BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Feyenoord Nieuws
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 14 april 2016 - 23:29   quote  deeplink  
Matzes voor Tillie..
Gerard_FR
 Gerard_FR - donderdag 14 april 2016 - 23:30   quote  deeplink  
Griekse kruiden uit Italië schijnt ook heel lekker te zijn.
ar
 ar - donderdag 14 april 2016 - 23:30   quote  deeplink  
:)
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 14 april 2016 - 23:31   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:30 schreef Gerard_FR het volgende:
Griekse kruiden uit Italië schijnt ook heel lekker te zijn.
Moet je de kassams van Knorr eens proberen Ger..
ar
 ar - donderdag 14 april 2016 - 23:33   quote  deeplink  
Ik heb een keer jerk meegenomen vanuit Jamaica.
Dat pleuren ze daar op varken en kip, fantastische kruidenmix.
Nenam_tiL
 Nenam_tiL - donderdag 14 april 2016 - 23:34   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:29 schreef RenatoBos het volgende:
Matzes voor Tillie..
Droge meuk....
ar
 ar - donderdag 14 april 2016 - 23:35   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:34 schreef Nenam_tiL het volgende:

[..]

Droge meuk....
Goed voor de lijn.
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 14 april 2016 - 23:36   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:34 schreef Nenam_tiL het volgende:

[..]

Droge meuk....
Dipsaus erbij joh..
VVout
 VVout - donderdag 14 april 2016 - 23:39   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:20 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Okay, ik gooi er altijd ui, paprika, prei, doperwten, ananas, veeeeel gehakt, Stegeman Italiaanse worst, knoflook en Italiaanse kruiden die ik uit Griekenland meeneem..
Eet ca. 70 procent vegetarisch en gisteren was ik bij de Griek en heel veel vlees op. De spaghetti was dus vandaag met gerookte saitan.
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 14 april 2016 - 23:41   quote  deeplink  
Ik zou niet zonder vlees kunnen..
ar
 ar - donderdag 14 april 2016 - 23:42   quote  deeplink  
Ik ook niet..en frikandellen.
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 14 april 2016 - 23:43   quote  deeplink  
Mijn vorige vrouw was ook vegetarisch, gelijk eruit gedonderd..
Nenam_tiL
 Nenam_tiL - donderdag 14 april 2016 - 23:43   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:41 schreef RenatoBos het volgende:
Ik zou niet zonder vlees kunnen..
Meeuwen zijn de gieren der lage landen....
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 14 april 2016 - 23:43   quote  deeplink  
Als ze niet willen pijpen, oprotten dan toch..
ar
 ar - donderdag 14 april 2016 - 23:43   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:39 schreef VVout het volgende:

[..]

Eet ca. 70 procent vegetarisch en gisteren was ik bij de Griek en heel veel vlees op. De spaghetti was dus vandaag met gerookte saitan.
Dan lust jouw vrouw op z, n tijd wel een warme worst..
Of nie.
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 14 april 2016 - 23:43   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:43 schreef Nenam_tiL het volgende:

[..]

Meeuwen zijn de gieren der lage landen....
O ik dacht joden..
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 14 april 2016 - 23:44   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:43 schreef ar het volgende:

[..]

Dan lust jouw vrouw op z, n tijd wel een warme worst..
Of nie.
Klopt..😁
ar
 ar - donderdag 14 april 2016 - 23:44   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:43 schreef RenatoBos het volgende:
Mijn vorige vrouw was ook vegetarisch, gelijk eruit gedonderd..
Hahaha..bij mij ook:))
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 14 april 2016 - 23:44   quote  deeplink  
Ghehe..
Nenam_tiL
 Nenam_tiL - donderdag 14 april 2016 - 23:45   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:43 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

O ik dacht joden..
Denken moet je doen als je het kan....anders gaat het pijn doen
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 14 april 2016 - 23:46   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:45 schreef Nenam_tiL het volgende:

[..]

Denken moet je doen als je het kan....anders gaat het pijn doen
Euhmmmmmm..😕
VVout
 VVout - donderdag 14 april 2016 - 23:46   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:41 schreef RenatoBos het volgende:
Ik zou niet zonder vlees kunnen..
Ik ook niet, maar ook niet zonder al dat andere lekkere eten. Heb er ook een hekel aan als er geen groente op mijn bord ligt. Over een xxl frikandel is natuurlijk helemaal geen discussie mogenlijk of een grote T-Bone steak.
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 14 april 2016 - 23:48   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:46 schreef VVout het volgende:

[..]

Ik ook niet, maar ook niet zonder al dat andere lekkere eten. Heb er ook een hekel aan als er geen groente op mijn bord ligt. Over een xxl frikandel is natuurlijk helemaal geen discussie mogenlijk of een grote T-Bone steak.
Grrrrrrrrrrr T-BONE STEAK zo groot mogelijk..😍
ar
 ar - donderdag 14 april 2016 - 23:58   quote  deeplink  
Bij ons in de buurt plaatsje Woudenberg, zit een steakhouse.
En als je daar een biefstuk van 1kg op kan hoef je hem niet te betalen:)
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 15 april 2016 - 00:06   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:58 schreef ar het volgende:
Bij ons in de buurt plaatsje Woudenberg, zit een steakhouse.
En als je daar een biefstuk van 1kg op kan hoef je hem niet te betalen:)
Hebben ze aan mij echt een verkeerde..😜
VVout
 VVout - vrijdag 15 april 2016 - 00:07   quote  deeplink  
Zolang ze er geen kilo friet naast zetten lukt dat :)
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 15 april 2016 - 00:10   quote  deeplink  
Dat dacht ik ook ja..
nr 10
 nr 10 - vrijdag 15 april 2016 - 08:29   quote  deeplink  
Vegetariër: oud-Nederlands scheldwoord voor de dorpsgek die niet kon jagen of vissen.

Gister heerlijk vissoep gegeten. Meegenomen van Terschelling bij Hessel Bakvis vandaan.
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 15 april 2016 - 09:13   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 15 april 2016 - 08:29 schreef nr 10 het volgende:
Vegetariër: oud-Nederlands scheldwoord voor de dorpsgek die niet kon jagen of vissen.

Gister heerlijk vissoep gegeten. Meegenomen van Terschelling bij Hessel Bakvis vandaan.
Dus U bent vegetariër..(?)
FR-Henk
 FR-Henk - vrijdag 15 april 2016 - 09:18   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 15 april 2016 - 09:13 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Dus U bent vegetariër..(?)
En dorpsgek.
Zijn belangrijk hoor. Geven anderen gevoel dat ze meer zijn dan ze werkelijk zijn.
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 15 april 2016 - 09:21   quote  deeplink  
Inderdaad zijn heel belangrijk..
FR-Henk
 FR-Henk - vrijdag 15 april 2016 - 09:23   quote  deeplink  
Wodt het een Extra lekkere maaltijd op je verjaardag, ouwe meeuw?
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 15 april 2016 - 09:33   quote  deeplink  
Jaja, VV had het gisteren over T-Bone steaks, die ga ik zo inslaan..
FR-Henk
 FR-Henk - vrijdag 15 april 2016 - 09:44   quote  deeplink  
Lekker man.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op vrijdag 15 april 2016 door FR-Henk --
Stylzz
 Stylzz - vrijdag 15 april 2016 - 10:45   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:34 schreef Nenam_tiL het volgende:

[..]

Droge meuk....
met smeerkaas joh.
Arie.Klooster
 Arie.Klooster - vrijdag 15 april 2016 - 11:52   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:45 schreef Nenam_tiL het volgende:

[..]

Denken moet je doen als je het kan....anders gaat het pijn doen
Jij kunt het weten...
VVout
 VVout - vrijdag 15 april 2016 - 18:28   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 15 april 2016 - 09:33 schreef RenatoBos het volgende:
Jaja, VV had het gisteren over T-Bone steaks, die ga ik zo inslaan..
Ghèhè, onweerstaanbaar lekker :)
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 15 april 2016 - 18:43   quote  deeplink  
Dat waren ze inderdaad..👌
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 17 april 2016 - 16:41   quote  deeplink  
Spareribs en gemarineerde kippenvleugels vooraf..
Stylzz
 Stylzz - zondag 17 april 2016 - 16:44   quote  deeplink  
Pizza maken
van geil
 van geil - zondag 17 april 2016 - 20:20   quote  deeplink  
Ik had sucadelapjes (gisteren gestoofd) met uien ,bruine en Mexicaanse bonen met frietjes.
VVout
 VVout - zondag 17 april 2016 - 21:47   quote  deeplink  
Uien en bonen, dan nog z'n doorgesudderd stuk boterzacht vlees. Jep, dan gaat er in als koek, lekkers.
Barabas
 Barabas - maandag 18 april 2016 - 14:47   quote  deeplink  
http://www.smulweb.nl/recepten/1360559/Superlekkere-sucadelappen-van-een-chefkok

Ik maak meestal deze. Is een hardloper hier.
Barabas
 Barabas - maandag 18 april 2016 - 14:52   quote  deeplink  
http://www.smulweb.nl/recepten/150256/Chili-con-carne-marcello

En deze loopt het hardst van allemaal. Als je denkt dat je weet wat lekkere chili is... deze hier is echt verschrikkelijk lekker. Sommige klanten reserveren zelfs een portie.
VVout
 VVout - maandag 18 april 2016 - 14:55   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 18 april 2016 - 14:52 schreef Barabas het volgende:
http://www.smulweb.nl/recepten/150256/Chili-con-carne-marcello

En deze loopt het hardst van allemaal. Als je denkt dat je weet wat lekkere chili is... deze hier is echt verschrikkelijk lekker. Sommige klanten reserveren zelfs een portie.
Ziet er smakelijk uit, ga zo maar ff shooppen voor de ingredienten. Tnx.
Barabas
 Barabas - maandag 18 april 2016 - 15:06   quote  deeplink  
Goed kauwen he!
VVout
 VVout - maandag 18 april 2016 - 15:10   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 18 april 2016 - 15:06 schreef Barabas het volgende:
Goed kauwen he!
Ok dan ;)

2mhya1i.jpg
VVout
 VVout - maandag 18 april 2016 - 22:54   quote  deeplink  
En de chili was fantastisch, suiker nog vervangen door een halve reep pure chocolade. Ooit eens een tip die ik bij Jamie Oliver heb gezien en natuurlijk verse chilies gekocht. Vlammen.....
Barabas
 Barabas - maandag 18 april 2016 - 23:31   quote  deeplink  
Die chocola ga ik ook proberen. Verse tuinkruiden ipv gedroogde maakt het ook nóg lekkerder, maar dat doe ik alleen als ik thuis deze chili maak.
ar
 ar - donderdag 21 april 2016 - 21:33   quote  deeplink  
Onverwachte visite.
M,n broertje had spare ribs en kip meegenomen.
De piepers maar uit gezet..

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3166
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.









0.0165801