervanger achter de hand hebben is jullie goed recht, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat wij hem ook goed moeten vinden. Of wel? Ik ben geen fan van Cisse of Elia. En bij Elia speelt daar vooral mee dat Munsterman een bedrag wil hebben wat relatief gezien ver boven de werkelijke marktwaarde ligt van deze speler. Maar kom bij het verhaal over Elia niet aan met de vergelijking Sulejmani, want daarvan is al langer bekend dat er teveel geld voor is betaald. En Ajax wil gewoon niet nogmaals zo'n investering doen, waarbij zulke grote risico's meespelen. Daartegenover vind ik dat een club wel ver moet gaan om bijvoorbeeld een Berg binnen te halen. Deze laat namelijk al een aantal jaren zien een schitterende voetballer te zijn en daarnaast boekt hij ook nog eens progressie. Een bedrag van 15 miljoen vind ik voor deze 22-jarige speler dus wel een goede marktwaarde.
jantje 1974
 jantje 1974 - vrijdag 03 juli 2009 - 22:06   quote  deeplink  
ben t wel met je eens hoor , ook ik irriteer me mateloos aan Makaay, echter die manier van spelen heeft hij al 10 jr , hadden ze dus even beter over moeten nadenken dat dat bij Feyenoord niet past , maar als je er 16 inknalt heb je t cijfermatig prima gedaan , verder hoeft t geen wat jij gelezen hebt ook niet de juiste mening te zijn , Makaay heeft voor- en tegenstanders en verder is t natuurlijk logisch dat ik onze spits wel wat verdedig op dit forum!
bully
 bully - vrijdag 03 juli 2009 - 23:11   quote  deeplink  
cisse word betaald door sponsors.
dus weet niet hoe je er bij komt dat ze nog meer schulden krijgen.
alleen bij verkoop van cisse zullen die mensen hun geld terug willen met winst.
k-1cj
 k-1cj - vrijdag 03 juli 2009 - 23:25   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juli 2009 - 23:11 schreef bully het volgende:
cisse word betaald door sponsors.
dus weet niet hoe je er bij komt dat ze nog meer schulden krijgen.
alleen bij verkoop van cisse zullen die mensen hun geld terug willen met winst.
omdat ik denk dat tie overschat is en nooit duurder kunnen verkopen..daarom schulden,maarjah dat is mijn mening en als andere dat zuigen noemen dan is er niet bij mij wat mis hahaha en owjah omdat ik denk dat cisse overschat is vind jantje dat ik een uitdager ben?het was me al duidelijk voor andere nu ook dat kan niet anders hahaha

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op vrijdag 03 juli 2009 door k-1cj --
bully
 bully - vrijdag 03 juli 2009 - 23:35   quote  deeplink  
ik denk dat cisse een zeer bruikbare speler kan zijn voor feyenoord.
en dat hij zeker zijn geld wel terug verdient.
persoonlijk zou ik hem geen aanwinst voor ajax vinden.
maar op moment met een nieuwe opbouw van hun team hebben ze met hem geen slechte bij feyenoord.
k-1cj
 k-1cj - vrijdag 03 juli 2009 - 23:42   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juli 2009 - 23:35 schreef bully het volgende:
ik denk dat cisse een zeer bruikbare speler kan zijn voor feyenoord.
en dat hij zeker zijn geld wel terug verdient.
persoonlijk zou ik hem geen aanwinst voor ajax vinden.
maar op moment met een nieuwe opbouw van hun team hebben ze met hem geen slechte bij feyenoord.
Dat is jou mening en ik ben de eerste die toegeeft dat ik er wel is vaker naast zit,Dat kan nu ook.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op zaterdag 04 juli 2009 door Thomas --
remco k
 remco k - zaterdag 04 juli 2009 - 12:41   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juli 2009 - 21:48 schreef jantje 1974 het volgende:

[..]

ach die oude man knalde er toch nog 16 in en ik verwacht er dit jaar toch wel 20 a 25 , denk dat ie met de aanvallers om zich heen van Ajax er nog wel 30 in zou schieten hoor.
ik ben geen fijenoord supporter maar om makaay zomaar af te kraken vind ik inderdaad wel wat achtelijk, Dus ik sluit mij hier volledig bij aan.
Shiva
 Shiva - zaterdag 04 juli 2009 - 20:44   quote  deeplink  
en ze vissen ook al naast elia

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3097
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Ajax Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Ajax / topic: Afgetroefd door Feyenoord voor Cissé..................









0.0078608