BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële Fred Rutten topic

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Feyenoord Nieuws
Leon FR1908
 Leon FR1908 - dinsdag 04 maart 2014 - 15:02   quote  deeplink  
Welkom!
plannetje
 plannetje - dinsdag 04 maart 2014 - 15:18   quote  deeplink  
haha eindelijk.. :)
de bluffer
 de bluffer - dinsdag 04 maart 2014 - 15:20   quote  deeplink  
Kan fantastisch goed omgaan met talent jonge goeie spelers
is tijdens de training en daar buiten zeer streng en ook aardig
goeie zet van weer o.a. Martin van Geel
Jan Tol
 Jan Tol - dinsdag 04 maart 2014 - 15:28   quote  deeplink  
Misschien...!
King - 010
 King - 010 - dinsdag 04 maart 2014 - 15:42   quote  deeplink  
Laten we positief blijven.
Niet voor niks verkozen tot trainer van het jaar in 2008. (aanvallend spel)
Kan goed met jeugd werken en is streng op momenten wanneer het nodig is.
Heeft verder ervaring kunnen opdoen onder Guus "Geluk" Hiddink.
Ronald Koeman kenden we ook alleen maar van "als de trein komt, springt hij erop".
Toch heeft hij veel progressie neergezet.
Het feit dat de ploeg de laatste wedstrijden niet draait ligt denk ik meer aan de spelers zelf.

Veel succes in 2014 / 2015.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op dinsdag 04 maart 2014 door King - 010 --
JanM
 JanM - dinsdag 04 maart 2014 - 16:41   quote  deeplink  
FC Twente (september 1999 - juni 2001, juli 2006 - juni 2008)
Rutten komt in september 1999 op eigen benen te staan bij de club, waar hij na zijn actieve loopbaan in 1993 zijn trainerscarrière begint. Hans Meyer verkast na drie duels naar Borussia Mönchengladbach, en de clubleiding van de Tukkers kiest voor de assistent als opvolger van de Duitser.

Als de eenmalig Oranje-international in de zomer van 2001 afzwaait om bij PSV hoofd opleidingen te worden, heeft de Enschedese club na 24 jaar eindelijk weer een trofee kunnen toevoegen aan de prijzenkast; de KNVB-beker wordt in 2001 gewonnen ten koste van PSV. Het is ook de enige hoofdprijs van Rutten.

In 2006 keert de verloren zoon terug bij FC Twente. Rutten gaat aan de slag als trainer en technisch directeur. In Enschede wordt een topsportklimaat gecreëerd, en de prestatiecurve is navenant. In 2008 neemt hij afscheid in de wetenschap dat de Tukkers zich onder zijn leiding voor het eerst geplaatst hebben voor de voorronde van de Champions League.

De defensieve organisatie is een belangrijke pijler onder het succes. Aantrekkelijk voetbal is leuk, maar winnen nog leuker. Door zijn spelers ervan te overtuigen wat daarvoor zoal nodig is, slaagt Rutten erin een ploeg te smeden.

Maar ook valt hij op door zijn oog voor talent. FC Twente vaart financieel wel bij de gave van Rutten spelers beter te maken. Eljero Elia, Marko Arnautovic, Orlando Engelaar en Edson Braafheid zijn voorbeelden van spelers die na de individuele groei lucratief worden verkocht.

Schalke 04 (juli 2008 - maart 2009)
Het eerste buitenlandse avontuur wordt allerminst een succes. Rutten krijgt eind maart zijn ontslag bij Die Königsblauen. Zijn topaankopen Jefferson Farfan (PSV) en Orlando Engelaar (FC Twente) presteren onvoldoende - de Wijchenaar is vaker ongelukkig met zijn aankopen - en de teleurstellende resultaten maken zijn positie onhoudbaar.

Maar ook vanuit Duitsland wordt de Nederlandse trainer geroemd om zijn kwaliteit spelers beter te maken. Individueel profiteren spelers van de aanwezigheid van Rutten, maar de club Schalke 04 doet dat niet.

PSV (juli 2009 - maart 2012)
Rutten komt binnen als een geweldige opbouwtrainer met een scherp oog voor talent. De stap naar de status van toptrainer kan hij niet maken in zijn Eindhovense periode. De noodzakelijke prijzen blijven te hoog gegrepen en hij raakt evenmin de naam helemaal kwijt een verdedigende coach te zijn kwijt.

Voor zijn naam van talentontwikkelaar zijn er wel voorbeelden uit zijn Eindhovense periode op te noemen. Danko Lazovic is een van de spelers die zich positief ontwikkelt onder Rutten en PSV veel geld oplevert dankzij de verkoop aan Zenit St. Petersburg.

Maar dat blijft onderbelicht, ook omdat Rutten een ander deel van het takenpakket van een trainer minder goed in de vingers blijkt te hebben. Bij een topclub als PSV wordt meer gevraagd. Hij moet de club en ook zichzelf kunnen verkopen. Een trainer moet zich ook naar buiten manifesteren, en juist die uitstraling mist de Wijchenaar. Hij oogt meer als een weifelaar dan een zelfverzekerde trainer.

Vitesse (juli 2012-juni 2013)
De stap naar Arnhem is voor Rutten een stap in het onbekende. Hij wil meemaken hoe het is te werken bij een club die wordt geregeerd door mensen uit het buitenland. Het is geen doorslaand succes, met als dieptepunt zijn absentie na de laatste dag van de transfermarkt.

Officieel heet hij ziek te zijn, maar de ware oorzaak blijft in nevelen gehuld. Een aanvaring over het uitblijven van versterking is er zeker. Maar los van deze strubbelingen kan ook de clubleiding niet ontkennen dat Rutten een ander aspect wel in de vingers heeft.

Tot genoegen van Chelsea, de op Russsisch vermogen drijvende Engelse partner van Vitesse, ontwikkelen de huurlingen Patrick van Aanholt en Tomas Kalas zich prima. Ook Wilfried Bony gedijt prima onder Rutten, terwijl Marco van Ginkel een miljoenentransfer naar Chelsea verdient. Maar dat is niet genoeg voor Rutten die er moeite heeft niet de gewenst controle te hebben en graag met korte lijnen wil werken.

Feyenoord (juli 2014- ...)
In Rotterdam krijgt Rutten te maken met een talentvolle spelersgroep (of wat ervan overblijft), en kan hij werken met korte lijnen richting clubleiding en met name technisch directeur Martin van Geel. Hij krijgt daarentegen ook te maken met club die hartstochtelijk verlangt naar hoofdprijzen, waar Rutten juist niet bekend staat als succestrainer. Maar mogelijk levert de symbiose wel het zo verlangde resultaat op voor Feyenoord, en voor Rutten een bekroning van zijn kwaliteit als trainer.
plannetje
 plannetje - dinsdag 04 maart 2014 - 16:46   quote  deeplink  
prima trainer word een top jaar kampioen worden we..
lijdensweg
 lijdensweg - dinsdag 04 maart 2014 - 17:04   quote  deeplink  
Prima! Dezelfde capaciteiten op trainersgebied als van Gaal en Adriaanse, alleen is ie wat socialer ingesteld. Het enige minpunt is zijn uitstraling: Een type Erwin Mulder

Wtf !!! Dat vind ik buiten het veld gelukkig niet erg. In het veld horen geen lulletjes rozebottel als Erwin Mulder thuis!

Dus beste Fred, veel succes en ik hoop dat je goed rond kijkt op varkenoord!
JanM
 JanM - dinsdag 04 maart 2014 - 17:20   quote  deeplink  
dit-is-een-herhaling.png
sportverteller
 sportverteller - dinsdag 04 maart 2014 - 17:32   quote  deeplink  
Martijn van Beeten
4-3-14 - 15:13 bron: AD Sportwereld

quote:
Waarom? Waarom Fred Rutten? Die vraag golfde gisteren door de supportersschare van Feyenoord. Verslaggever Martijn van Beeten van AD Sportwereld volgde hem bijna drie jaar lang bij PSV en legt uit wie ze in Rotterdam in huis hebben gehaald.

Kleurloos? Ja, best wel. Wollig taalgebruik? Zeker! Geen prijs gepakt met PSV? Klopt als een bus. En toch. Er zijn in Nederland weinig trainers beter in het ontwikkelen van (jonge) voetballers dan Fred Rutten.

In Rotterdam zullen velen zich Danko Lazovic herinneren. Een recalcitrante, vaak onbegrepen aanvaller. Met een krasje erop, zou Rutten zeggen. De Serviër legde in het seizoen 2009/2010 de basis voor een overwinning van PSV in de Kuip, was dé aanjager van de Brabantse club, die pas het uitzicht op de landstitel verloor toen Lazovic in maart werd verkocht aan Zenit Sint-Petersburg.

Hoe kreeg Rutten deze al afgeschreven voetballer aan de praat? Hij verdiepte zich in het karakter van Lazovic, zocht een manier om onder zijn huid te kruipen. Om hem te raken.

Zo doet hij dat met al zijn spelers, al heeft hij een lichte voorkeur voor probleemkinderen. Van Eljero Elia tot Jonathan Reis, die hij zelfs door een cocaïneverslaving heen hielp. Rutten zei dat hij de Braziliaan desnoods in huis had willen nemen, om hem te redden. Reis was tot zijn zware knieblessure op weg een topspits te worden.

Mooi was ook de manier waarop hij Balázs Dzsudzsák prikkelde, met een wedstrijdje schieten over een omgekeerd doel. Als de Hongaar niet eens van de trainer zou kunnen winnen, zou hij ook niet klaar zijn voor een grote transfer. Elke keer als Dzsudzsák wilde schieten, haalde Rutten hem uit zijn concentratie. En de trainer won het spelletje. De buitenspeler, met een enorm ego, stond weer even op zijn plek.

Of neem Ibrahim Afellay, die onder hem van gedateerde nummer 10 een complete middenvelder én aanvoerder werd. Met als beloning een transfer naar Barcelona.

Rutten legt zijn ziel en zaligheid in een elftal. Als eerste op de club, als laatste weg. De perfecte veldtrainer, dat was hij onder Guus Hiddink al. Gevarieerde, prikkelende oefenstof, nadruk op positiespel en balbezit. Veel trainen, lang trainen en altijd, zoals hij dat zegt: 'Hoog in de concentratie'.

Vooral de jonge talenten, die niet in het ritme van twee wedstrijden per week zitten, trainen onder hem vaak tweemaal per dag. Met tijdens die laatste sessie de nadruk op persoonlijke ontwikkeling. Kracht, explosiviteit, techniek. Een op maat gemaakte aanpak.

Ja, Rutten kan achterdochtig zijn, wil het liefst totale controle over alles en iedereen. Dat lukt bij een grote club als Feyenoord natuurlijk nooit. Hij zal rugdekking willen van technisch directeur Martin van Geel.

Rutten zal ook in Rotterdam niet de koning van de persconferentie worden of de man van oneliners voor de camera. Want de gebrekkige manier waarop hij zich presenteert, kleeft al aan hem zolang hij hoofdtrainer is. En dan is er altijd die akelig lege erelijst, waarop slechts één KNVB-beker (met FC Twente) prijkt. Zeker bij PSV had daar wel een kampioenschap bij gemogen.

Maar Rutten zal Feyenoord razendsnel naar zijn hand zetten en met een herkenbare speelwijze laten presteren. En ja, natuurlijk, iedereen zal zich vervolgens afvragen of hij ook prijzen kan pakken. Die last zal Rutten nog moeten dragen.
CeessieX
 CeessieX - dinsdag 04 maart 2014 - 17:48   quote  deeplink  
Mooi artikel! Bij Twente heeft hij ook gewerkt met lastige types (Aissatti, Douglas, Arnautovic) en die voetbalden allemaal behoorlijk gedisciplineerd onder hem.
Stylzz
 Stylzz - dinsdag 04 maart 2014 - 18:01   quote  deeplink  
De tranen zijn op, de Droeftoeter stuk..
hotjumper
 hotjumper - dinsdag 04 maart 2014 - 18:09   quote  deeplink  
Als het dan toch een Nederlander moet zijn dan vind ik Rutten een prima optie. Als er dan een stabiele organisatie staat kan je weer eens kijken voor een club man. Van Gastel, Gio of Fräser.
FR-Henk
 FR-Henk - dinsdag 04 maart 2014 - 18:20   quote  deeplink  
Het kan vriezen en het kan een frikandel zijn.
el triste
 el triste - dinsdag 04 maart 2014 - 18:31   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 04 maart 2014 - 17:04 schreef lijdensweg het volgende:
Prima! Dezelfde capaciteiten op trainersgebied als van Gaal en Adriaanse, alleen is ie wat socialer ingesteld. Het enige minpunt is zijn uitstraling: Een type Erwin Mulder

Wtf !!! Dat vind ik buiten het veld gelukkig niet erg. In het veld horen geen lulletjes rozebottel als Erwin Mulder thuis!

Dus beste Fred, veel succes en ik hoop dat je goed rond kijkt op varkenoord!
eens
piet de paler
 piet de paler - dinsdag 04 maart 2014 - 19:40   quote  deeplink  
Geef de man een kans
van geil
 van geil - dinsdag 04 maart 2014 - 19:59   quote  deeplink  
Succes Fred.
piet de paler
 piet de paler - dinsdag 04 maart 2014 - 20:01   quote  deeplink  
Meneer Rutten als v Geil je succes wenst is dat een eer, zorg dat je het niet verprutst en lees elke dag zijn Posts en dan komt alles goed
van geil
 van geil - dinsdag 04 maart 2014 - 20:05   quote  deeplink  
ghe ghe
piet de paler
 piet de paler - dinsdag 04 maart 2014 - 20:08   quote  deeplink  
Meneer v Geil kunt u al wat tips geven over de nieuwe opstelling en spelers die haalbaar zijn, kan hij alvast scouten
van geil
 van geil - dinsdag 04 maart 2014 - 20:15   quote  deeplink  
misschien later Piet.
te druk met de carnaval en niet geheel helder zullen we maar zeggen.
willempie
 willempie - dinsdag 04 maart 2014 - 20:19   quote  deeplink  
Ik hoor net op Rijnmond dat rutten farfan naar feyenoord gaat halen
hoogvliet010
 hoogvliet010 - dinsdag 04 maart 2014 - 20:26   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 04 maart 2014 - 20:19 schreef willempie het volgende:
Ik hoor net op Rijnmond dat rutten farfan naar feyenoord gaat halen
Is het ook niet, maar laat maar komen. Beter dan Schaken en Armenteros bijelkaar.
Stylzz
 Stylzz - dinsdag 04 maart 2014 - 20:28   quote  deeplink  
Nou die doet t best leuk en zit daar niet helemaal lekker denk ik..
hoogvliet010
 hoogvliet010 - dinsdag 04 maart 2014 - 20:31   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 04 maart 2014 - 20:28 schreef Stylzz het volgende:
Nou die doet t best leuk en zit daar niet helemaal lekker denk ik..
Die zal wel een dik salaris hebben.
van geil
 van geil - dinsdag 04 maart 2014 - 20:32   quote  deeplink  
Farfan zou ik wel vrolijk van worden.
Stylzz
 Stylzz - dinsdag 04 maart 2014 - 20:34   quote  deeplink  
ja ik kan er alleen geen gerucht van vinden.
piet de paler
 piet de paler - dinsdag 04 maart 2014 - 20:44   quote  deeplink  
en daarna haalt hij Frou Frou en Taai Taai,
willempie
 willempie - dinsdag 04 maart 2014 - 20:52   quote  deeplink  
Die schijnen het best goed te doen :-)
willempie
 willempie - dinsdag 04 maart 2014 - 21:04   quote  deeplink  
En hij schijnt bezig te zijn met twee Schotten.
Om het doel dicht te spijkeren........ :-)
piet de paler
 piet de paler - dinsdag 04 maart 2014 - 21:08   quote  deeplink  
en de gebroeders a en p Nus
JanM
 JanM - dinsdag 04 maart 2014 - 21:12   quote  deeplink  
En allemaal een TomTom met de weg naar het vijandelijke doel!
piet de paler
 piet de paler - dinsdag 04 maart 2014 - 21:17   quote  deeplink  
Ome Fred ik wil Kuijt en Guidetti en echte verdedigers en een nieuw stadion en met al mijn vaste mensen waar ik altijd een verschil van mening heb een VIP box met die dames in strakke zwarte feyenoord pakjes en bitterballen in de rus. En Moskovic die we iedere keer de KNVB kunnen laten aanklagen zodat ze failliet gaan. Ik wil een Wimpie Jansen tribune en bolle wijven in onze VIP box ik wil ik wil stoppen met dromen en dit seizoen afmaken met Ronald en gewoon 3,4, worden
tomson
 tomson - dinsdag 04 maart 2014 - 21:34   quote  deeplink  
Sow die pakjes bij de kassa waren wel fantastisch he piet. Bij poortje 52 heb ik mijn hart verloren :)
jonass
 jonass - dinsdag 04 maart 2014 - 22:58   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 04 maart 2014 - 21:34 schreef tomson het volgende:
Sow die pakjes bij de kassa waren wel fantastisch he piet. Bij poortje 52 heb ik mijn hart verloren :)
Ik wist niet dat jij een hart had.
van geil
 van geil - dinsdag 04 maart 2014 - 23:24   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 04 maart 2014 - 22:58 schreef jonass het volgende:

[..]

Ik wist niet dat jij een hart had.
lag jou hoofd niet op n schaal?
jonass
 jonass - dinsdag 04 maart 2014 - 23:30   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 04 maart 2014 - 23:24 schreef van geil het volgende:

[..]

lag jou hoofd niet op n schaal?
Ligt tie nog steeds van Geil maar waar is tie van jou dan onderuit gekropen
van geil
 van geil - dinsdag 04 maart 2014 - 23:31   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 04 maart 2014 - 23:30 schreef jonass het volgende:

[..]

Ligt tie nog steeds van Geil maar waar is tie van jou dan onderuit gekropen
Geen idee. t wordt tijd om te tukken.
Stylzz
 Stylzz - woensdag 05 maart 2014 - 07:41   quote  deeplink  
http://www.ad.nl/ad/nl/5619/Nederlands-voetbal/article/detail/3607706/2014/03/05/Rutten-wil-Greveraars-in-staf.dhtml?utm_source=headliner.nl&utm_medium=link&utm_term=free&utm_content=textlink&utm_campaign=Headliner.nl

Greveraars, die sinds hij in 2001 bij PSV kennismaakte met Rutten een hechte band heeft met de nieuwe coach van Feyenoord, is gespecialiseerd in de individuele ontwikkeling van spelers. De Brabander werkte ook bij FC Porto en Vitesse.

Waarom? Waarom Fred Rutten? Die vraag golfde gisteren door de supportersschare van Feyenoord. Verslaggever Martijn van Beeten van AD Sportwereld volgde hem bijna drie jaar lang bij PSV en legt uit wie ze in Rotterdam in huis hebben gehaald.

Kleurloos? Ja, best wel. Wollig taalgebruik? Zeker! Geen prijs gepakt met PSV? Klopt als een bus. En toch. Er zijn in Nederland weinig trainers beter in het ontwikkelen van (jonge) voetballers dan Fred Rutten.

In Rotterdam zullen velen zich Danko Lazovic herinneren. Een recalcitrante, vaak onbegrepen aanvaller. Met een krasje erop, zou Rutten zeggen. De Serviër legde in het seizoen 2009/2010 de basis voor een overwinning van PSV in de Kuip, was dé aanjager van de Brabantse club, die pas het uitzicht op de landstitel verloor toen Lazovic in maart werd verkocht aan Zenit Sint-Petersburg.

Hoe kreeg Rutten deze al afgeschreven voetballer aan de praat? Hij verdiepte zich in het karakter van Lazovic, zocht een manier om onder zijn huid te kruipen. Om hem te raken.

Zo doet hij dat met al zijn spelers, al heeft hij een lichte voorkeur voor probleemkinderen. Van Eljero Elia tot Jonathan Reis, die hij zelfs door een cocaïneverslaving heen hielp. Rutten zei dat hij de Braziliaan desnoods in huis had willen nemen, om hem te redden. Reis was tot zijn zware knieblessure op weg een topspits te worden.

Mooi was ook de manier waarop hij Balázs Dzsudzsák prikkelde, met een wedstrijdje schieten over een omgekeerd doel. Als de Hongaar niet eens van de trainer zou kunnen winnen, zou hij ook niet klaar zijn voor een grote transfer. Elke keer als Dzsudzsák wilde schieten, haalde Rutten hem uit zijn concentratie. En de trainer won het spelletje. De buitenspeler, met een enorm ego, stond weer even op zijn plek.
feyenoord!!!
 feyenoord!!! - woensdag 05 maart 2014 - 14:02   quote  deeplink  
Nu ik dit alles zo gelezen heb, begin ik wel positiever te worden over de komst van Fred Rutten. Misschien kan hij wel meer dan iedereen altijd voor ogen heeft bij hem. En buiten dat verdient iedereen een kans, ook Fred Rutten. Dus wat dat betreft kunnen we hem beter gaan steunen dan te blijven twijfelen. Hij gaat nu toch al komen. En zoals gezegd krijg ik beetje bij beetje meer vertrouwen.

Overigens lijkt het me nu op zich ook weer een goede optie om Bakkal toch een contract aan te bieden. Heeft al vaker onder Rutten gewerkt en in die periodes bij Twente en PSV gewoon goed gespeeld naar mijn idee. Misschien krijgt Rutten hem wel weer op de rit of is dit heel gek gedacht?
Stylzz
 Stylzz - woensdag 05 maart 2014 - 14:33   quote  deeplink  
Nou dit seizoen valt Bakkal wel heel erg door de mand hoor..
tomson
 tomson - woensdag 05 maart 2014 - 14:35   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 05 maart 2014 - 14:33 schreef Stylzz het volgende:
Nou dit seizoen valt Bakkal wel heel erg door de mand hoor..
Wie ?
feyenoord!!!
 feyenoord!!! - woensdag 05 maart 2014 - 15:26   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 05 maart 2014 - 14:33 schreef Stylzz het volgende:
Nou dit seizoen valt Bakkal wel heel erg door de mand hoor..
Ben ik met je eens, maar volgens mij is dat vooral een mentaliteitsprobleem. En volgens de berichten zou Rutten goed om kunnen gaan met de 'lastige' mensen. Dus ik dacht misschien daarom... Maar dat zou dan ook alleen voor een laag salaris zijn, want hij verdient het momenteel niet om meer te krijgen. Maar puur qua prestaties dit jaar verdient hij helemaal niets. Maar goed, ik weet niet of Rutten fan is van Immers, maar het kan ook zomaar zijn dat hij een meer voetballende speler achter de spits wil hebben. Aan de andere kant moeten we misschien eerst maar eens afwachten wat er komende zomer op de transfermarkt gaat gebeuren met Pellè, Martins Indi etc.
tomson
 tomson - woensdag 05 maart 2014 - 15:29   quote  deeplink  
Is Bakkal niet onder Rutten getransfereerd bij PSV ? Is de klik er toen ook niet echt geweest waarschijnlijk ?
Het lijkt me niet echt verstandig om bakkal er nog een jaar bij te houden, mits hij de komende wedstrijden het tegendeel bewijst...
feyenoord!!!
 feyenoord!!! - woensdag 05 maart 2014 - 15:51   quote  deeplink  
Hmm, zou kunnen hoor. Het gekke is wel dat die klik er toen bij Twente wel was. Ene keer wel, andere keer niet? Vergeet ook niet dat Bakkal bij PSV veelvuldig 12e speler was. Maarja, daar speelde wel ene Afellay in de basis op zijn plekkie. En ook Toivonen was er nog. Nouja, maar aan van Geel overlaten hè ;)
CeessieX
 CeessieX - woensdag 05 maart 2014 - 16:38   quote  deeplink  
Ik heb meer het idee dat het gewoon over is voor Bakkel. Die heeft zijn centjes verdiend en heeft er volgens mij niet zoveel zin meer in.
piet de paler
 piet de paler - woensdag 05 maart 2014 - 18:55   quote  deeplink  
Rutten rijmt wel lekker op kutten ha ha ha
willempie
 willempie - woensdag 05 maart 2014 - 18:58   quote  deeplink  
Terwijl de jongens van rutten lopen te kutten zitten we op de tribune te dutten
piet de paler
 piet de paler - woensdag 05 maart 2014 - 19:00   quote  deeplink  
Ik begin uit Rutten moed te putten
willempie
 willempie - woensdag 05 maart 2014 - 19:02   quote  deeplink  
Ik hoop dat rutten ze op kan jutten

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3097
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële Fred Rutten topic









0.0066890