BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Feyenoord Nieuws
piet de paler
 piet de paler - zondag 15 mei 2016 - 12:40   quote  deeplink  
Ik ben voorvandaag een Belgische stoof schotel aan het maken, het probleem is wel dat in Nederland niet echt goed rundvles te koop is.
Het is allemaal zeer mager.
Maar het pruttelt lekker in het huisje aan zee, dadelijk even kijken of ik nog een visje kan vangen.
En morgen weer terug naar mijn grote huis in Marseille en dan direct wijn inslaan voor mijn volgende trip naar Nederland.
CobusIII
 CobusIII - zondag 15 mei 2016 - 12:45   quote  deeplink  
SPARERIBS á la Co

Bereidingswijze:

-Je legt de spareribs plat neer en 'rubt' ze in met Argentijnse kruiden en een beetje piri-pirikruiden aan beide zijden in (met beleid, anders worden ze te zout)
-Je maakt er een rol van en met een sateprikker fixeer je de sparerib.
-Je kan er twee kwijt in zo'n alubakje van AH of Weber.
-In het bakje strooi je wat grof gesneden peper, ui en knoflook
-Tegelijkertijd maak je een liter runderbouillon
-Schenk hiervan een beetje in de bakjes, zodat de spareribs in een klein voetenbadje staan
-Zorg er voor dat de BBQ aan staat en ergens tussen de 150 graden en 200 graden heet is
-Zet de bakjes niet op het vuur, maar verwarm ze indirect (weber of smoker)
-Je kan de spareribs nu tussen de 3 en 4 uur laten staan
-Schenk af en toe nog wat bouillon in de bakjes indien de bakjes droog staan
-Vanaf ongeveer 30-45 minuten voordat de spareribs van de BBQ gaan, kwast je ze af en toe in met de moppingsauce
(als je dit te vroeg doet, worden de spareribs zwart)
-Als je de spareribs gaat opdienen, kan je ze nog een keer in kwasten met moppingsauce

Als je de spareribs op de BBQ hebt staan kun je de moppingsauce gaan maken.

Bereiden van de 'moppingsauce:
for mopping & Dipping op BBQ:
(warm houden op het vuur in pannetje)

½ kopje Tomatenketchup
1 ½ kop Appelsap
¼ kop Appelcider-azijn
¼ kop Bruine basterdsuiker (4 theelepels)
4 eetlepels Worcestershire Sauce
1 theelepel Knoflookpoeder
1 Ui fijngesneden
3 teentjes Knoflook fijngesneden
Chilisaus naar smaak (your favourite
Hot Pepper Sauce to taste)

Af en toe even de moppingsaus proeven en naar smaak evt. ingrediënten toevoegen. Succes!
CobusIII
 CobusIII - zondag 15 mei 2016 - 12:46   quote  deeplink  
Hoe krijg ik er een foto op?
tomson
 tomson - zondag 15 mei 2016 - 13:45   quote  deeplink  
Tinypic ?
Stylzz
 Stylzz - zondag 15 mei 2016 - 13:47   quote  deeplink  
imgur.
piet de paler
 piet de paler - zondag 15 mei 2016 - 13:52   quote  deeplink  
Rundvlees was lekker nu en visje vangen.
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 15 mei 2016 - 16:24   quote  deeplink  
En nu..👍😂
piet de paler
 piet de paler - zondag 15 mei 2016 - 16:44   quote  deeplink  
Geen visje toen maar 2 mooie tongen gekocht
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 15 mei 2016 - 18:48   quote  deeplink  
Haha..
ar
 ar - zaterdag 21 mei 2016 - 13:15   quote  deeplink  
Lekkere zoute en lekkerbek..
van geil
 van geil - zaterdag 21 mei 2016 - 13:17   quote  deeplink  
Grote pan op t vuur.
Van Geel er in.
Niet te vreten , maar t ruimt lekker op.
Stylzz
 Stylzz - zaterdag 21 mei 2016 - 13:18   quote  deeplink  
BBQ vandaag.
van geil
 van geil - zaterdag 21 mei 2016 - 13:20   quote  deeplink  
Mag tie ook op.
Stylzz
 Stylzz - zaterdag 21 mei 2016 - 13:21   quote  deeplink  
Past wel!
van geil
 van geil - zaterdag 21 mei 2016 - 13:21   quote  deeplink  
Ik breng hem :)
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 21 mei 2016 - 13:22   quote  deeplink  
Haha Stylzz heeft een crematorium in zijn tuin staan..
van geil
 van geil - zaterdag 21 mei 2016 - 13:23   quote  deeplink  
:)
piet de paler
 piet de paler - zaterdag 21 mei 2016 - 15:03   quote  deeplink  
Vandaag elzasser zuurkool lekker
ar
 ar - zondag 29 mei 2016 - 17:43   quote  deeplink  
Gevulde paprika,witte rijst en rode saus.
Stylzz
 Stylzz - zondag 29 mei 2016 - 17:47   quote  deeplink  
Hapjes uit de frituurpan :)
ar
 ar - zondag 29 mei 2016 - 17:59   quote  deeplink  
Lekker.
Vooral die kleine bami\'s.
Stylzz
 Stylzz - zondag 29 mei 2016 - 18:34   quote  deeplink  
Ja, geen puf om te koken.
Heb wel nog slagroomijs, met chocolatechip cookie kruim en gebakken peren in reine claude jam voor de dames gemaakt na t eten.
ar
 ar - zondag 29 mei 2016 - 18:41   quote  deeplink  
Witte pruimen..:)
nr 10
 nr 10 - maandag 30 mei 2016 - 08:18   quote  deeplink  
Entrecote met sla.
ar
 ar - vrijdag 03 juni 2016 - 18:14   quote  deeplink  
Chinees!
van geil
 van geil - vrijdag 03 juni 2016 - 18:21   quote  deeplink  
Kip in de pan, met witlof/oude kaas uit de oven met wat rundvlees salade van de slager.
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 03 juni 2016 - 19:42   quote  deeplink  
Oeh rundvlees salade van de slager, altijd goed gevuld..👌
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 03 juni 2016 - 19:43   quote  deeplink  
Aardappeltjes uit de oven, gemengde salade en kogelbieven..
van geil
 van geil - vrijdag 03 juni 2016 - 22:31   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juni 2016 - 19:43 schreef RenatoBos het volgende:
Aardappeltjes uit de oven, gemengde salade en kogelbieven..
Wat versta jij onder gemengde salade?
van geil
 van geil - vrijdag 03 juni 2016 - 22:33   quote  deeplink  
Ik doe graag wat tips op namelijk.
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 03 juni 2016 - 22:35   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juni 2016 - 22:31 schreef van geil het volgende:

[..]

Wat versta jij onder gemengde salade?
Zo'n salade bak met een komkommersalade en een farmersalade erdoor..
van geil
 van geil - vrijdag 03 juni 2016 - 22:37   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 03 juni 2016 - 22:35 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Zo'n salade bak met een komkommersalade en een farmersalade erdoor..
Komkommersalade die ken ik, lekker.
Doe zelf altijd rucola babyspinazie alfalfa en n noten mix erbij.
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 03 juni 2016 - 22:38   quote  deeplink  
Gadverdamme..
van geil
 van geil - vrijdag 03 juni 2016 - 22:38   quote  deeplink  
Oeps
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 03 juni 2016 - 22:39   quote  deeplink  
Wat
van geil
 van geil - vrijdag 03 juni 2016 - 22:41   quote  deeplink  
Dat je dat niet lekker vindt
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 03 juni 2016 - 22:42   quote  deeplink  
Geen idee goor kan soms best lekker zijn..
Leon FR1908
 Leon FR1908 - zaterdag 04 juni 2016 - 01:00   quote  deeplink  
Worden jullie ook eens per maand ongesteld?
Stylzz
 Stylzz - zaterdag 04 juni 2016 - 07:57   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 04 juni 2016 - 01:00 schreef Leon FR1908 het volgende:
Worden jullie ook eens per maand ongesteld?
Eens per maand niet denk ik.
Leon FR1908
 Leon FR1908 - zaterdag 04 juni 2016 - 08:28   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 04 juni 2016 - 07:57 schreef Stylzz het volgende:

[..]

Eens per maand niet denk ik.
Hahahaaa
van geil
 van geil - zaterdag 04 juni 2016 - 10:57   quote  deeplink  
Croissantjes in de oven
van geil
 van geil - zaterdag 04 juni 2016 - 11:24   quote  deeplink  
De vrouw van van Geel mag blijven koken voor de commissarissen .
ar
 ar - zaterdag 04 juni 2016 - 18:49   quote  deeplink  
Nog niks...
Brood maar..gezond bezig of nie.
tomson
 tomson - zaterdag 04 juni 2016 - 19:23   quote  deeplink  
Barrr bee knoei
Vincent1970
 Vincent1970 - zaterdag 04 juni 2016 - 19:51   quote  deeplink  
Diplomatiek hapje vanavond
Barabas
 Barabas - zaterdag 04 juni 2016 - 21:03   quote  deeplink  
Vet van Ed?
Vincent1970
 Vincent1970 - zaterdag 04 juni 2016 - 21:19   quote  deeplink  
Turkse pizza's
ar
 ar - zaterdag 04 juni 2016 - 21:40   quote  deeplink  
Gruwelijk.
van geil
 van geil - zaterdag 04 juni 2016 - 21:41   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 04 juni 2016 - 21:40 schreef ar het volgende:
Gruwelijk.
Lekker ?
ar
 ar - zaterdag 04 juni 2016 - 21:47   quote  deeplink  
Yep:)

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5998
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.









0.0135719