BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Ajax / topic: Standard Luik - Ajax (donderdag 8 december 2016, 21:05); 1 - 1

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Ajax Nieuws
Eide
 Eide - dinsdag 06 december 2016 - 20:31   quote  deeplink  
CqyGQPcWcAAPqgs.jpg

Ajax geniet een enorme luxe in het Europa League toernooi. De Godenzonen zijn al geplaatst en bovendien al verzekerd van de eerste plaats in de groep. Alleen Celta de Vigo wist Ajax van één maal van winst te weerhouden en zelfs de reserves rolden eenvoudig het Griekse Panathinaikos op. Daardoor kan Peter Bosz de laatste speelronde, net als tegen Panathinaikos, zijn basisspelers rust gunnen. Dat is niet onbelangrijk omdat Ajax nog op 3 fronten actief is. Ajax speelt in 10 dagen 4 wedstrijden en dus heeft Bosz, zoals hij het zelf zei, "maling aan Celta, dan hadden ze eerder maar beter hun best moeten doen." Het tekent de huidige hoofdtrainer van Ajax die bezig aan een fantastische reeks.

Ajax en Standard Luik hebben geen rijk verleden. Het eerste duel, in de Amsterdam ArenA, was het allereerst officiële duel dat de ploegen tegen elkaar speelden. In Amsterdam werd het 1-0 en toonde Kasper Dolberg voor het eerste zijn enorme klasse aan het Europese publiek. Zonder Hakim Ziyech was Ajax toen ruim de betere ploeg maar wist het de kansen niet te verzilveren. Na een matige 2e helft stapte Ajax dus toch met de volle winst van het veld.

Bij Standard is het onrustig door, alweer, wangedrag van de eigen aanhang. In de ArenA werd brand gestookt, met vuurwerk gegooid en werden aanhoudingen verricht. Dit weekend moest de competitiewedstrijd van Standard worden gestaakt door herhaaldelijke misdragingen vanaf de tribunes. Standard "fans" bestookten de keeper van de tegenstander met allerlei projectielen en zelfs vuurwerk. Na twee onderbrekingen door misdragingen uit het vak van Standard nam het Charleroipubliek wraak. Hiermee was de maat vol en werd de wedstrijd definitief gestaakt. Op het moment van schrijven had de Belgische bond nog geen straf uitgesproken. Standard Luik heeft zelf alvast besloten nu geen fans meer mee te nemen naar uitwedstrijden. Helaas heeft Ajax daar aankomende donderdag niets aan. Voor Ajax supporters die naar Luik willen afreizen geldt een verplichte buscombi.

Standard Luik staat in punten gelijk met Celta maar heeft een iets beter doelsaldo. Standard Luik speelt in Europa normaliter in een 4-4-2 formatie. Achterin spelen vier verdedigers op linie met daarvoor twee centrale controlerende middenvelders. De halven worden geacht in de omschakeling door te schuiven in een meer aanvallende rol om zo de twee spitsen te ondersteunen. In de Belgische competitie is Orlando Sa de topscorer met 7 goals. In Europa staat de spits echter droog. Zijn collega Belfodil scoorde 3 goals en is de Europees topscorer. Belfodil staat in Belgie nu op 4 goals. Andere veelscorende spelers zijn Edmislon Junior en reservespits Raman. Standard Luik is een matige ploeg die het van hard werk en soms harde interventies moet hebben. Standard Luik staat 7e in de Belgische competitie.

Ajax gaat weer met een B-elftal spelen. Bosz geeft geen zier om Celta maar zal toch hopen dat de reserves zich net zo goed laten zien als tegen Panathinaikos. Sanchez en Schöne krijgen rust om te herstellen van kleine pijntjes. Traore en Sinkgraven zijn beide te geblesseerd om te spelen. Bazoer is niet opgenomen in de wedstrijdselectie. Daardoor lijken Jairo Riedewald, Mitchell Dijks en Matthijs de Ligt zich op te kunnen maken voor een basisplaats. Ook Anwar el Ghazi zal hopen op een basisplaats. Daarnaast lijken Westermann, Tete, Nouri, Van de Beek en Casseirra ook te mogen hopen op een basisplaats. Er zijn echter te veel mogelijkheden om een echt voorschot op de opstelling te kunnen nemen,

De volledige selectie voor Standard Luik - Ajax is als volgt:

Andre Onana
Diederik Boer
Kenny Tete
Joël Veltman
Heiko Westermann
Nick Viergever
Mitchell Dijks
Matthijs de Ligt
Jairo Riedewald
Davy Klaassen
Hakim Ziyech
Donny van de Beek
Abdelhak Nouri
Anwar El Ghazi
Amin Younes
Vaclav Cerny
Mateo Cassierra
Kasper Dolberg

De samenvatting is in een taal die slechts weinigen kunnen verstaan. Het klinkt wel ontzettend spannend of je zet het geluid maar uit.



-- dit bericht is voor het laatst aangepast op vrijdag 09 december 2016 door Eide --
remco k
 remco k - dinsdag 06 december 2016 - 21:06   quote  deeplink  
Erg mooi eide.

Erg benieuwd naar de opstelling.
p111
 p111 - dinsdag 06 december 2016 - 23:11   quote  deeplink  
Zal bijna heel Jong Ajax worden denk ik en terecht,ook die zijn goed bezig en moeten zo ervaring op doen.Krul-Tete-Westerman-De Ligt-Dijks- Riedewalt-Nouri-v/d Beek.El Ghazi-Gassiera-Cerny.
nummer10
 nummer10 - dinsdag 06 december 2016 - 23:28   quote  deeplink  
ben benieuwd
Eide
 Eide - woensdag 07 december 2016 - 09:00   quote  deeplink  
Bosz speelt in op vertrek Bazoer

De afwezigheid van Riechedly Bazoer in de Ajax-selectie voor het duel met Standard Luik is geen strafmaatregel. Integendeel. ,,Riechedly traint goed en is plezierig”, zegt trainer Peter Bosz, die zijn beslissing met de middenvelder besprak.

,,Ik ga er na eerdere gesprekken met Riechedly vanuit dat de kans groot is dat hij na de winterstop geen deel meer uitmaakt van de selectie”, doelt Bosz op een aanstaande transfer van Bazoer. ,,Tegen Standard wil ik een aantal jonge jongens laten wennen aan wedstrijden op dit internationale niveau.”

Ajax, dat al zeker is van de groepswinst, reist vandaag zonder Lasse Schöne en Davinson Sanchez naar Luik. Het tweetal krijgt rust. Daley Sinkgraven (enkel) en Bertrand Traoré (bovenbeen) zijn geblesseerd.

Bron

-------------------------------

Als Ajax door wil met Nouri, van de Beek en De Jong is dit een logisch afscheid. Ik vind het wel moeilijk, Bazoer is toch een van de grotere talenten van de afgelopen jaren. Aan de andere kant, als ik moet kiezen zie ik liever Nouri of De Jong dan Bazoer.
nummer10
 nummer10 - woensdag 07 december 2016 - 10:30   quote  deeplink  
Waarom zou je hem nog willen behouden. Een speler die na tegenslag gaat vluchten. Potentie te over, maar dit is eigenlijk de tweede keer dat hij vlucht voor een situatie die voor hem niet ideaal is. Eerst PSV ontevreden en dus naar Ajax, nu bij Ajax op de bank gekomen (zeer terecht, speelde dramatisch) en wil nu weer weg. De wedstrijden die hij wel mee mocht spelen was hij ook niet de beste op het veld of bleek er zelfs een klein beetje uit de instelling dat hij wilde knokken. Ja, een onbesuisde of harde overtreding, maar dat is nou precies niet wat je wil zien.

Als hij het red, het is hem gegund. Maar naar mijn idee is de potentie in kwaliteit wereldtop, alleen de instelling gewoon middenmoot.
Eide
 Eide - woensdag 07 december 2016 - 14:37   quote  deeplink  
Rauwer bestaan ze niet

STANDARD LUIK Voor Ajax gaat de wedstrijd morgen tegen Standard om de winstpremie en de punten. Maar de B-ploeg kan er ook ervaren hoe dat is: de animositeit in het Stade Sclessin, bij een club die ouder­wets in brand staat.

In België kijken ze er al helemaal niet meer van op, maar toch is het een beeld dat beklijft. Trainer Aleksandar Jankovic die met een megafoon (geleend van een supporter) de doldrieste aanhang van Standard tot kalmte maant. Weer ging het afgelopen weekend mis tijdens een wedstrijd van de club met de meest beruchte aanhang van België. Deze keer tijdens een uitwedstrijd tegen de Waalse ­rivaal Charleroi. Bij 1-3 werd de wedstrijd definitief gestaakt toen er voor de zoveelste keer vuurwerk op het veld belandde. En met het aantal aanstekers dat Charleroi-keeper Nicolas Penneteau naar zijn hoofd kreeg, kan hij makkelijk een sigarenzaak beginnen.

Half miljoen euro aan boetes
De Belgische krant Het Laatste Nieuws berekende dat Standard de laatste acht jaar een slordige half miljoen euro aan boetes heeft moeten betalen vanwege het wangedrag van de eigen aanhang. Maar liefst 25 keer werd de club bestraft. In die sfeer speelt Ajax morgen, waarschijnlijk weer met een veredelde jeugdploeg, zijn laatste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Voor Standard is die nog wél van cruciaal belang om de volgende ronde te halen.

Ronnie Stam (32), oud-speler van NAC en FC Twente, speelde er twee seizoenen. Het gekste wat hij meemaakte? Zonder twijfel dat enorme spandoek met daarop een afbeelding van een onthoofde Steven Defour, oud-speler van Standard die met zijn nieuwe club en de gehate rivaal ­Anderlecht op bezoek kwam in Sclessin. Stam: ,,Defour was zó gefrustreerd, die kreeg al snel rood. Die actie ging veel te ver natuurlijk. Maar de steun voor de ploeg is echt ongekend.''

Oud-Ajacied Wesley Sonck speelde met een rits Belgische clubs verschillende keren in de 'Hel van Standard'. ,,Ik persoonlijk vond dat vijandige altijd wel lekker'', zegt de oud-spits, tegenwoordig analyticus op de Vlaamse ­televisie. ,,Maar voor die jonge ­spelers gaat het wel intimiderend worden. Ik zal niet zeggen: als je daar overeind blijft, blijf je overal overeind. Maar voor die gasten wordt het wel een mooie les. Voordeel is natuurlijk wel dat Ajax zonder enige druk kan spelen.''

Handelshuis
Dat geldt niet bepaald voor Standard Luik. De club staat weer eens teleurstellend in de grijze middenmoot van de Eerste Klasse. Geheel volgens ­traditie vloog er begin dit seizoen weer eens een directeur uit, Bob Claes. Net als trainer Yannick Ferrera trouwens. Kortom: in Luik is er altijd gedonder. Vraag het maar aan Ron Jans, de huidige trainer van PEC Zwolle voor wie het buitenlandse avontuur in de Luikse slangenkuil in 2012 slechts vier maanden duurde.

Altijd wat dus: of het nu gaat over de omkoopaffaire 'Waterschei' in 1984 of over de excentrieke en steenrijke oud-eigenaar Roland Duchâtelet, die volgens de harde kern van de Rouches alleen maar geld wilde verdienen aan de club. Ronnie Stam: ,,Het was één groot circus, een handelshuis. De zaakwaarnemers liepen in en uit. Elk seizoen was er weer een compleet nieuwe selectie. Veertien spelers erin, tien eruit. Dat werk. In potentie is het zo'n grote club, maar er is gewoon nooit stabiliteit.''

Andere wereld
De fans van Standard zijn wel blij met de nieuwe eigenaar, Bruno Venanzi. Een supporter die stinkend rijk werd door handel in groene stroom. Zo'n type dat op de eretribune het hardst meezingt met de clubliederen.

Björn van der Doelen (40), nu zanger en liedjesschrijver, kent de hectiek rond de club. Hij werd bijna twintig jaar geleden door PSV aan Standard verhuurd, waar trainer Aad de Mos de middenvelder graag wilde hebben. De Mos werd snel ontslagen. ,,Daarna heb ik dat seizoen nóg twee trainers gehad. Als je bij Maastricht de grens overgaat, kom je in een andere wereld terecht. In mijn tijd lag er geen tegel recht op de parkeerplaats. Wallonië op zijn best, zeg maar. Standard is een rauwe club. Precies zoals dat past bij de industriestad Luik. En zo zijn de supporters ook.''

Bron

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op woensdag 07 december 2016 door Eide --
remco k
 remco k - woensdag 07 december 2016 - 14:57   quote  deeplink  
Prima test dan..
Onze Ajax
 Onze Ajax - donderdag 08 december 2016 - 16:03   quote  deeplink  
Voor Ajax zelf een wedstrijd om ervoor te zorgen om die winnend af te sluiten, en voor de jongere spelers een geweldige ervaring om die niet te vergeten, daar ze verder door kunnen en zullen gaan met hun ontwikkelingen wat henzelf ( en Ajax ) alleen maar ten goede doet komen.
Ajax we love you
 Ajax we love you - donderdag 08 december 2016 - 16:34   quote  deeplink  
Eide, je bent weer goed bezig man. Geniet altijd van je voorbeschouwingen
Eide
 Eide - donderdag 08 december 2016 - 20:05   quote  deeplink  
CzLL1r5W8AEed3C.jpg:large
Eide
 Eide - donderdag 08 december 2016 - 20:14   quote  deeplink  
Ajax zonder geblesseerde Cerny tegen Standard

Ajax moet het vanavond in de Europa League tegen Standard Luik doen zonder Vaclav Cerny. De Tsjechische vleugelaanvaller heeft te veel last van zijn rug.

Het wegvallen van Cerny betekent dat Ajax rechts voorin waarschijnlijk met Anwar El Ghazi begint. De aanvaller keerde afgelopen weekend terug van een disciplinaire schorsing. Hij versierde bij zijn invalbeurt tegen FC Groningen meteen een strafschop.

De beoogde eerste keus Betrand Traoré kampt met een bovenbeenblessure.

Ajax trapt om 21.05 uur af in Luik. De Amsterdammers zijn al zeker van de eerste plaats in de groep.

Bron
Ajax Warrior
 Ajax Warrior - donderdag 08 december 2016 - 21:14   quote  deeplink  
Keihard terugpakken die smerige honden van Luik!
remco k
 remco k - donderdag 08 december 2016 - 21:14   quote  deeplink  
Wat een godvergeten domme mongolen daar van ajax in het stadion..

Gaat werkelijk weer een hele dikke boete aan komen.

Hoe kan je je eigen club schaden zeg..

Kan me er zo kwaad over maken zeg..
remco k
 remco k - donderdag 08 december 2016 - 21:15   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 december 2016 - 21:14 schreef Ajax Warrior het volgende:
Keihard terugpakken die smerige honden van Luik!
Ja top man. Enige dat je ermee hebt is je eigen club. Want wat schaad je hun hiermee dan?
Ajax Warrior
 Ajax Warrior - donderdag 08 december 2016 - 21:16   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 december 2016 - 21:15 schreef remco k het volgende:

[..]

Ja top man. Enige dat je ermee hebt is je eigen club. Want wat schaad je hun hiermee dan?
Toen werden kinderen bekogeld met stadionfakkels! Gewoon pure vergelding dit! Hoppa! Lig er niet wakker van!
Onze Ajax
 Onze Ajax - donderdag 08 december 2016 - 21:17   quote  deeplink  
Dit is wekelijk niet te geloven. Dat dit ( weer ) moet gebeuren.
remco k
 remco k - donderdag 08 december 2016 - 21:18   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 december 2016 - 21:16 schreef Ajax Warrior het volgende:

[..]

Toen werden kinderen bekogeld met stadionfakkels! Gewoon pure vergelding dit! Hoppa! Lig er niet wakker van!
Welke vergelding? Op welke manier heb je hun hiermee dan?
Ajax Warrior
 Ajax Warrior - donderdag 08 december 2016 - 21:19   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 december 2016 - 21:17 schreef Onze Ajax het volgende:
Dit is wekelijk niet te geloven. Dat dit ( weer ) moet gebeuren.
Ja man, wat een drama! Pfffffff
046afca
 046afca - donderdag 08 december 2016 - 21:19   quote  deeplink  
Wat een mongolen. Voor hetzelfde geld voor de uit supporters uitgeslotem vam de verdere wedstrijden.
046afca
 046afca - donderdag 08 december 2016 - 21:19   quote  deeplink  
Voor=worden
remco k
 remco k - donderdag 08 december 2016 - 21:19   quote  deeplink  
Echt het enige dat je hiermee bereikt is Ajax benadelen.
Loetje
 Loetje - donderdag 08 december 2016 - 21:20   quote  deeplink  
Wat een stel losgeslagen mongolen. Hun doen het hier, zelfs in een kindervak dus doen wij het terug. Geldboetes, straks spelen in een leeg stadion of als het vaak gebeurd, uitsluitingen tot gevolg. Breng je club maar weer in diskrediet.
Ajax Warrior
 Ajax Warrior - donderdag 08 december 2016 - 21:20   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 december 2016 - 21:18 schreef remco k het volgende:

[..]

Welke vergelding? Op welke manier heb je hun hiermee dan?
Die stadionfakkel die vervolgens hun vak in ging. En dat van het veld, ach boete en we gaan allemaal weer verder. Niet zo'n drama van maken.
nummer10
 nummer10 - donderdag 08 december 2016 - 21:25   quote  deeplink  
remco en co... letten jullie ff goed op klaassen.. nu al 2 heeeele gevaarlijke ballen..
Ajax Warrior
 Ajax Warrior - donderdag 08 december 2016 - 21:27   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 december 2016 - 21:25 schreef nummer10 het volgende:
remco en co... letten jullie ff goed op klaassen.. nu al 2 heeeele gevaarlijke ballen..
Gaap! ;-)

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op donderdag 08 december 2016 door Ajax Warrior --
remco k
 remco k - donderdag 08 december 2016 - 21:28   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 december 2016 - 21:25 schreef nummer10 het volgende:
remco en co... letten jullie ff goed op klaassen.. nu al 2 heeeele gevaarlijke ballen..
1 en vanuit een lastige positie na een kutbal van een ander. En ook al een aantal keer prima onderscheppingen van diezelfde Klaassen.
Onze Ajax
 Onze Ajax - donderdag 08 december 2016 - 21:31   quote  deeplink  
Zo, dacht echt dat het een doelpunt was.
Loetje
 Loetje - donderdag 08 december 2016 - 21:32   quote  deeplink  
Dit is heeeeeeel moeilijk te zien
Onze Ajax
 Onze Ajax - donderdag 08 december 2016 - 21:32   quote  deeplink  
Laten we zeggen dat de 0-1 voor Ajax in de lucht hangt. Oké ?
remco k
 remco k - donderdag 08 december 2016 - 21:33   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 december 2016 - 21:25 schreef nummer10 het volgende:
remco en co... letten jullie ff goed op klaassen.. nu al 2 heeeele gevaarlijke ballen..
Let jij ook op. Grootste kans van de wedstrijd door Klaassen.
Loetje
 Loetje - donderdag 08 december 2016 - 21:33   quote  deeplink  
Wat een goal!
remco k
 remco k - donderdag 08 december 2016 - 21:34   quote  deeplink  
Let je even op nummer 10. Ghazi. Gevaarlijk met acties. En een goal.
Eide
 Eide - donderdag 08 december 2016 - 21:34   quote  deeplink  
Lekker hoor, El Ghazi. Zo hard, wauw.
Onze Ajax
 Onze Ajax - donderdag 08 december 2016 - 21:34   quote  deeplink  
Nou, dan hebben we het dan toch goed gedaan. Mooie goal.
Nu is het dan wel echt 0-1.
Ajax Warrior
 Ajax Warrior - donderdag 08 december 2016 - 21:35   quote  deeplink  
Lekker voor El Ghazi. Bij Traore hadden ze de bal in Brussel kunnen zoeken! ;-)
nummer10
 nummer10 - donderdag 08 december 2016 - 21:35   quote  deeplink  
kijk en nu ben ik eerlijk.. elghazi ipv traore de kans geven maar krijgt die sws in januari ;) maar even gemist wie de pass gaf ?
remco k
 remco k - donderdag 08 december 2016 - 21:36   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 december 2016 - 21:35 schreef nummer10 het volgende:
kijk en nu ben ik eerlijk.. elghazi ipv traore de kans geven maar krijgt die sws in januari ;) maar even gemist wie de pass gaf ?
Vd beek volgens mij die op de plek van schone speet.
nummer10
 nummer10 - donderdag 08 december 2016 - 21:36   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 december 2016 - 21:28 schreef remco k het volgende:

[..]

1 en vanuit een lastige positie na een kutbal van een ander. En ook al een aantal keer prima onderscheppingen van diezelfde Klaassen.
remco pls..
Loetje
 Loetje - donderdag 08 december 2016 - 21:36   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 december 2016 - 21:35 schreef Ajax Warrior het volgende:
Lekker voor El Ghazi. Bij Traore hadden ze de bal in Brussel kunnen zoeken! ;-)
Whahahahahahahahaha
remco k
 remco k - donderdag 08 december 2016 - 21:36   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 december 2016 - 21:35 schreef Ajax Warrior het volgende:
Lekker voor El Ghazi. Bij Traore hadden ze de bal in Brussel kunnen zoeken! ;-)
Hahhaha. Die bal was lek geweest pik.
Eide
 Eide - donderdag 08 december 2016 - 21:37   quote  deeplink  
Doe allemaal niet zo sip met dat welles/niets geouwehoer.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op donderdag 08 december 2016 door Eide --
nummer10
 nummer10 - donderdag 08 december 2016 - 21:38   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 december 2016 - 21:36 schreef remco k het volgende:

[..]

Vd beek volgens mij die op de plek van schone speet.
ok lekker.. zie geen bazoer nodig ;)
Loetje
 Loetje - donderdag 08 december 2016 - 21:38   quote  deeplink  
Mag ik zeggen dat ik Van de Beek wederom vind heersen op het middenveld?
Ajax Warrior
 Ajax Warrior - donderdag 08 december 2016 - 21:39   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 december 2016 - 21:37 schreef Eide het volgende:
Doe allemaal niet zo sip met dat welles/niets geouwehoer.
Welles!!!

Nietes!!!

Welles!!!!

Nietes!!!!

Oeps sorry Eide! ;-)
remco k
 remco k - donderdag 08 december 2016 - 21:39   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 december 2016 - 21:36 schreef nummer10 het volgende:

[..]

remco pls..
Ik mag toch aannemen dat je dat ook gewoon ziet. Je ziet hem constant coachen. Constant zie je spelers naar hem kijken omdat ie de leiding neemt in het druk zetten.

Jij bent gewoon aan het zoeken naar een stok om hem te slaan terwijl hij prima speelt tot nu toe.
Onze Ajax
 Onze Ajax - donderdag 08 december 2016 - 21:40   quote  deeplink  
De scheidsrechter is echt geen thuisfluiter.
Dat mag ook wel eens gezegd worden.
nummer10
 nummer10 - donderdag 08 december 2016 - 21:40   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 december 2016 - 21:38 schreef Loetje het volgende:
Mag ik zeggen dat ik Van de Beek wederom vind heersen op het middenveld?
yep doet die zkr.. vind hem beter als klaassen.. :P maar goed had ik ergens anders al gezegt dat ik hem gewoon voetballend beter vind..
Eide
 Eide - donderdag 08 december 2016 - 21:40   quote  deeplink  
Ik zit te genieten van De Ligt. Die voetbalt echt als een grote kerel.
remco k
 remco k - donderdag 08 december 2016 - 21:40   quote  deeplink  
Ik vind overigens zowel dijks als tete als riedewald niet sterk speen. Erg onzeker.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5913
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Ajax Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Ajax / topic: Standard Luik - Ajax (donderdag 8 december 2016, 21:05); 1 - 1









0.0098547